Termeni și condiții pentru concursul Cosmetice la Test

Reguli generale:

★ Participarea la acest concurs este posibilă doar prin intermediul CosmeticeLaTest.ro.
★ Participarea este voluntară.
★ Participarea la acest concurs nu vă condiționează să achiziționați nici un produs sau serviciu de la SC Noavidet SRL.
★ Concursul începe de la data postării acestuia pe CosmeticeLaTest.ro și se termină la data specificată în articol.
★ Doar participanții care respectă toate regulile concursului pot fi declarați câștigători.

★ La finalul competiției, unul dintre participanți va fi selectat prin intermediul unui serviciu indenpendent, ales de către promoter.
★ Nu trebuie să folosiți limbaj ofensator sau vulgar.

Premii:

  • Pachete cu lentile de contact TopVue
  • Soluție de întreținere Gelone
  • Control oftalmologic

Valoarea totală maximă a premiului este de 305 Lei. Lentilele de contact oferite pot fi TopVue Air, TopVue Premium, TopVue Air for Astigmatism, TopVue Air Multifocal, TopVue Premium for Astigmatism, TopVue Plus, TopVue daily sau TopVue Elite. Soluția oferită este Gelone 360ml. Controlul oftalmogic va fi efectuat în cadrul Opticii Videt de către medici specialiști oftalmologic.

★ Premiile vor fi oferite de către SC NOAVIDET SRL.
★ Valoarea individuală a fiecărui premiu nu depășește suma de 600 Ron și este scutit de impozit. Valoarea totală a premiilor este de maxim 915 Ron.

★ Premiile nu pot fi schimbate în bani.
★ Premiile constau în produsele și serviciile specificate în articolul apărut pe CosmeticeLaTest.ro, care anunță concursul, și în pagina de Termeni și Condiții de pe Videt.ro. Orice modificare potențială a premiului rămâne la latitudinea organizatorului.
★ Organizatorul își rezervă dreptul de a înlocui premiul cu un produs cu o valoare egală sau mai mare în cazul în care produsul inițial nu mai este disponibil din cauza unor circusmtanțe independente de voința lor.
★ Locuitorii din România cu vârsta de peste 18 ani pot participa la acest concurs, excepție făcând angajații Noavidet SRL sau CosmeticeLaTest.ro și rudele acestora.
★ Câștigătorul este ales prin intermediul unui serviciu indenpendent, ales de către promoter.
★ După anunțarea câștigătorului nu este posibilă contestarea acestuia.
★ Premiul nu este transmisibil.
★ Câștigătorul va fi anunțat printr-un e-mail în termen de 28 de zile de la încheierea conscursului. În cazul în care câștigătorul nu poate fi contactat sau nu își revendică premiul în termen de 14 zile de la notificare, ne rezervăm dreptul de a retrage premiul și de a alege alt câștigător.
★ Promoterul își rezervă dreptul de a înlocui sau modifica termenii și condițiile, iar aceste schimbări vor intra în vigoare imediat ce vor fi postate pe această pagină.
★ De asemenea, pomoterul își rezervă dreptul de a anula concursul.
★ Participând la acest concurs, participanții sunt de acord cu Termenii și Condițiile.

Organizatori:

  • NOAVIDET SRL, Str. Dr. Iacob Felix, Nr. 87, Felix Office Building, biroul 4, secțiunea 4.4.21, etaj 4, Sector 1, București. Cod poștal 011034

Comentarii

Postează comentariu