TopVue Air (6 lentile)

Dacă lentilele de contact nu se ridică la nivelul așteptărilor dvs., puteți returna în termen de 60 zile de la livrare, cel mult 4 lentile nefolosite pentru returnarea integrală a banilor. Mai multe informații...
Datorită confortului ridicat din timpul purtării și a prețului avantajos, aceste lentile au devenit rapid printre cele mai bine vândute lentile lunare.
 • Disponibil > 1000 buc.
 • Livrare GRATUITĂ

  Metoda de livrare

  FanCourier FanCourier – Național
  Servicii de curierat rapid
  Acoperire națională – 0 km suplimentari
  Ramburs (numerar)
  GRATUIT

  ShowRoom
  Ridicare din Showroom – București
  Calea Dorobanților, nr 126–130, sector 1, București
  Luni – Vineri, 10.00 – 18.00
  Plata Magazin
  Showroom Card
  GRATUIT GRATUIT

 • Garanție 365
  Garanția Videt.ro: Timp de 365 de zile îți garantăm schimbarea produsului! Mai multe informații...
 • Cadouri la peste 250 Lei
attributesPrimary

luni 22.7.

cleaner
blank
Adaugă
25 Lei

99.00 Lei

Metoda de livrare

FanCourier FanCourier – Național
Servicii de curierat rapid
Acoperire națională – 0 km suplimentari
Ramburs (numerar)
GRATUIT

ShowRoom
Ridicare din Showroom – București
Calea Dorobanților, nr 126–130, sector 1, București
Luni – Vineri, 10.00 – 18.00
Plata Magazin
Showroom Card
GRATUIT GRATUIT


Nr. voturi 323

Comentarii

Adaugă comentariu

Dranca Marilena

Buna seara! Eu port de ceva timp acest tip de lentile și mi se par bune, doar că sunt nevoită să lucrez multe ore pe zi la calculator și seara mă mai ustura ochii. Folosesc uneori și picături. Există vreun fel de lentile care să aibă protecție la calculator? Am întrebat medicul la care merg, dar din păcate n-a știut să-mi răspundă. Sau măcar ar putea să fie mai potrivită o altă variantă de lentile? Mulțumesc.

info@videt.ro

Bună Marilena,

Eshop-ul nostru nu comercializează lentile de contact cu protecție pentru calculator, ci doar lentile de ochelari cu această tehnologie.

Faptul că lentila se usucă mai repede după multe ore petrecute în faza calculatorului este un lucru normal, deoarece de multe ori când ne concentrăm asupra monitorului uităm să clipim la fel de des și atunci apare senzația de lentilă uscată/deshidra­tată.

Poți diminua această senzație prin utilizarea unei soluții ce lubrifiează foarte bine lentila și de asemenea poți utiliza lacrimi artificiale oricând simți nevoia.

O zi plăcută!

Buna seara! Ce solutii sunt indicate pt ele?

info@videt.ro

Bună seara,

Puteți utiliza orice soluție multifuncțională, de îngrijire și curățare pentru lentile de contact.

Găsiți soluțiile pentru lentile de contact accesând următorul link:

https://www.videt.ro/…contact.html

O zi plăcută!

Barbu Adina

Ce solutie este recomandata pt aceste lentile?

info@videt.ro

Bună Adina, Lentilele TopVue Air sunt compatibile cu orice soluție de întreținere destinată lentilelor moi, adică toate soluțiile pe care le găsești în portofoliul site-ului nostru: https://www.videt.ro/…contact.html O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

Anca

Buna ziua, Aceste lentile nu au nimic inscriptionat pe ele pentru a identifica care este partea corecta ca la cele Air Optix. Se pot purta cu ambele fete inspre ochi?

info@videt.ro

Bună Anca,

Nu toate lentilele de contact medicale sunt marcate, dar toate lentilele de contact au poziție corectă(formă de bol) sau incorectă(formă de farfurie) Pentru mai multe informații despre utilizarea corectă a lentilelor de contact – te rugăm să accesezi următorul link:https://www.videt.ro/…contact.html?…

O zi frumoasă Echipa Videt.ro

Razvan

buna ziua, pot purta aceste lentile 3 luni? sau cele 6 lentile vor fi purate doar 1 luna?

info@videt.ro

Bună Răzvan

Lentilele TopVue Air au o frecvența de înlocuire de 1–30 de zile(fiecare lentilă din cutie), în funcție de recomandarea medicului tău specialist. Dacă ai aceeași dioptrie la amândoi ochii, setul de 6 lentile o să îți ajungă aproximativ 3 luni, dacă ai dioptrii diferite, trebuie să achiziționezi 2 cutii de 6 lentile, îți ajung aproximativ 6 luni.

O zi frumoasă Echipa Videt.ro

TopVue Air (6 lentile) + soluție Gelone 360 ml

Preț per pachet: 124 Lei
Salvează: 7 Lei
Livrare: GRATUITĂ

TopVue Air (6 lentile) + soluție LAIM-CARE 400 ml

Preț per pachet: 143 Lei
Salvează: 7 Lei
Livrare: GRATUITĂ

Descrierea lentilelor TopVue Air

TopVue Air sunt lentile de contact de ultimă generație, din silicon hidrogel. Aceste lentile au o permeabilitate mare a oxigenului și rețin o cantitate necesară de apă. Prin tehnologia și design-ul lor, aceste lentile asigură o purtare confortabilă și sănătoasă.

Port zilnic

Lentilele de contact TopVue Air sunt destinate portului zilnic, timp de 30 de zile de la prima purtare. Seara, înainte de culcare, este necesar ca lentilele să fie scoase de pe ochi și stocate în soluția specială pentru întreținerea lentilelor de contact.

Confort de la prima purtare

Lentilele de contact TopVue Air sunt ambalate în blistere de plastic, individuale, impregnate cu soluție îmbogățită cu hialuronat de sodiu. Hialuronatul de sodiu este una dintre cele mai eficiente substanțe de lubrifiere. Mai mult, această soluție este compatibilă cu mediul natural al ochiului ceea ce o face să fie fără efecte adverse (spre deosebire de alte soluții de lubrifiere).

Permeabilitatea oxigenului

Tehnologia inovativă de producere a siliconului hidrogel oferă lentilelor TopVue Air o permeabilitate mare a oxigenului, transportul oxigenului spre cornee făcându-se prin canale microscopice. Permeabilitatea oxigenului pentru lentilele de contact TopVue Air este de 100 Dk / t.

Hidratare ridicată pentru ochi sănătoși

Hidratare ridicată pentru ochi sănătoși Un alt parametru important pentru toate lentilele de contact este cantiatea suficientă de apă folosită la fabricarea acestora. Apa este esențială în hidratarea lentilelor de contact. Lentilele de contact TopVue Air conțin 45% apă. Datorită acestei cantități superioare de apă, lentilele rămân perfect hidratate pe toată durata zilei. Cantitatea crescută de apă din compoziția lentilelor de contact reduce de asemenea depunerile proteice de pe suprafața lentilelor și micșorează riscul infecțiilor oculare.

Caracteristici

Producători: TopVue
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 6 lentile
Permeabialitatea oxigenului: 100 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 45%
Termen de valabilitate: minim 48 de luni
Dioptrie: de la -12.00 la +8.00
Materialul lentilelor: Innofilcon A
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Filtru UV: Nu
Conține hialuronat de sodiu: Da