Systane ULTRA UD 30 x 0,7 ml – Unidoză

52.00 Lei
94% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere joi 21.10. Stock day info: Today 21. octombrie Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 21. octombrie Selectează parametrii
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Ridicare din locații fixe
Comenzi de minim 199 Lei

7.99 Lei
5.99 Lei
Gratuit
52.00 Lei

Systane ULTRA UD 30 x 0,70 ml

Acest tip de picături oftalmice nu poate fi aplicat în timpul purtării lentilelor de contact.

Systane ULTRA UniDozã sunt picãturi oftalmice care amelioreazã disconfortul asociat cu senzația de ochi uscat. Sunt concepute pentru hidratarea ochilorfãrã adaos de conservanți, ceea ce le face ideale pentru uz frecvent. Cutia conține 30 doze de unicã folosințã.

Beneficiile utilizãrii dozelor de unicã folosințã

Dozele de unicã folosintã sunt extrem de igienice. Orice alt flacon de picãturi oftalmice este întotdeauna supus riscului de a fi contaminat. În acest caz, fiecare dozã este înlocuitã dupã utilizare, deci fiecare dozã este garantat sterilã.

Systane ULTRA UniDozã vine ambalat în cutie de 30 doze, fiecare dintre ele conținând 0,7 ml de soluție. Este suficient pentru a aplica 1-2 picãturi în fiecare ochi. Deși nu conțin conservanți, producãtorul nu recomandã utilizarea picãturilor direct pe lentilele de contact. Îndepãrtați lentilele înainte de a folosi picãturile și așteptați puțin înainte de a le reaplica înapoi.

Caracteristici
Producători: Alcon
Volum: 30 x 0,7 ml
Termen de valabilitate: minim 6 de luni
Poate fi utilizat cu lentile de contact: Nu
Conservanți: Nu

Comentarii

Aveți întrebări?