0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergi la coș

Soluții lentile de contact

Multe dintre problemele de vedere pot fi corectate cu ajutorul lentilelor de contact. Mici, practice și estetice, acestea iau locul ochelarilor clasici și te ajută să vezi lumea până în cele mai mici detalii. Spre deosebire de purtarea unor ochelari de vedere, în cazul lentilelor trebuie să acorzi un grad mai ridicat de atenție și să respecți sfaturile specialiștilor pentru rezultate optime. Astfel, pe site ți-am pregătit o gamă variată de soluții multifuncționale de îngrijire și curățate de la cele mai cunoscute branduri: Biotrue, Acuvue, Opti-Free si multe altele.

De ce este important să folosești soluții pentru lentile de contact?

Aceste soluții sunt special concepute pentru a elimina bacteriile de pe suprafețe, asigurând un contact fără probleme cu ochii. În acest fel, se limitează apariția infecțiilor la nivelul vederii care pot ajunge la complicații grave.

Sunt potrivite și pentru ochii sensibili?

Este bine sa stii de la bun început că toate aceste soluții pentru lentile de contact sunt blânde chiar și cu ochii sensibili. Proprietățile de lubrifiere ale soluției asigură confort și o stare generală de bine atât persoanelor care suferă de diverse alergii, cât și pentru cele care suferă de sindromul ochiului uscat.

Ce beneficii există dacă folosești soluții pentru lentilele de contact?

În primul rând, contribuie la formarea unui mediu steril în momentul în care nu porți lentilele și le păstrezi în suportul special creat pentru acestea. De asemenea, grație substanțelor care stau la baza soluțiilor, lentilele tale își vor păstra din calitate pentru o perioadă îndelungată de timp, vorbind aici despre flexibilitate, finețe și aspect. Pe scurt, aceste soluții garantează confort pe tot parcursul zilei.

Fie ca folosesti lentile de contact clasice sau lentile de contact albastre, colorate, asigură-te că folosești o soluție special concepută pentru nevoile tale. În acest fel, nu îți vei pune în pericol vederea, iar lentilele tale vor fi tot timpul sterile, umede și ușor de aplicat. Acest ritual se va integra de minune în rutina ta de zi cu zi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Mai multe informații
Ai vizualizat 48 produse din 59.
Top