TopVue Monthly Plus (6 lentile)

149.00 Lei 29.80 Lei
100% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere luni 8.8. Selectează parametrii
Adaugă o soluție pentru lentile
Nu vreau o soluție pentru lentile
Soluție Gelone 360 ml
35.00 Lei
Soluție Gelone 2 x 360 ml
64.00 Lei
Soluție Gelone 100 ml
17.99 Lei
Adaugă o soluție pentru lentile
Soluție Gelone 360 ml
35.00 Lei
Soluție Gelone 360 ml
35.00 Lei
Soluție Gelone 2 x 360 ml
64.00 Lei
Soluție Gelone 100 ml
17.99 Lei
Adaugă
35.00 Lei
149.00 Lei 29.80 Lei
149.00 Lei 29.80 Lei Reducere -80%
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Ridicare din locații fixe
Comenzi de minim 219 Lei

11.99 Lei
9.99 Lei
Gratuit

Lentilele de contact TopVue Plus

Aceste lentile de contact din hidrogel sunt extrem de confortabile, fiind realizate din Methafilcon A, care are un conținut de 55% apă.. Dimensiunile lentilei sunt printre cele mai frecvent utilizate. Raza de curbură este de 8.60 mm, iar diametrul este de 14.30 mm (anterior 14.20 mm). Această ușoară ajustare nu afectează confortul lentilei.

Beneficii de apreciat

  • Datorită tehnologiei Radial Edgemarginile lentilei sunt uniforme, ceea ce face ca lentila să fie extrem de confortabilă la purtare, interacțiunea dintre pleoapă și lentilă fiind minimă.
  • Filturl UV oferă protecție împotriva radiațiilor nocive UVA și UVB. Deoarece lentila de contact acoperă doar suprafața corneei, este recomandabil să nu vă bazați doar pe protecția oferită de lentile și să vă protejați ochii și cu ochelari de soare.
  • Nuanța ușor albăstruie asigură o manipulare mai ușoară.

Purtarea lentilelor

Lentilele de contact TopVue Plus sunt destinate doar portului pe timpul zilei. Pe timpul nopții, este necesar ca aceste lentile să fie înlăturate de pe ochi și să fie stocate într-un suport cu soluție.
Aceste lentile trebuiesc înlocuite cu lentile noi după o perioadă de 30 zile de la deschidere.

Caracteristici - TopVue Monthly Plus (6 lentile)

Producători: TopVue
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.30
Număr lentile pe cutie: 6 lentile
Termen de valabilitate: minim 24 de luni
Permeabialitatea oxigenului: 27 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 55%
Dioptrie: de la -15.00 la +6.00
Materialul lentilelor: Methafilcon A
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Numele produsului: TopVue Plus
Filtru UV: Da
Dispozitiv medical: Da

Comentarii (10)

Badea larisa

Pt miopie de 2 și 1/5 sunt bune?

info@videt.ro

Bună ziua!

Dacă aveți nevoie de asistență pentru plasarea unei comenzi de lentile de contact, ne puteți atașa rețeta la adresa contact@videt.ro.

O zi frumoasă!

Dragoi Liviu

Nu ma mai deranjați cu niciun fel de contact

info@videt.ro

Bună ziua!

Dacă doriți dezabonarea sau ștergerea contului de client, avem rugămintea să ne comunicați această informație pe adresa contact@videt.ro.

O zi frumoasă!

Echipa Videt

Draghici dumitru

Verzi

info@videt.ro

Bună ziua,

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la produsele afișate pe site, puteți să ne contactați la numărul de telefon 031.229.6844 sau la adresa de e-mail contact@videt.ro.

O zi frumoasă,

Andreea

Customer Support

Luni – Vineri 10:00 – 18:00

Telefon: 031.229.6844

Necula Iulia

Le am primit ieri si eram f incantata ca o sa incerc o alta marca, eu folosesc de 16 ani bausch & laumb softlens si am zis sa incerc altele, am fost la un control oftalmologic saptamana trecuta si ma miram si eu cat de bine vad, corectia maxima la mine este 4.5 + dar eu imi luam lentile cu 5+ , acum am comandat 5.25 + de la topvue si nu vad cu ele, este o senzatie de neclaritate , ceata, vad intunecat, sunt foarte dezamagita. Nu le recomand.

Bolea Alina

Initial am avut ceva probleme cu ele, dar cred ca nu aveam dioptria potrivita. Folosesc de peste 8 ani softlens 59 de la Bausch and Lomb, dar am avut teama sa incerc altele deoarece nu stiam ce sa aleg. Recent am fost la un consult oftalmo la Videt ( recomand cu mare drag, au o echipa minunata, niste oameni dedicati satisfacerii nevoilor clientului), si am primit lentile de la topvue zilnice si lunare. Cele zilnice sunt wow, iar cele lunare, adica acestea Plus, din cauza ca difera materialul, mi-e necesar cu 0.5 mai mare dioptriile. Deci am rezolvat misterul, caci initial nu vedeam cu dioptria care o foloseam si la Bausch and Lomb. Cat despre calitate, mi se par ca sunt net superioare si gamei hi end de la Bausch and Lomb, iar pretul mult mai mic (sa nu mai zic de garantia oferita). Asa ca, voi comanda lentilele astea din nou, acum ca am descoperit problema. Au protectie uva si uvb, nu aduna praful in ochi precum celelalte si sunt extrem de comode, nu le simt. Ma bucur ca am ales sa folosesc lentilele astea.

Roxana Alina

Le folosesc de mai bine de 1 an si sunt cele cu, care ai mei ochisori se simt cel mai bine. Practic, nu le simt, ceea ce face purtarea lor lejera si perfecta! Nu am intampinat nici o problema, din cele mentionate de celelalte persoane. Aveti grija ce alegeti si sfatuiti-va inainte cu personalul, va va recomanda ce e mai bun si potrivit pentru voi. Garantez, cu toata sinceritatea!

Cristina

Calitatea este reflectata de pret. In prima saptamana de purtare sunt ok, dupa aceea se inrosesc ochii.

info@videt.ro

Bună ziua, Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit!

Am verificat istoricul dumneavoastră și în trecut ați folosit lentilele Air Optix Aqua, fabricate din silicon-hidrogel și cu o transmisibilitate mare a oxigenului. Problema pe care dumneavoastră ați întâmpinat-o cu lentilele TopVue Monthly Plus, fabricate din hidrogel, este una normală. Produsele din hidrogel au o transmisibilitate mai mică a oxigenului decât a celor din silicon-hidrogel, sunt destinate persoanelor cu ochii uscați, lentilele sunt mult mai moi, însă necesită o soluție ce lubrifiază lentila mai mult timp sau de folosirea unor lacrimi artificiale.

Din păcate, aceasta este o problemă de neadaptare din cauza alegerii greșite a unui produs. Vă recomandăm ca înainte de schimbarea produsului să efectuați un nou control medicului și să cereți specialistului o recomandare de lentile/material.

Din fericire, acest produs beneficiază de garanție extra, și poate fi returnat dacă ați desigilat doar 2 blistere (lentile) dintr-o cutie întreagă. Mai multe informații puteți găsi aici - https://www.videt.ro/…-inapoi.html

O zi frumoasă, Echipa Videt

Renata

Nu le recomand, calitatea este foarte proastă.

info@videt.ro

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit. Am verificat istoricul comenzilor dumneavoastră, iar produsul TopVue Monthly Plus nu se regăsește în acestea.De asemenea, dorim să vă reamintim că adaptarea unui produs diferă de la pacient la pacient. O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

elena

foarte bune, recomandate pentru persoanele cu ochi uscati

daniela

ce culoare sunt lentilele