Soluție ReNu Advanced 360 ml

55.00 Lei
91% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere marţi 5.3. Selectează parametrii
Ridicare din punctele Easybox / Packeta de la 5.99 Lei
Fan courier de la 11.99 Lei
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
Ridicare din Showroom - Afi Park 3 (blvd. G-ral Paul Teodorescu nr. 4G, parter) Gratuit
* Sidebar: Free delivery for orders over 199.00 Lei
55.00 Lei

Soluție ReNu Advanced pentru lentile de contact

ReNu Advanced este o soluție multifuncțională destinată îngrijirii tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Această soluție de curățare folosește inovația Sistem triplu dezinfectan, are o formulă unică de trei dezinfectanți care va face ca lentilele tale să se simtă proaspete și noi, în fiecare zi.
Producătorul, Bausch and Lomb, afirmă că această combinație de trei dezinfectanți este capabilă să kill elimine până la 99,90 % din bacterii și germeni în doar 4 ore. Soluția ReNu Advanced asigură o curățare excelentă și poate fi folosită pentru ați clăti lentilele, dar și pentru a îndepărta depunerile proteice de pe lentile. Această soluție are un sistem de hidratare îmbunătățit pentru ați oferi confort pe toata durata purtării.

Cum se utilizează acest produs

În primul rând, spălă-te bine pe mâini. După ce ai îndepărtat lentila de pe ochi, așeaz-o în palmă și aplică at cel puțin 3 picături de soluție Renu Advanced pe fiecare parte a lentilei. Folosește vârful degetului pentru a freca lentile cu soluție timp de 20 de secunde. Procedează la clătirea temeinică a fiecărei părți a lentilei timp de 5 secunde cu soluție proaspătă. Repetă acest proces de curățare pentru cealaltă lentilă. La final, pune lentilele într-o casetă pentru lentile și adaugă soluție proaspătă ReNu Advanced. Lasă lentilele să se înmoaie și să se regenereze timp de cel puțin 4 ore. Nu uita să folosești întotdeauna o soluție proaspătă - aruncă soluția rămasă din caseta lentilelor. Nu refolosi niciodată soluția. Asigură-te că vei clăti caseta cu soluție de îngrijire a lentilelor și după fiecare utilizare.

Caracteristici - Soluție ReNu Advanced 360 ml

Producători: Bausch and Lomb
Tipul soluției: Universali
Volum: 360 ml
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Valabil după desigilare: 3 luni
Conservanți: Da
Dispozitiv medical: Da

O alternativă
inteligentă

Soluție Laim-Care 400 ml

  • Lubrifierea cu hialuronat de sodiu
  • Casetă antibacteriană pentru lentile inclusă
  • Pentru ochi sensibili sau alergici
Preț: 48.99 Lei

Comentarii

Aveți întrebări?