TopVue Daily (30 lentile)

89.00 Lei 59.63 Lei
94% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere vineri 30.7. vineri 30.7. Selectează parametrii
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Ridicare din locații fixe
Comenzi de minim 199 Lei

7.99 Lei
5.99 Lei
Gratuit
89.00 Lei 59.63 Lei

Lentilele TopVue

Sunt produse de compania Pegavision și sunt lentile din hidrogel foarte confortabile, cu un adaos de material lubrifiant foarte eficient - hialuronat de sodiu și soluție de umezire PEG - care asigură o hidratare foarte bună și un confort sporit la purtare pe întrega zi. Hialuronatul de sodiu, respectiv acidul hialuronic, este o substanță naturală pentru corpul omenesc. În afară de șold și a altor locuri mai este conținută și în umoarea vitroasă.

Margini foarte subtiri

TopVue - Margini foarte subțiri
La fiecare clipire pleoapa ajunge în contact cu marginea lentilei. Până când marginea lentilei formează o treaptă, putem să simțim lentila în ochi.

Calitate stabilă în corectare

Datorită acestui fapt, lentila oferă o vedere impecabilă în toate condițiile de luminozitate, lucru pe care îl veți aprecia la condus sau la asfințitul soarelui.

Filtru UV

Lentilele de contact TopVue Daily conțin filtru UV pentru a oferi ochilor tăi o protecție suplimentară împotriva razelor dăunătoare, precum UVA și UVB.
Totuși, este indicat să purtați ochelari de soare pentru a oferi ochilor o protecție corespunzătoare împotriva razelor UV, deoarece lentila de contact acoperă doar o mică parte a ochiului. .

Tehnologia AQUAMAX

TopVue - Aquamax Tehnologia AQUAMAX folosește un mod nou de aplicare a filtrului UV la fabricarea lentilelor de contact, care nu afectează negativ calitatea lentilei. Prin acest fapt lentilele de contact TopVue au obținut calități mecanice mai bune, atât la aplicarea lentilei pe ochi (o manipulare mai bună), cât și pentru confortul în purtare.

Modul de folosire

Lentilele TopVue nu sunt destinate a fi purtate pe timpul somnului! La sfârșitul fiecarei zile, lentilele se îndepărtează de pe ochi și se aruncă, urmând ca în ziua următoare să se aplice altă pereche nouă! Fiecare pereche trebuie schimbată zilnic (la 1 zi de la purtare)!

Materialul folosit este hidrogel Etafilcon A. Conținutul de apă este de 58%, iar eliminarea de oxigen este de 26 Dk/t.Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!
Caracteristici
Producători: TopVue
Rază de curbură: 8.50
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 30 lentile
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Termen de valabilitate: minim 24 de luni
Permeabialitatea oxigenului: 26 Dk/t
Nivel de apă: 58%
Materialul lentilelor: Etafilcon A
Dioptrie: de la -12.00 la +4.00
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Numele produsului: TopVue Daily
Filtru UV: Da
Conține hialuronat de sodiu: Da

Comentarii (4)

Aveți întrebări?

Vasile Liliana

O alternativă mai comodă decît ochelarii, Există riscuri daca se renunta la ochelarii de vedere

Răspuns

info@videt.ro

Bună ziua,

Indiferent de situație, ca purtător de lentile de contact trebuie să acordați o importanță ridicată regurilor de utilizare. Pe site-ul nostru puteți găsi și un ghid pentru lentilele de contact, https://www.videt.ro/…contact.html și dacă aveți nevoie de informații suplimentare suntem la dispoziția dumneavoastră.

O zi frumoasă,

Mihaela - echipa videt.ro

Maria

Buna seara! La aceste lentile zilnici mai trebuie achizionat si un suport+solutie pt curatarea lor ? Ca din cate stiu vin ambalate individual si nu le mai trebuie asa ceva.

Răspuns

info@videt.ro

Bună ziua,

Lentilele TopVue Daily sunt lentile de unica folosință și nu trebuie depozitate în suport pentru o utilizare viitoare.

O zi frumoasă,

Mihaela - echipa videt.ro

Alex VAsile

Pana la ce tamperatura negativa pot sa port lentilele ? Si daca au fost tinute la o temperatura negativa pe timpul trasportului ,este vro problema ? Din cate am.vazut solutia pentru curtare poate fi tinuta pana la minus 5 grade . Si voiam sa stiu daca lentile sunt afectate de temperatura

Răspuns

info@videt.ro

Bună Alex,

Conform prospectului temperatura de depozitare si transport pentru lentilele TopVue trebuie să fie mai mică sau egală cu 25 grade și umiditatea mai mică sau egală cu 70%.

Lentilele aplicate pe ochiul tău preiau temperatura corpului, deci ele nu sunt afectate de temperatura negativă sau pozitivă exterioară.

Zi frumoasă!

gia hardut

Aceste lentile sunt pt astigmatism? Eu port -0,75 cilindri si dioptrie -0,25 la un ochi si -0,75 cilindri si -0,50 dioptrie la celalalt. Merge aceste lentile pt reteta mea? Ma refer daca pot sa le schimb in fiecare zi....

Răspuns

info@videt.ro

Bună Gia,

Conform discuției de pe e-mail, producătorul TopVue nu realizează lentile de unică folosință pentru astigmatism, dar puteți să vă orientați spre lentilele 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism sau Dailies Aqua comfort plus Toric acestea sunt lentile de unică folosință torice(pentru astigmatism), ce se fabrică și cu dioptriile recomandate pentru dumneavoastră.

O zi frumoasă!