Garanție banii inapoi

TopVue Air (6 lentile)

PRP: 199.00 Lei 85.00 Lei
Diferență: 114.00 Lei
98% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere miercuri 29.5. Selectează parametrii
Adaugă parametrii și pentru celălalt ochi
Adaugă 34.99 Lei 27.99 Lei
Ridicare din punctele Easybox / Packeta de la 5.99 Lei
Ridicare din showroom - Cluj - Iulius Mall Gratuit
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
* Sidebar: Free delivery for orders over 199.00 Lei
PRP: 199.00 Lei 85.00 Lei
Diferență: 114.00 Lei

Pachete speciale

Descrierea lentilelor TopVue Air

TopVue Air sunt lentile de contact de ultimă generație, din silicon hidrogel. Aceste lentile au o permeabilitate mare a oxigenului și rețin o cantitate necesară de apă. Prin tehnologia și design-ul lor, aceste lentile asigură o purtare confortabilă și sănătoasă.

Port zilnic

Lentilele de contact TopVue Air sunt destinate portului zilnic, timp de 30 de zile de la prima purtare. Seara, înainte de culcare, este necesar ca lentilele să fie scoase de pe ochi și stocate în soluția specială pentru întreținerea lentilelor de contact.

Confort de la prima purtare

Lentilele de contact TopVue Air sunt ambalate în blistere de plastic, individuale, impregnate cu soluție îmbogățită cu hialuronat de sodiu. Hialuronatul de sodiu este una dintre cele mai eficiente substanțe de lubrifiere. Mai mult, această soluție este compatibilă cu mediul natural al ochiului ceea ce o face să fie fără efecte adverse (spre deosebire de alte soluții de lubrifiere).

Permeabilitatea oxigenului

Tehnologia inovativă de producere a siliconului hidrogel oferă lentilelor TopVue Air o permeabilitate mare a oxigenului, transportul oxigenului spre cornee făcându-se prin canale microscopice. Permeabilitatea oxigenului pentru lentilele de contact TopVue Air este de 100 Dk / t.

Hidratare ridicată pentru ochi sănătoși

Hidratare ridicată pentru ochi sănătoși Un alt parametru important pentru toate lentilele de contact este cantiatea suficientă de apă folosită la fabricarea acestora. Apa este esențială în hidratarea lentilelor de contact. Lentilele de contact TopVue Air conțin 45% apă. Datorită acestei cantități superioare de apă, lentilele rămân perfect hidratate pe toată durata zilei. Cantitatea crescută de apă din compoziția lentilelor de contact reduce de asemenea depunerile proteice de pe suprafața lentilelor și micșorează riscul infecțiilor oculare.

Caracteristici - TopVue Air (6 lentile)

Producători: TopVue
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 6 lentile
Permeabialitatea oxigenului: 100 Dk/t
Termen de valabilitate: minim 24 de luni
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 45%
Dioptrie: de la -12.00 la +8.00
Materialul lentilelor: Innofilcon A
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Filtru UV: Nu
Numele produsului: TopVue Air
Conține hialuronat de sodiu: Da
Dispozitiv medical: Da

Alte persoane au achiziționat și

Comentarii (17)

Aveți întrebări?
Elena M

Regret ca nu am citit aceste comentarii inainte de achizitie si am fost furata de pretul avantajos la care le prinsesem (desi uitandu-ma retrospectiv nu a fost cine stie ce afecere). De la prima aplicare pana le dadeam jos, aveam senzatia constanta de corp strain in ochi, ma usturau ochii....de departe CELE MAI PROASTE LENTILE, nu am mai intalnit asa ceva. Sincer am incercat si din magazinele dm, nici alea nu s uau, dar clar le as prefera chiar si pe alea in detrimentul prostiilor astora care cica se numesc lentile de contact. Cand aplici o lentila de calitate, simti instant, dar instant diferenta (de ex, tot de aici de pe site am luat acuvue oasys....mie mi se potrivesc manusa, nici nu simt ca le am, asa cum si trebuie sa fie cand porti lentile de contact). NU RECOMAND. Ascultati sfaturile din comentarii, nu dati bani degeaba, daca le luati, sunt bani dati la gunoi

info@videt.ro

Bună ziua!

Ne pare rău să știm că ați întâmpinat o asemenea situație!

Vă recomandăm pe viitor să vă adresați medicului pentru a vă oferi lentile de probă, înainte să achiziționați o cutie. Înainte se efectuează un consult de specialitate cu lentile de probă de la brand-ul pe care doriți să-l utilizați.

Astfel se verifică gradul de compatibilitate cu produsul. Sunt mai multe opțiuni și noi recomandăm achiziționarea lor după ce faceți și o consultație cu lentile de probă, unde se urmărește centrarea lentilei, mobilitatea ei, precum și gradul de confort.

O zi frumoasă!

Andrada

Este foarte important sa nu achiziționați aceste lentile. Folosesc lentile de contact de multi ani dar asa ceva nu am vazut. Mi au creat mult disconfort. Una dintre ele chiar s-a rupt in ochi si jumatate a cazut, jumatate a trebuit sa o scot de pe sub ploapa. Si alta problema este ca spre deosebire de alte lentile, acestea se aplica si greu.

info@videt.ro

Bună ziua!

Ne pare rău să știm că nu ați avut un grad de compatibilitate ridicat cu lentilele TopVue Air.

Dacă doriți să vă achiziționați lentile de contact trebuie să faceți și un test de adaptare pe tipul de lentila comandat(se verifica dioptria, se face conversia dioptriilor de pe ochelari pe lentile de contact și ar trebui să primiți și lentile de probă).

Sunt mai multe opțiuni și noi recomandăm achiziționarea lor după ce faceți și o consultație cu lentile de probă, unde se urmărește centrarea lentilei, mobilitatea ei, precum și gradul de confort.

O zi frumoasă!

Adriana

Cele mai slabe lentile! Irita ingrozitor ochii, se usuca foarte tare. Si cu picaturi speciale pentru hidratarea ochilor, tot se usuca!! Port lentile de 10 ani.. niciodata nu mi s-a intamplat sa mi se irite ochii cum se intampla cu acestea. Nu recomand!!!

info@videt.ro

Bună ziua!

Ne pare rău să știm că nu aveți un grad ridicat de compatibilitate cu lentilele.

Cu toate acestea, vă informăm că lentilele de contact sunt dispozitive medicale. Sunt mai multe opțiuni și noi recomandăm achiziționarea lor după ce faceți și o consultație cu lentile de probă, unde se urmărește centrarea lentilei, mobilitatea ei, precum și gradul de confort.

De aceea ar fi ideal daca puteți găsi un cabinet care vă poate ajuta cu o consultație pentru adaptare de lentile de contact cu lentile de contact de probă și vă recomandăm să păstrați ambalajele lentilelor.

O zi frumoasă!

Gabriela

Bună ziua. NU RECOMAND DELOC LENTILELE!!! SE USUCA DUPA NUMAI 2 ORE. Irita ochii groaznic. Încerc sa mi revin cu ochiul drept de câteva zile care e ft iritat, curge și doare de la aceste lentile. Și port lentile de 12 ani. Acestea sunt de departe cele mai slabe!

info@videt.ro

Bună ziua!

Ne pare rău să știm că ați avut o asemenea experiență.

Lentilele de contact sunt dispozitive medicale și achiziționarea lor se efectuează doar în urma unei recomandări de la medic, unde primiți lentile de probă.

Astfel se poate verifica gradul de compatibilitate cu noul produs.

În cazul în care ați efectuat achiziția de la noi de curând, vă rugăm să reveniți cu o fotografie cu LOT-ul de pe cutie la adresa contact@videt.ro .

O zi frumoasă!

Mariș Simina

Bună ziua . Dacă dioptriile sunt diferite la ochii , putem comanda lentile diferite la dioptrii sau numai aceeași dioptrie pentru ambii ochii ?

info@videt.ro

Bună ziua!

Dacă aveți dioptrii diferite la ochi, trebuie să achiziționați o cutie cu dioptria de pe ochiul drept și o cutie cu dioptria de pe ochiul stâng, în total 2 cutii de lentile.

O zi frumoasă!

Daniela Belghiru

Revin aici! Le-am probat, testat...totul ok. Calitatea lor se vede dupa cateva ore bune...ceea ce dvs garantati cu mult peste aceste cateva ore... NU RECOMAND DELOC!

info@videt.ro

Bună ziua!

Este important ca înainte să achiziționăm lentile, să mergem la un cosnult cu un medic/specialist pentru a se face un test de adaptare pe tipul de lentila comandat(se verifica dioptria, se face conversia dioptriilor de pe ochelari pe lentile de contact și ar trebui să primiți și lentile de probă).

Sunt mai multe opțiuni și noi recomandăm achiziționarea lor după ce faceți și o consultație cu lentile de probă, unde se urmărește centrarea lentilei, mobilitatea ei, precum și gradul de confort.

O zi frumoasă!

Belghiru Daniela Elena

Tintesc si eu la fel ca Ana Maria, acelasi subiect. Am purtat f multe tipuri de lentile, de departe, acestea sunt cele mai slabe, irita ochii dupa 4 ore, deja, nu se inrosesc, ii simt eeextrem de obositi. Dioptriile nu sunt 1/1 cu ce trebuie sau poate si aici intervine tot calitatea. Oricum, nu recomand deloc deloc deloc.

info@videt.ro

Bună ziua!

Înainte să plasați o comandă pentru un pachet de lentile de contact, este important să le probați în cadrul unui cabinet de față cu medicul/optome­tristul.

Astfel verificați gradul de compatibilitate. Ulterior, dacă vedeți bine cu lentilele, nu simțiți niciun disconfort, se centrează bine, înseamnă că aveți un grad ridicat de compatibilitate cu produsul și puteți plasa o comandă.

Cu toate acestea, vă informăm că avem o regulă specială pentru returnarea lentilelor de la TopVue.

Dacă în cutia de 6 lentile mai aveți 4 lentile sigilate, în termen de 30 de zile de la achiziție ne puteți contacta și noi vă oferim integral banii înapoi.

O zi frumoasă!

Ana-Maria D.

De 15 ani port lentile de contact și am testat mai multe mărci, iar acestea mi se par cele mai proaste. După 3-4 ore de purtare devin insuportabile, se înroșesc ochii. Am purtat prima pereche de 2-3 ori, iar celelalte vor merge la gunoi. Bani aruncați.

info@videt.ro

Bună ziua!

Lentilele de contact sunt dispozitive medicale, astfel că este important să le achiziționați după ce primiți lentile de probă din partea medicului într-un cabient specializat.

Fiind mai multe variante de lentile de contact, unde materialul și tehnologia de fabricație diferă, noi nu vă putem asigura compatibilitatea cu toate brandurile până nu primiți aceste lentile de probă în cabinet.

Cu toate acestea, vă informăm că avem o politică de retur pentru lentilele de la TopVue.

În cazul în care îndepliniți condițiile din link, ne puteți contacta la contact@videt.ro să vă ajutăm cu returul.

https://www.vi­det.ro/garantie-banii-inapoi.html

O zi frumoasă!

Larisa Badea

Buna ziua . Aceste lentile merg la miopie de -2 și-1,5 ? Sau pt miopie sunt alte lentile

info@videt.ro

Bună ziua,

Lentilele TopVue Air pot fi achiziționate pentru corectarea miopiei.

Dacă doriți să vă achiziționați lentile de contact trebuie să faceți și un test de adaptare pe tipul de lentila comandat (se verifica dioptria, se face conversia dioptriilor de pe ochelari pe lentile de contact și ar trebui să primiți și lentile de probă).

Sunt mai multe opțiuni și noi recomandăm achiziționarea lor după ce faceți și o consultație cu lentile de probă, unde se urmărește centrarea lentilei, mobilitatea ei, precum și gradul de confort.

Pentru menținerea sănătății ochilor dumneavoastră, vă sfătuim să solicitați medicului oftalmolog sau opticianului probarea lentilelor dorite și acordul specialistului pentru purtarea lor.

În cazul în care aveţi nevoie de informaţii suplimentare suntem la dispoziția dumneavoastră,

O zi frumoasă,

Echipa Videt

tel: 031.229.6844

mail: contact@videt.ro

Daniela Gheorghe

Buna ziua! Am 50 de ani si port ochelari de aproximativ 30 de ani. De 4 ani nu mi s.au schimbat dioptriile, sunt aceleasi. Am hipermetropie , la distanta am +1,75 , pentru aproape am +2,75. Port ochelari cu lentile progresive. Ce lentile de contact ar trebui sa folosesc pentru a putea vedea si la distanta si la apropiere? Multumesc!

info@videt.ro

Bună ziua,

În cazul acesta aveți nevoie de lentile multifocale: https://www.videt.ro/…ifocale.html

Pentru a putea înregistra o comanda de lentile de contact este nevoie de o rețetă specială pentru lentile de unde avem tipul lentilei(brand, producător) și dioptriile.

Dacă locuiți în București, vă puteți programa la o consultație gratuită cu lentile de contact de probă. Consultația se efectuează în baza unei programări.

Adresa: Showroom Videt - Calea Dorobanti 126–130, sector 1, București

Vă puteți programa online (https://www.videt.ro/…ratuita.html) sau telefonic la 031.229.6844

O zi frumoasă,

Echipa Videt

Gomoi George Vladimir

Sunt super tari aceste lentile, eu personal sunt incepator si am dioptriile -2.75 si -3.25. Am folosit timp de o luna Biofinity de la CooperVision insa avand putin astigmatism oricum nu puteam sa dorm cu ele (acesta fiind avantajul celor de la CooperVision, cel putin pe hartie). Ei bine cu acestea avand aceleasi dioptrii vad mai bine decat cu cele Biofinity. Sincer nu ma asteptam, recomand cu incredere pentru cei care oricum la calculator port ochelari iar in restul zilei iesind pe afara sau la cumparatori ai nevoie de lentile de contact. Mai ieftin si bun.

Maria Andreescu

Buna ziua. O intrebare. Eu ca problema am astigmatism cu miopie, iar dioptriile sunt -3,75 / -4. Exista vreo posibilitate sa port lentile de contact?

info@videt.ro

Bună Maria,

Comercializăm lentile de contact ce corectează astigmatismul miopic, le găsești aici - https://www.videt.ro/…-torice.html.

Pentru o informație cât mai precisă, pe lângă diotria sferică de –3,75 / –4 avem nevoie și de dioptria cilindrică, dar și de ax, detalii ce se regăsesc pe prescripția ta.

Zi frumoasă!

Dranca Marilena

Buna seara! Eu port de ceva timp acest tip de lentile și mi se par bune, doar că sunt nevoită să lucrez multe ore pe zi la calculator și seara mă mai ustura ochii. Folosesc uneori și picături. Există vreun fel de lentile care să aibă protecție la calculator? Am întrebat medicul la care merg, dar din păcate n-a știut să-mi răspundă. Sau măcar ar putea să fie mai potrivită o altă variantă de lentile? Mulțumesc.

info@videt.ro

Bună Marilena,

Eshop-ul nostru nu comercializează lentile de contact cu protecție pentru calculator, ci doar lentile de ochelari cu această tehnologie.

Faptul că lentila se usucă mai repede după multe ore petrecute în faza calculatorului este un lucru normal, deoarece de multe ori când ne concentrăm asupra monitorului uităm să clipim la fel de des și atunci apare senzația de lentilă uscată/deshidra­tată.

Poți diminua această senzație prin utilizarea unei soluții ce lubrifiează foarte bine lentila și de asemenea poți utiliza lacrimi artificiale oricând simți nevoia.

O zi plăcută!

Anonymous

Buna seara! Ce solutii sunt indicate pt ele?

info@videt.ro

Bună seara,

Puteți utiliza orice soluție multifuncțională, de îngrijire și curățare pentru lentile de contact.

Găsiți soluțiile pentru lentile de contact accesând următorul link:

https://www.videt.ro/…contact.html

O zi plăcută!

Barbu Adina

Ce solutie este recomandata pt aceste lentile?

info@videt.ro

Bună Adina, Lentilele TopVue Air sunt compatibile cu orice soluție de întreținere destinată lentilelor moi, adică toate soluțiile pe care le găsești în portofoliul site-ului nostru: https://www.videt.ro/…contact.html O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

Anca

Buna ziua, Aceste lentile nu au nimic inscriptionat pe ele pentru a identifica care este partea corecta ca la cele Air Optix. Se pot purta cu ambele fete inspre ochi?

info@videt.ro

Bună Anca,

Nu toate lentilele de contact medicale sunt marcate, dar toate lentilele de contact au poziție corectă(formă de bol) sau incorectă(formă de farfurie) Pentru mai multe informații despre utilizarea corectă a lentilelor de contact - te rugăm să accesezi următorul link:https://www.videt.ro/…contact.html?…

O zi frumoasă Echipa Videt.ro

Razvan

buna ziua, pot purta aceste lentile 3 luni? sau cele 6 lentile vor fi purate doar 1 luna?

info@videt.ro

Bună Răzvan

Lentilele TopVue Air au o frecvența de înlocuire de 1-30 de zile(fiecare lentilă din cutie), în funcție de recomandarea medicului tău specialist. Dacă ai aceeași dioptrie la amândoi ochii, setul de 6 lentile o să îți ajungă aproximativ 3 luni, dacă ai dioptrii diferite, trebuie să achiziționezi 2 cutii de 6 lentile, îți ajung aproximativ 6 luni.

O zi frumoasă Echipa Videt.ro