TopVue Color - Honey - cu dioptrie (2 lentile)

65.00 Lei 32.50 Lei
93% recomandă
În stoc
Culoare
  Data estimată de expediere 1 buc. vineri 22.10. vineri 22.10. vineri 22.10. vineri 22.10. Selectează parametrii
  Adaugă
  32.40 Lei
  delivery Cost livrare:
  Fan Courier
  Ridicare din locații fixe
  Comenzi de minim 199 Lei

  7.99 Lei
  5.99 Lei
  Gratuit
  65.00 Lei 32.50 Lei

  Descriere lentile TopVue Color Honey

  Lentilele TopVue Color Honey sunt undeva între culoarea aurie a mierii si maro-ul alunele de pădure, rezultând o culoare naturală pentru o varietate de ocazii. Vrei să-ți schimbi culoarea ochilor de la albastru sau verde la maro? Sau vrei doar să subliniezi nuanța naturală a ochilor tăi ? TopVue Color Honey sunt ideale pentru ambele cazuri. Rezultatul va fi întotdeauna unul natural.

  Lentile de contact colorate TopVue Color cu dioptrie

  TopVue Color sunt lentile de contact lunare colorate. Lentilele TopVue Color cu dioptrie sunt adecvate pentru purtătorii de lentile care trebuie să corecteze miopia șau hipermetropia; lentilele sunt disponibile cu dioptrii pozitive dar și negative.
  Lentilele TopVue Color sunt fabricate din hidrogel cu un conținut ridicat de apă de 55%, ceea ce le face moi și foarte confortabile și sunt realizate pentru utilizarea zilnică.
  Lentilele TopVue Color conțin filtru UV pentru protecția împotriva radiațiilor UV dăunătoare.

  Modul de utilizare

  TopVue Color pot fi purtate zilnic timp de 30 de zile. Acestea nu se pot utiliza în timpul somnului - lentilele colorate nu sunt potrivite pentru modul de purtare continuu.
  Nu lăsați lentilele în aceeași cantitate de soluție mai mult de 5 zile. Dacă doriți să păstrați lentilele în soluție mai mult timp, repetați procesul de curățare și schimbați soluția .

  Lentilele se pot utiliza pe o perioadă de 30 de zile de la desigilare.

  Cum se îngrijesc lentilele colorate cu timp de utilizare de 1 lună de zile?

  Poți purta aceste lentile ocazional sau în fiecare zi timp de 1 lună. Nu dormi niciodată cu lentilele și îngrijește-le corespunzător. Aceste lentile trebuie întotdeauna să fie curățate și depozitate în soluție multifuncțională și niciodată în soluție pe bază de peroxid. Dacă lentilele sunt depozitate în suport mai mult de 7 zile, procesul de dezinfectare a acestora trebuie repetat. Întotdeauna trebuie să ai mâinile perfect curate înainte de manipularea lentilelor.

  Lentile de contact colorate TopVue Color

  Lentilele TopVue Color sunt fabricate din hidrogel și au un conținut mare de apă. Nivelul mare de apă face ca lentilele să fie confortabile pentru un timp îndelungat de purtare.
  TopVue Color au filtru UV, deci utilizând aceste lentile colorate, protecția împotriva radiațiilor UV crește.

  Efectul lentilelor TopVue Color

  Lentilele TopVue Color sunt opace. Colorarea este aplicată folosind tehnologia specială 3Tones care asigură acoperirea perfectă a culorii, dar păstrând în același timp senzația de naturalețe a ochilor. Toate culorile sunt inserate în lentile, deci acestea nu vor interfera cu vederea. Pe marginea lentilei există o colorare neagră care crează impresia unui ochi mărit. Rezultatul creează un mix de culoare cu maro. Culorile nu interferează între ele. Acest lucru asigură o schimbare naturală a culorii ochilor care ăți va schimba înfățișarea.
  Așa cum fiecare ochi este diferite și rezultatul final al schimbării de culoare va fi diferit., deoarece acestea este influențat de culoarea naturală a ochilor.

  Caracteristici
  Culoarea: Maro
  Producători: TopVue
  Rază de curbură: 8.50
  Diametru: 14.20
  Număr lentile pe cutie: 2 lentile
  Termen de valabilitate: minim 24 de luni
  Permeabialitatea oxigenului: 28 Dk/t
  Frecvența de înlocuire: 30 de zile
  Nivel de apă: 55%
  Dioptrie: de la-8.00 la -1.00
  Materialul lentilelor: Methafilcon A
  Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
  Numele produsului: TopVue Color
  Filtru UV: Da

  Toate variantele acestui produs:

  Comentarii

  Aveți întrebări?