TopVue Air for Astigmatism (1 lentilă)

PRP: 39.00 Lei 36.00 Lei
Diferență: 3.00 Lei
94% recomandă
În stoc
Pachet economic: TopVue Air for Astigmatism (3 lentile) - 97 Lei (salvezi 11 Lei)
Data estimată de expediere luni 17.6. Selectează parametrii
Adaugă parametrii și pentru celălalt ochi
Adaugă 34.99 Lei
Ridicare personală - din Showroom-uri sau Easybox/Packeta de la 5.99 Lei
Showroom Bucuresti Sun Plaza Gratuit
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
* Sidebar: Free delivery for orders over 199.00 Lei
PRP: 39.00 Lei 36.00 Lei
Diferență: 3.00 Lei

Descrierea lentilelor TopVue Air for Astigmatism

TopVue Air for Astigmatism sunt lentile de contact torice destinate corecției astigmatismului. Sunt confecționate dintr-un material inovativ, silicon hidrogel. Lentilele TopVue Air for Astigmatism au atât o permeabilitate mare a oxigenului, cât și un conținut mare de apă. Design-ul lentilelor TopVue Air for Astigmatism este creat cu ajutorul unei tehnologii progresive care oferă o stabilitate a lentilei pe ochi, în orice situație, pe parcursul întregii zile.

Cum funcționează lentilele TopVue Air for Astigmatism?

Lentile de contact TopVue Air for Astigmatism dispun de o tehnologie de stabilizare numită SHT PrismBallast, care ajută la poziționarea perfectă a lentilei pe ochi. Designul SHT PrismBallast face partea inferioară a lentilei mai groasă, folosind gravitația pentru a facilita o potrivire perfectă pe ochi. Tehnologia SHT PrismBallast elimină rotația și mișcarea lentilei pentru că greutatea acesteia este distribuită într-un mod unic. Datorită formei lor speciale și a distribuției greutătii, lentilele de contact TopVue Air for Astigmatism asigura mișcarea lină a pleoapei pe întreaga suprafață a globului ocular. Procesul natural de clipire ajută, de asemenea, la stabilizarea lentilei. Lentilele sunt ajutate de mișcarea pleoapelor inferioare și superioare pentru a-și păstra poziția stabilă pe ochi.

Confort încă de la prima purtare

Lentilele de contact TopVue Air for Astigmatism sunt ambalate într-un blister cu soluție îmbunătățită cu hialuronat de sodiu. Hialuronatul de sodiu este o substanță perfect compatibilă cu mediul natural al ochiului. Datorită hialuronatului de sodiu, lentilele TopVue Air for Astigmatism oferă confort de la prima purtare.

Permeabilitate mare a oxigenului și hidratare suficientă

Hidratare ridicată pentru ochi sănătoși Tehnologia inovatoare a materialului silicon hidrogel permite lentilelor TopVue Air for Astigmatism să transporte, la o rată foarte ridicată, oxigenul atmosferic spre cornee prin canale microscopice . Această capacitate de a transfera oxigen (transmisibili­tatea) este de 100 Dk / t la TopVue Air for Astigmatism. Un alt parametru important al tuturor lentilelor de contact este conținutul lor de apă. TopVue Air for Astigmatism conține 45% apă. Datorită conținutului lor ridicat de apă, lentilele rămân suficient de hidratate pe tot parcursul zilei. Acest conținut ridicat de apă reduce, de asemenea, depozitele proteice de pe suprafața lentilelor și minimizează riscul de infectie.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Caracteristici - TopVue Air for Astigmatism (1 lentilă)

Producători: TopVue
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 1 lentilă
Permeabialitatea oxigenului: 100 Dk/t
Termen de valabilitate: minim 24 de luni
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 45%
Dioptrie cilindrică: de la -0.75 la -2.25
Dioptrie: de la -12.00 la +6.00
Materialul lentilelor: Innofilcon A
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Filtru UV: Nu
Numele produsului: TopVue Air for Astigmatism
Conține hialuronat de sodiu: Da
Dispozitiv medical: Da

Alte persoane au achiziționat și

Comentarii (6)

Aveți întrebări?
Laura

Buna ziua! Am incercat aceste lentile fiind si prima data cand am purtat lentile vreodata. In prima zi de purtar,e dupa 8-9 ore de purtare, ochii au inceput usor sa mi se inroseasca si sa ii simt putin uscati, chiar daca am folosit picaturi. Le-am indepartat si am purtat ochelari in continuarea zilei. Este posibil ca ochii mei sa nu fie tocmai compatibili cu acest brand de lentile sau e posibil sa nu suport niciun tip de lentila? Multumesc anticipat pentru raspuns!

info@videt.ro

Bună ziua!

Ne pare rău să știm că nu aveți un grad ridicat de compatibilitate cu lentilele TopVue Air for Astigmatism.

Dacă doriți să vă achiziționați lentile de contact trebuie să faceți și un test de adaptare pe tipul de lentila comandat(se verifica dioptria, se face conversia dioptriilor de pe ochelari pe lentile de contact și ar trebui să primiți și lentile de probă).

Sunt mai multe opțiuni și noi recomandăm achiziționarea lor după ce faceți și o consultație cu lentile de probă, unde se urmărește centrarea lentilei, mobilitatea ei, precum și gradul de confort.

O zi frumoasă!

Brumă Virginia

Am cumpărat 2 perechi de lentile din acest model, și din păcate nu sunt nici pe jumătate la fel de bune ca cele de la Bausch and Lomb. Acestea îmi usucă ochii îngrozitor deși folosesc picături de hidratare, un alt inconvenient este acela că nu stau bine pe ochi, se tot deplasează și astfel îți face purtarea lor una foarte dificilă, și incomfortabila pentru că vederea nu este una clară deloc. La condus nu am putut să le port deloc, pentru că se misca încontinuu în ochi.

info@videt.ro

Bună ziua!

Ne pare rău să știm că nu ați avut o experiență plăcută cu aceste lentile.

Recomandarea noastră înainte să vă achiziționați lentile de contact este să vă adresați medicului și să vă ajute cu un set de lentile de probă de la brandul dorit.

Astfel puteți verifica dacă aveți un grad ridicat de compatibilitate cu produsul.

De asemenea, dacă întâmpinați probleme cu lentilele de contact dintr-o comandă online de pe site, vă rugăm să ne contactați la contact@videt.ro.

O zi frumoasă!

Nina

Care este durată purtării acestei lentile? Vă mulțumesc

info@videt.ro

Bună ziua!

Frecvența de înlocuire este de 30 de zile, cu mențiunea că nu puteți dormi cu ele.

O zi frumoasă!

Anonymous

Lentile torice color exista? Pe site nu pot comanda iar la consultatie mi s a spus ca sunt si color.

info@videt.ro

Bună ziua!

Nu comercializăm lentile torice colorate.

Avem pe site doar lentile colorate fără dioptrie sau doar cu dioptrie sferică.

https://www.vi­det.ro/lentile-de-contact-colorate.html

O zi frumoasă!

Anonymous

Buna ziua si axa 5 cu ce pot inlocui??

info@videt.ro

Bună ziua!

Lentilele de contact sunt dispozitive medicale și axul este din 10 în 10.

Dacă doriți să vă achiziționați lentile de contact trebuie să faceți și un test de adaptare pe tipul de lentila comandat(se verifica dioptria, se face conversia dioptriilor de pe ochelari pe lentile de contact și ar trebui să primiți și lentile de probă).

Sunt mai multe opțiuni și noi recomandăm achiziționarea lor după ce faceți și o consultație cu lentile de probă, unde se urmărește centrarea lentilei, mobilitatea ei, precum și gradul de confort.

O zi frumoasă!

Andrei

Bună ziua! Dacă nu găsesc axa 0, așa cum este în rețetă, pot alege o altă axă? Care este aceea?

info@videt.ro

Bună ziua!

Axul 0 este echivalentul axului de 180.

O zi frumoasă!