TopVue Color daily - Blue - cu dioptrie (10 lentile)

78.99 Lei
100% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere joi 25.7. Selectează parametrii
Adaugă parametrii și pentru celălalt ochi
Ridicare personală - din Showroom-uri sau Easybox/Packeta de la 5.99 Lei
Ridicare din showroom - Cluj - Iulius Mall Gratuit
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
* Sidebar: Free delivery for orders over 199.00 Lei
78.99 Lei

S-ar putea să-ți placă și

Lentilele colorate de unică folosință - o alegere confortabilă

Lentilele colorate de unică folosință sunt create pentru atât pentru utilizarea zilnică, cât și ocazională. Lentilele de unică folosință sunt cea mai sănătoasă și comfortabilă opțiune de lentile pentru a fi utilizate, pentru că nu au nevoie de îngrijire. La finalul zilei arunci lentilele utilizate, iar dimineața începi o pereche nouă. Lentilele colorate de unică folosință sunt cea mai bună alegere pentru utilizatorii noi, pentru utilizatorii cu ochi sensibili și pentru oricine vrea să se bucure de o culoare diferită a ochilor din când în când..

Niciodată nu folosi lentilele de unică folosință în timp ce dormi și nu depăși perioada de purtare indicată.

Lentile de contact colorate TopVue Color

Lentilele TopVue Color sunt fabricate din hidrogel și au un conținut mare de apă. Nivelul mare de apă face ca lentilele să fie confortabile pentru un timp îndelungat de purtare.
TopVue Color au filtru UV, deci utilizând aceste lentile colorate, protecția împotriva radiațiilor UV crește.

Efectul lentilelor TopVue Color

Lentilele TopVue Color sunt opace. Colorarea este aplicată folosind tehnologia specială 3Tones care asigură acoperirea perfectă a culorii, dar păstrând în același timp senzația de naturalețe a ochilor. Toate culorile sunt inserate în lentile, deci acestea nu vor interfera cu vederea. Pe marginea lentilei există o colorare neagră care crează impresia unui ochi mărit. Rezultatul creează un mix de culoare cu maro. Culorile nu interferează între ele. Acest lucru asigură o schimbare naturală a culorii ochilor care ăți va schimba înfățișarea.
Așa cum fiecare ochi este diferite și rezultatul final al schimbării de culoare va fi diferit., deoarece acestea este influențat de culoarea naturală a ochilor.

Caracteristici - TopVue Color daily - Blue - cu dioptrie (10 lentile)

Culoarea: Albastru
Producători: TopVue
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 10 lentile
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Permeabialitatea oxigenului: 19 Dk/t
Termen de valabilitate: minim 24 de luni
Nivel de apă: 43%
Dioptrie: de la -10.00 la +6.00
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Materialul lentilelor: Polyhema
Numele produsului: TopVue Color
Filtru UV: Da
Dispozitiv medical: Da

Toate variantele acestui produs

Alte persoane au achiziționat și

Comentarii (2)

Aveți întrebări?
Pelin Mihaela

Bună ziua, am achiziționat aceste lentile, dar din păcate nu sunt deloc bune, am vrut sa fac retur, abia apoi am văzut ca nu poți face retur decât dacă mai ai 8 lentile nefolosite în cutia de 10. Am încercat o pereche și efectiv în lateral vad doar în ceata, apare un disconfort imediat după aplicare, ca o zgâriere a corneei, de parca ai sticla în ochi. Apoi, am zis ca poate nu e toata cutia asa, și am încercat o alta pereche, dar același rezultat. Total dezamagita!

info@videt.ro

Bună ziua!

Pentru a putea înregistra o comanda de lentile de contact este nevoie de o rețetă pentru lentile de unde avem tipul lentilei(brand, producător) și dioptriile.

Sunt mai multe opțiuni și noi recomandăm achiziționarea lor după ce faceți și o consultație cu lentile de probă, unde se urmărește centrarea lentilei, mobilitatea ei, precum și gradul de confort.

Fiind dispozitive medicale, lentilele sunt confecționate din materiale și tehnologii diferite și nu vă putem asigura de gradul de confort în timpul purtării dacă nu le-ați mai încercat în trecut.

În cazul lentilelor din gama TopVue, puteți solicita retur dacă există un minim de lentile nedesfăcute în cutie, conform regulamentului:

https://www.vi­det.ro/garantie-banii-inapoi.html

O zi frumoasă!

Catalina Pinga

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca o cutie, la pretul de 69 ron o pot folosi pentru ambii ochi. Multumesc!

info@videt.ro

Bună Cătălina,

Dacă ai aceeași dioptrie la ambii ochi, poți să utilizezi o singură cutie, cutia de TopVue Color daily - Blue - cu dioptrie conține 10 lentile de unică folosință cu aceeași dioptrie.

Zi frumoasă!