TOTAL30 (6 lentile)

PRP: 239.00 Lei 227.99 Lei
Diferență: 11.01 Lei
97% recomandă
Livrare gratuită la acest produs
În stoc
Data estimată de expediere miercuri 1.2. Selectează parametrii
Adaugă 30.00 Lei
Adaugă o soluție pentru lentile
Adaugă o soluție pentru lentile
Soluție Gelone 360 ml
35.00 Lei
30.00 Lei
PRP: 239.00 Lei 227.99 Lei
Diferență: 11.01 Lei
Livrare gratuită la acest produs

Lentile de contact lunare TOTAL30

Lentilele de contact TOTAL30, realizate din silicon-hidrogel, sunt un nou produs de calitate de top marca Alcon. Aceste lentile oferă o performanță ridicată și sunt derivate din gama Dailies TOTAL1.

Confortul necesar

Procesul unic de fabricare, folosit pentru aceste lentile, îmbină materialul din silicon-hidrogel ce asigură o permeabilitate ridicată a oxigenului - din nucleul entilei - cu materialul de hidrogel care asigură umiditate crescută - pe toată suprafața de contact a lentilei. Această Tehnlogie cu Gradient de Apă permite conținutului de apă din nucleul lentilei să fie de 55%, în timp ce suprafața lentilei se apropie de 100%.

Tehnologia CELLIGENT este folosită pentru aceste lentile de contact. Această tehnică inovatoare este inspirată chiar din biologia ochiului și imită suprafața ochiului. Tehnologia comină o suprafață biometrică cu o chimie unică a lentilei. Astfel, suprafața lentilei devine rezistentă la bacterii și depuneri lipidice. În același timp, lentilele pot atrage și reține umiditatea, păstrându-se moi și lubrifiate pe tot parcursul zilei. Nici nu vei simți că porți lentile

Lentilele de contact TOTAL30 conțin filtru UV clasa I și blochează 90% din radiațiile UVA și 99% din radiațiile UV. În același timp, elimină aproximativ 34% din toată lumina vizibilă de energie înaltă cu o lungime de undă of 380-450 nm.

Îngrijirea și purtarea lentilelor

Lentilele de contact TOTAL30 sunt destinate purtării zilnice. Nu se recomandă purtarea pe timpul nopții. Lentilele trebuiesc îndepărtate de pe ochi, curățate cu soluție specială de lentile și depozitate pentru regenerare peste noapte înt-un suport de lentile de contact.
Trebuie să înlocuiești aceste lentile dupa 30 zile de purtare. Astfel, începe o nouă pereche de lentile dupa o lună de utilizare.

Caracteristici - TOTAL30 (6 lentile)

Producători: Alcon
Rază de curbură: 8.40
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 6 lentile
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Permeabialitatea oxigenului: 154 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 55%
Dioptrie: de la -12.00 la +8.00
Materialul lentilelor: Lehfilcon A
Conține hialuronat de sodiu: Nu
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Numele produsului: TOTAL30
Filtru UV: Da
Dispozitiv medical: Da

Comentarii