TopVue Color - Honey - cu dioptrie (2 lentile)

69.00 Lei
100% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere marți 16.7. Selectează parametrii
Adaugă parametrii și pentru celălalt ochi
Adaugă 34.99 Lei
Ridicare personală - din Showroom-uri sau Easybox/Packeta de la 5.99 Lei
Ridicare din showroom - Cluj - Iulius Mall Gratuit
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
* Sidebar: Free delivery for orders over 199.00 Lei
69.00 Lei

Descriere lentile TopVue Color Honey

Lentilele TopVue Color Honey sunt undeva între culoarea aurie a mierii si maro-ul alunele de pădure, rezultând o culoare naturală pentru o varietate de ocazii. Vrei să-ți schimbi culoarea ochilor de la albastru sau verde la maro? Sau vrei doar să subliniezi nuanța naturală a ochilor tăi ? TopVue Color Honey sunt ideale pentru ambele cazuri. Rezultatul va fi întotdeauna unul natural.

Lentile de contact colorate TopVue Color cu dioptrie

TopVue Color sunt lentile de contact lunare colorate. Lentilele TopVue Color cu dioptrie sunt adecvate pentru purtătorii de lentile care trebuie să corecteze miopia șau hipermetropia; lentilele sunt disponibile cu dioptrii pozitive dar și negative.
Lentilele TopVue Color sunt fabricate din hidrogel cu un conținut ridicat de apă de 55%, ceea ce le face moi și foarte confortabile și sunt realizate pentru utilizarea zilnică.
Lentilele TopVue Color conțin filtru UV pentru protecția împotriva radiațiilor UV dăunătoare.

Modul de utilizare

TopVue Color pot fi purtate zilnic timp de 30 de zile. Acestea nu se pot utiliza în timpul somnului - lentilele colorate nu sunt potrivite pentru modul de purtare continuu.
Nu lăsați lentilele în aceeași cantitate de soluție mai mult de 5 zile. Dacă doriți să păstrați lentilele în soluție mai mult timp, repetați procesul de curățare și schimbați soluția .

Lentilele se pot utiliza pe o perioadă de 30 de zile de la desigilare.

Cum se îngrijesc lentilele colorate cu timp de utilizare de 1 lună de zile?

Poți purta aceste lentile ocazional sau în fiecare zi timp de 1 lună. Nu dormi niciodată cu lentilele și îngrijește-le corespunzător. Aceste lentile trebuie întotdeauna să fie curățate și depozitate în soluție multifuncțională și niciodată în soluție pe bază de peroxid. Dacă lentilele sunt depozitate în suport mai mult de 7 zile, procesul de dezinfectare a acestora trebuie repetat. Întotdeauna trebuie să ai mâinile perfect curate înainte de manipularea lentilelor.

Lentile de contact colorate TopVue Color

Lentilele TopVue Color sunt fabricate din hidrogel și au un conținut mare de apă. Nivelul mare de apă face ca lentilele să fie confortabile pentru un timp îndelungat de purtare.
TopVue Color au filtru UV, deci utilizând aceste lentile colorate, protecția împotriva radiațiilor UV crește.

Efectul lentilelor TopVue Color

Lentilele TopVue Color sunt opace. Colorarea este aplicată folosind tehnologia specială 3Tones care asigură acoperirea perfectă a culorii, dar păstrând în același timp senzația de naturalețe a ochilor. Toate culorile sunt inserate în lentile, deci acestea nu vor interfera cu vederea. Pe marginea lentilei există o colorare neagră care crează impresia unui ochi mărit. Rezultatul creează un mix de culoare cu maro. Culorile nu interferează între ele. Acest lucru asigură o schimbare naturală a culorii ochilor care ăți va schimba înfățișarea.
Așa cum fiecare ochi este diferite și rezultatul final al schimbării de culoare va fi diferit., deoarece acestea este influențat de culoarea naturală a ochilor.

Caracteristici - TopVue Color - Honey - cu dioptrie (2 lentile)

Culoarea: Maro
Producători: TopVue
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 2 lentile
Termen de valabilitate: minim 24 de luni
Permeabialitatea oxigenului: 28 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 55%
Dioptrie: de la -10.00 la -1.00
Materialul lentilelor: Methafilcon A
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Numele produsului: TopVue Color
Filtru UV: Da
Dispozitiv medical: Da

Toate variantele acestui produs

Alte persoane au achiziționat și

Comentarii

Aveți întrebări?