TopVue Elite+ (30 lentile)

PRP: 99.00 Lei 74.98 Lei
Diferență: 24.02 Lei
100% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere luni 29.5. Selectează parametrii
Ridicare din punctele Easybox / Packeta de la 5.99 Lei
Ridicare din showroom - Galati (Shopping City) Gratuit
Ridicare din showroom - Sun Plaza Gratuit
Ridicare din Videt Delfinului (Pantelimon 245, bl.51, parter) Gratuit
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
Ridicare din showroom - Calea Dorobanților 126-130 Gratuit
Ridicare din showroom - Brândușelor 2-4 (vis-a-vis de Mall Vitan) Gratuit
* Sidebar: Free delivery for orders over 199.00 Lei
PRP: 99.00 Lei 74.98 Lei
Diferență: 24.02 Lei

Descriere TopVue Elite+

Progresul și inovația – cele două cuvinte caracterizează cel mai bine lentilele TopVue Elite. Lentilele TopVue Elite sunt lentile de contact de unică folosință, moi din familia TopVue sunt concepute pentru a corecta miopia și hipermetropia.

Lentilele de contact TopVue Elite + sunt realizate din hidrogel - Bioxifilcon superior, cu un conținut de apă de 58%, care garantează un grad ridicat de confort atunci când le purtați. Lentilele TopVue au un aspect asferic, iar datorită tehnologiei UltraSoo, lentilele rămân perfect lubrifiate pe tot parcursul zilei, acest lucru le permite să se simtă plăcut în timpul purtării.

Lentilele de contact TopVue Elite+ au fost colorate într-o nuanță subtilă de albastru deschis pentru o manevrare mai ușoară și includ filtru UV ce vă protejează ochii. Aceste lentile sunt foarte confortabile și sunt potrivite pentru 99% dintre purtătorii de lentile de contact.

TopVue Elite+ sunt disponibile în pachete de:

TopVue Elite+ lentile asferice - design-ul lentilelor

Partea din spate a lentilei, cea care este în contact direct cu ochiul tău are un design special. Nu este curbată în mod clasic, sferic ci se mulează treptat întru-un mod asferic. Acest tip de lentile nu doar că se așează mai bine pe ochii tăi ci și pot preveni neregulile și distorsiunile sferice.
Lentilele aspherice TopVue Elite + sunt o alegere excelentă pentru corectarea miopiei și hipermetropiei, lentilele te vor surprinde cu proprietăți optice mai bune, de exemplu în întuneric sau când lucrați la computer.

TopVue Elite+ oferă hidratare și lubrifiere pe durata întregii zile

Tehnologia UltraSoo este utilizată în producția acestor lentile de contact. Aceasta tehnologie funcționează prin adăugarea de hialuronat de sodiu la Bioxifilcon A. Acest component asigură faptul că lentilele nu se vor deshidrata în timpul purtării lor. TopVue Elite+ vor fi lubrifiate plăcut, iar materialul din care sunt fabricate va fi extrem de confortabil pe ochi.

Protecție specială datorită filtrului UV

Lentilele de unică folosință TopVue Elite+ sunt echipate cu filtru cu protecție UV ce blochează razele dăunătoare UVA și UVB. Totuși, trebuie să-ți amintești întotdeauna că lentilele de contact acoperă doar o parte din suprafața oculară. Așadar, este important să porți ochelari de soare pentru protecția completă a ochilor.

Purtare sănătoasă

TopVue Elite+ sunt lentile de unică folosință, deci trebuie schimbate în fiecare zi. Asta înseamnă că nu ai nevoie de soluție de curațare sau suport pentru lentile. Folosește o nouă pereche de lentile dimineața și arunc-o seara. Este cel mai sănătos și ușor mod de a purta lentile de contact. Lentilele de unică folosință sunt alegerea atleților sau a persoanelor cu o viață activă.

Caracteristici - TopVue Elite+ (30 lentile)

Producători: TopVue
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 30 lentile
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Termen de valabilitate: minim 24 de luni
Permeabialitatea oxigenului: 27 Dk/t
Nivel de apă: 58%
Materialul lentilelor: Bioxifilcon A
Dioptrie: de la -12.00 la +6.00
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Numele produsului: TopVue Elite+
Filtru UV: Da
Dispozitiv medical: Da

Comentarii (2)

Banea Teodora

Sunt super bune, a comandat de 3 ori pana acum, dar ultimele 2 cutii au fost așa slabe lentilele și se rup foarte usor.. prima Cutie pe care am primit-o a fost super.. va rog încercați sa nu le mai faceți așa subțiri.. in rest, mi se potrivesc perfect! Mulțumesc frumos!

info@videt.ro

Bună ziua!

Ne bucurăm să știm că aveți un grad ridicat de compatibilitate cu lentilele TopVue Elite+.

În timpul manevrării se poate întâmpla să se rupă o lentilă, chiar și celei mai experimentate persoane.

Este foarte important ca întotdeauna, înainte de a atinge lentilele, să fie bine spălate mâinile cu săpun, clătite și uscate, folosind un prosop care nu lase scame (inclusiv înainte de aplicare sau de îndepărtare).

O zi frumoasă!

Ionescu Andreea Marilena

Imi pare rau , dar le pierd de la ochi. Pur si simplu imi cad din ochi dupa 4-5 ore . Destul de neplăcut !

info@videt.ro

Bună ziua!

Dacă doriți să vă achiziționați lentile de contact trebuie să faceți și un test de adaptare pe tipul de lentila comandat(se verifica dioptria, se face conversia dioptriilor de pe ochelari pe lentile de contact și ar trebui să primiți și lentile de probă).

Sunt mai multe opțiuni și noi recomandăm achiziționarea lor după ce faceți și o consultație cu lentile de probă, unde se urmărește centrarea lentilei, mobilitatea ei, precum și gradul de confort.

De aceea ar fi ideal daca puteți găsi un cabinet care vă poate ajuta cu o consultație pentru adaptare de lentile de contact cu lentile de contact de probă și vă recomandăm să păstrați ambalajele lentilelor.

O zi frumoasă!