Systane Hydration UD 30 x 0,7 ml picãturi oftalmice

attributesPrimary

1 buc. joi 22.8.

blank

55.00 Lei

Metoda de livrare

FanCourier FanCourier – Național
Servicii de curierat rapid
Acoperire națională – 0 km suplimentari
Ramburs (numerar)
Comenzi mai mari de 129 ron
15.00 Lei
GRATUIT

ShowRoom
Ridicare din Showroom – București
Șos. Calea Dorobanților, nr 126–130, sector 1, București
Luni – Vineri, 09.00 – 20.00
Sâmbătă:10.00 – 15.00
Plata Magazin
Showroom Card
GRATUIT GRATUIT


Nr. voturi 16

Comentarii

Fii primul care lasă un comentariu.

Systane Hydration UD 30×0,7 ml picãturi oftalmice

Systane Hydration UD picãturi oftalmice sunt concepute pentru hidratare intensã și ameliorare rapidã și de lungã duratã a senzației de asurã, iritație și obosealã ocularã. Datoritã adaosului de acid hialuronic, aceste picãturi oftalmice sunt potrivite pentru a restaura filmul lacrimal într-un mod natural și pentru a reduce senzațiile neplãcute cauzate de sindromul ochiului uscat și factori externi, precum aer uscat, praf, etc. Acestea sunt potrivite de asemenea și pentru ameliorarea oricãrui disconfort cauzat de purtarea lentilelor de contact moi. Cutia conține 30 de doze de unicã folosințã, fiecare dintre ele a câte 0,7 ml soluție oftalmicã.

ProducãtorulAlcon este de acord cã aceste picãturi oftalmice se pot utiliza cu ușurințã direct pe lentilele de contact. Formula acestora nu con?ine conservan?i ceea ce le face perfecte pentru ochii sensibili.

Aplicare igienicã

Fiecare dozã este menitã sã fie folositã o singurã datã și trebuie aruncatã dupã utilizare. Asta însemanã cã nu existã nici un risc de contaminare a flaconului și fiecare dozã va conține soluție sterilã și proaspãtã. Este ușor sã desfaceți fiecare dozã. Aplicați câteava picãturi pe fiecare ochi pentru ameliorare instantã.

Caracteristici

Producători: Alcon
Volum: 30 x 0,7 ml
Valabil după desigilare: 6 luni
Termen de valabilitate: minim 6 de luni
Conține hialuronat de sodiu: Da