Suport de lentile pentru casetă cu vibrații - verde

8.99 Lei
94% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere vineri 21.6. Selectează parametrii
Ridicare personală - din Showroom-uri sau Easybox/Packeta de la 5.99 Lei
Showroom Bucuresti Sun Plaza Gratuit
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
* Sidebar: Free delivery for orders over 199.00 Lei
8.99 Lei

Suport de lentile pentru casetă cu vibrații - verde

Acest suport este esențial pentru depozitarea lentilelor de contact și se potrivește în caseta cu vibrații vibrating contact lens cleaning box, care, datorită vibrațiilor ușoare, ajută la eliminarea murdăriei și depozitelor de proteine de pe lentile.

Suportul din interiorul casetei cu vibrații trebuie schimbat în mod regulat. Recomandările privind durata de înlocuire a suportului variază de la una la trei luni, iar alți utilizatori înlocuiesc suportul de fiecare dată când încep un flacon nou cu soluție multifuncțională. Indiferent de obiceiul tău, alege un suport care să se potrivească în interiorul casetei cu vibrații the vibrating outer case. Acest suport este verde și este disponibil și în culorile albastru, roz și maro.

Suportul este făcut din plastic, iar baza lui este creată pentru a se potrivi în caseta cu vibrații. Capacele cu fețe zâmbitoare te ajută să distingi între lentila pentru ochiul stâng și cea pentru ochiul drept.

Nu clăti suportul cu apă și nici nu depozita niciodată lentilele în ea. Pentru o curățare eficientă, clătește suportul cu soluție multifuncțională, apoi lasă-l să se usuce într-un loc curat.

Caracteristici - Suport de lentile pentru casetă cu vibrații - verde

Culoare: Verde

Toate variantele acestui produs

Comentarii

Aveți întrebări?