TopVue Elite+ (90 lentile)

278.00 Lei
100% recomandă
Livrare gratuită la acest produs
În stoc
Pachet economic: TopVue Elite+ (180 lentile) - 492 Lei (salvezi 64 Lei)
Data estimată de expediere luni 22.7. Selectează parametrii
Adaugă parametrii și pentru celălalt ochi
Livrare gratuită la acest produs
278.00 Lei

Descriere TopVue Elite+

Progresul și inovația – cele două cuvinte caracterizează cel mai bine lentilele TopVue Elite. Lentilele TopVue Elite sunt lentile de contact de unică folosință, moi din familia TopVue sunt concepute pentru a corecta miopia și hipermetropia.

Lentilele de contact TopVue Elite + sunt realizate din hidrogel - Bioxifilcon superior, cu un conținut de apă de 58%, care garantează un grad ridicat de confort atunci când le purtați. Lentilele TopVue au un aspect asferic, iar datorită tehnologiei UltraSoo, lentilele rămân perfect lubrifiate pe tot parcursul zilei, acest lucru le permite să se simtă plăcut în timpul purtării.

Lentilele de contact TopVue Elite+ au fost colorate într-o nuanță subtilă de albastru deschis pentru o manevrare mai ușoară și includ filtru UV ce vă protejează ochii. Aceste lentile sunt foarte confortabile și sunt potrivite pentru 99% dintre purtătorii de lentile de contact.

TopVue Elite+ sunt disponibile în pachete de:

TopVue Elite+ lentile asferice - design-ul lentilelor

Partea din spate a lentilei, cea care este în contact direct cu ochiul tău are un design special. Nu este curbată în mod clasic, sferic ci se mulează treptat întru-un mod asferic. Acest tip de lentile nu doar că se așează mai bine pe ochii tăi ci și pot preveni neregulile și distorsiunile sferice.
Lentilele aspherice TopVue Elite + sunt o alegere excelentă pentru corectarea miopiei și hipermetropiei, lentilele te vor surprinde cu proprietăți optice mai bune, de exemplu în întuneric sau când lucrați la computer.

TopVue Elite+ oferă hidratare și lubrifiere pe durata întregii zile

Tehnologia UltraSoo este utilizată în producția acestor lentile de contact. Aceasta tehnologie funcționează prin adăugarea de hialuronat de sodiu la Bioxifilcon A. Acest component asigură faptul că lentilele nu se vor deshidrata în timpul purtării lor. TopVue Elite+ vor fi lubrifiate plăcut, iar materialul din care sunt fabricate va fi extrem de confortabil pe ochi.

Protecție specială datorită filtrului UV

Lentilele de unică folosință TopVue Elite+ sunt echipate cu filtru cu protecție UV ce blochează razele dăunătoare UVA și UVB. Totuși, trebuie să-ți amintești întotdeauna că lentilele de contact acoperă doar o parte din suprafața oculară. Așadar, este important să porți ochelari de soare pentru protecția completă a ochilor.

Purtare sănătoasă

TopVue Elite+ sunt lentile de unică folosință, deci trebuie schimbate în fiecare zi. Asta înseamnă că nu ai nevoie de soluție de curațare sau suport pentru lentile. Folosește o nouă pereche de lentile dimineața și arunc-o seara. Este cel mai sănătos și ușor mod de a purta lentile de contact. Lentilele de unică folosință sunt alegerea atleților sau a persoanelor cu o viață activă.

Caracteristici - TopVue Elite+ (90 lentile)

Producători: TopVue
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 90 lentile
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Termen de valabilitate: minim 24 de luni
Permeabialitatea oxigenului: 27 Dk/t
Nivel de apă: 58%
Materialul lentilelor: Bioxifilcon A
Dioptrie: de la -12.00 la +6.00
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Numele produsului: TopVue Elite+
Filtru UV: Da
Dispozitiv medical: Da

Alte persoane au achiziționat și

Comentarii

Aveți întrebări?