TopVue Color Daily - cu dioptrie (10 lentile)

Dacă lentilele de contact nu se ridică la nivelul așteptărilor dvs., puteți returna în termen de 60 zile de la livrare, cel mult 8 lentile nefolosite, pentru returnarea integrală a banilor. Mai multe informații...

Comentarii

Fii primul care lasă un comentariu.

Lentile de unică folosință TopVue Color Daily

Lentilele de contact TopVue Color Daily sunt lentile de unică folosință menite să fie aruncate după o singură purtare. Lentilele de unică folosință sunt cea mai simplă și sănătoasă opțiune pentru purtătorii de lentile de contact, deoarece aceștia scapă de depunerile proteice și de bacterii. Lentilele TopVue Color sunt fabricate dintr-un hidrogel de ultimă generație și conține 43% apă, așa că se vor adapta imediat pe ochi și vor rămâne confortabile pe toată durata purtării. Aceste produse sunt dotate cu un filtru UV, care asigură un plus de protecție împotriva efectelor dăunătoarea ale radiațiilor. Lentilele de contact TopVue Color nu sunt destinate utilizării extinse sau continue, și trebuie să fie scoase înainte de culcare.

Lentilele TopVue Color sunt disponibile și în varianta cudioptrie.

Tehnologia și Calitatea

În timpul procesului de producție, aceste lentile sunt testate și verificate de 4 ori, conform protocolului strict de verificare a calității. Lentilele TopVue Color sunt produse conform tehnologiei patentate Radial Edge, care oferă oferă lentilei o margine subțiată și uniformă pentru un maxim de confort. Aceste margini subțiate ajută la reducerea disconfortului ce poate apărea în timpul purtării lentilelor.

Tehnologia „3 tone“, folosită în timpul producției, presupune colorarea în mai multe straturi și umbre pentru a obține un efect cât mai natural al lentilei. Această colorare include și un contur întunecat, ce oferă un efect de mărire a ochilor și care scoate în evidență culoarea.

Efectul obținut

Așa cum nici un ochi nu este identic cu altul, efectul lentilelor colorate va fi diferit de la o persoană la alta. Efectul lentilelor TopVue Color va fi influențat de culoarea naturală a ochilor, de culoarea accesoriilor vestimentare sau de condițiile de iluminare. Trebuie să ții cont că, în general, culorile mai deschise sunt mai ușor de schimbat cu ajutorul lentilelor colorate decât ochii închiși la culoare.

Pachetul conține 10 lentile colorate și este ideal pentru încercarea unui nou look pentru o ocazie specială. Ca toate produsele TopVue, și acestea beneficiază de#.

Caracteristici

Producători: TopVue
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 10 lentile
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Termen de valabilitate: minim 24 de luni
Nivel de apă: 43%
Dioptrie: de la -10.00 la +6.00
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Materialul lentilelor: Polyhema
Filtru UV: Da