TopVue Monthly Plus (6 lentile)

89 Ron

Disponibil > 1000 buc. Garanție 365

Garanția Videt.ro: Timp de 365 de zile îți garantăm schimbarea produsului! Mai multe informații...

attributesPrimary

joi 30. 3.

cleaner
blank
TopVue Monthly Plus (6 lentile) - TopVue
  • Livrare GRATUITĂ!

Nr. voturi 35

Descrierea lentilelor TopVue Monthly Plus

TopVue Plus sunt lentile de contact lunare fabricate din hidrogel, Methafilcon A, cu un conținut mare de apă și cu filtru UV. Aceste lentile sunt ușor colorate pentru o manipulare mai ușoară.

Purtarea zilnică

Lentilele de contact TopVue Monthly Plus sunt destinate portului zilnic, cu perioada de înlocuire la 30 de zile. Pe timpul nopții, este necesar ca aceste lentile să fie înlăturate de pe ochi și să fie stocate în suportul cu soluție.

Tehnologia Radial Edge

TopVue Monthly Plus sunt concepute să ofere cel mai bun confort. Datorită tehnologiei unice Radial Edge, marginile lentilei sunt uniforme și confortul purtătorului este mărit datorită faptului că interacțiunea dintre pleoapă și lentilă este minimă.

filtru UV

Lentilele de contact TopVue Monthly Plus conțin filtru UV, filtru care absoarbe radiațiile UVA și UVB. Deoarece lentila de contact acoperă doar o parte din ochi, este recomandabil să nu vă bazați doar pe protecția oferită de lentile ci să vă protejați ochii și cu ochelari de soare.

Hidratare pentru ochi sănătoși

Design-ul precis al lentilelor TopVue Monthly Plus oferă exact mobilitatea necesară a lentilei pe ochi. Desig-nul lentilelor împreună cu conținutul lor ridicat de apă (55%) asigură o hidratare constantă a lentilelor fapt care duce la mărirea confortului în purtare și la păstrarea sănătății ochilor.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Caracteristici

Dioptrii: de la -15.00 până la +6.00
Termen de valabilitate: minim 24 de luni
Frecvența de înlocuire: 1-30 de zile, în funcție de recomandarea medicului dvs. specialist
Material: Methafilcon A
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Nivel de apă: 55%
Transmisibilitate oxigen: 27 Dk/t
Diametru: 14.2
Filtru UV: Da
Cantitate: 6 lentile
Curbură: 8.6

Garantie banii inapoi

Garantie banii inapoi Dacă lentilele de contact nu se ridică la nivelul așteptărilor dvs., puteți returna în termen de 60 zile de la livrare, cel mult 4 lentile nefolosite pentru returnarea integrală a banilor. Mai multe informații...

Comentarii

Adaugă comentariu

Renata

Nu le recomand, calitatea este foarte proastă.

info@videt.ro

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru feedback-ul oferit. Am verificat istoricul comenzilor dumneavoastră, iar produsul TopVue Monthly Plus nu se regăsește în acestea.De asemenea, dorim să vă reamintim că adaptarea unui produs diferă de la pacient la pacient. O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

elena

foarte bune, recomandate pentru persoanele cu ochi uscati

daniela

ce culoare sunt lentilele