0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergi la coș

Spray pentru ochi LAIM premium 15 ml

42.00 Lei
97% recomandă
Aceste picături pentru ochi nu sunt disponibile în prezent din cauza capacității limitate de producție a companiei Schalcon. Mulțumim pentru înțelegere!
Data estimată de expediere 1 buc. Indisponibil Selectează parametrii
42.00 Lei
42.00 Lei
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Ridicare din locații fixe
Comenzi de minim 219 Lei

11.99 Lei
9.99 Lei
Gratuit

Spray-ul Laim Premium 15 ml

Spray-ul pentru ochi Laim Premium reprezintă o alternativă convenabilă la clasicele picături de ochi . Spray-ul ajută la stabilizarea stratului lipidic al ochiuluiși a filmului lacrimal, oferind astfel o protecție optimă ochilor împotriva factorilor externi și combate senzația de uscăciune.
Principiul de acțiune al spray-ului folosește capacitatea naturală de transport a lipozomilor, care asigură pătrunderea ingredientelor active prin pleoapă, până în ochi.
Spray-ul Laim Premium asigură lubrifiere pentru ochi și pleoape, crescând totodată și confortul purtării lentilelor de contact. Ingredientul activ lubrifiant al spray-ului este hialuronatul de sodiu.
Hialuronatul de sodiu este o substanță complet naturală pentru corpul uman. De exemplu, aceasta poate fi regăsită în lichidul articular sau în umoarea vitroasă a ochiului.
Un alt ingredient este reprezentat de extractul de mușețel, ce oferă spray-ului un miros plăcut. Mușețelul are și efecte vindecătoare universale. În cazul acestui spray pentru ochi, cu siguranță vei aprecia cel mai mult proprietățile calmante și antiinflamatoare ale mușețelului.

Tehnică de aplicare

Pulverizarea spray-ului Premium Laim se face pe ochii închiși.
Dacă aveți lentile de contact, închideți ochii și aplicați spray-ul de la o distanță de 10 cm. Dacă aveți aplicate produse de make-up, pulverizarea se face de la o distanță de 20 cm.
Flaconul de pulverizare are un pulverizator cu filtru antibacterian pentru a asigura un conținut steril pe tot parcursul utilizării. Spray-ul poate fi folosit timp de 6 luni după prima aplicare.

Caracteristici

Producători: Schalcon
Volum: 15 ml
Valabil după desigilare: 6 luni
Conține hialuronat de sodiu: Da
Conservanți: Da
Poate fi utilizat cu lentile de contact: Da
Dispozitiv medical: Da

Comentarii

Aveți întrebări?
Top