Soluție Laim-Care Peroxide 3x 360 ml

142.99 Lei
93% recomandă
În stoc
Atenție! Această soluție este peroxid. Vă rugăm să urmați instrucțiunile de utilizare!
Data estimată de expediere marţi 6.6. Selectează parametrii
Ridicare din punctele Easybox / Packeta de la 5.99 Lei
Ridicare din showroom - Galati (Shopping City) Gratuit
Ridicare din showroom - Sun Plaza Gratuit
Ridicare din Videt Delfinului (Pantelimon 245, bl.51, parter) Gratuit
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
Ridicare din showroom - Calea Dorobanților 126-130 Gratuit
Ridicare din showroom - Brândușelor 2-4 (vis-a-vis de Mall Vitan) Gratuit
* Sidebar: Free delivery for orders over 199.00 Lei
142.99 Lei

Laim-Care Peroxide - soluție de curățare a lentilelor de contact

Laim-Care Peroxide este o soluție foarte eficientă pe bază de peroxid de hidrogen pentru îngrijirea atât a lentilelor de contact RGP moi, cât și a celor dure.  Peroxidul este în general considerat a fi cel mai eficient agent de curățare a lentilelor și nu conține conservanți. Procesul de curățare cu peroxid necesită întotdeauna o fază de neutralizare, cu ajutorul unui disc catalitic, în timpul căreia peroxidul este stabilizat și transformat într-o soluție salină sigură. Este extrem de important să urmezi cu atenție instrucțiunile atunci când utilizezi acest tip de soluție, ceea ce face ca acest produs să fie mai potrivit pentru purtătorii experimentați de lentile de contact.

Notă:

Nu aplicați niciodată soluția de peroxid direct în ochi, deoarece aceasta poate provoca leziuni grave.

Nu folosi niciodată un suport pentru lentile de contact cu soluție de peroxid. Folosește doar caseta specială care conține un disc de neutralizare, care este inclus în setul cu soluție.

Nu scoate niciodată lentilele din caseta specială înainte de finalizarea procesului de neutralizare (cel puțin 6 ore).

Nu umple niciodată caseta cu prea mult cu soluție. Soluția rămasă poate intra în contact cu lentilele sau cu degetele tale, provocând leziuni.

Aceasta nu este o soluție multifuncțională. Este esențial să se aștepte neutralizarea completă (minimum 6 ore) după fiecare contact de curățare a lentilelor de contact cu soluție de peroxid pentru a preveni deteriorarea ochilor din cauza arsurilor. Utilizează urmând sfaturile medicului sau optometristului tău.

Laim-Care Peroxide conține 3% peroxid de hidrogen, care trebuie neutralizat cu ajutorul discului catalitic din platină aflat în recipientul special, inclus cu acest produs. Asigură-te că utilizezi doar recipientul special inclus în pachet deoarece acest disc catalitic este necesar pentru neutralizarea corectă a peroxidului..

Cum se utilizează corect soluția Laim-Care Peroxide?

Atașat de capacul casetei pentru lentile, vei observa un spațiu cu două fețe, marcat cu R și L pentru lentilele din dreapta și, respectiv, din stânga. Umple baza recipientului cu Laim-Care Peroxide până la linie. Așează lentilele în locurile speciale. Apoi, închide capacul, lentilele se vor scufunda în soluție și va începe procesul de neutralizare. Vei vedea cum apar bule în recipient, ceea ce indică faptul că are loc o reacție de neutralizare corespunzătoare. Acum, pur și simplu lasă recipientul în poziție verticală și lasă dezinfecția să aibă loc.
Lentilele trebuie lăsate la macerat timp de cel puțin 6 ore (de preferință peste noapte). Ai grijă să nu agiți în niciun fel recipientul. Soluția din recipient va deveni limpede și sigură (bulele vor încetat) atunci când neutralizarea este completă. Atunci lentilele tale vor fi complet curățate și gata de purtare.

În cazul în care lentilele sunt păstrate în casetă mai mult de 7 zile, se recomandă să arunci soluția folosită din casetă și să reiei procesul de curățare cu o soluție proaspătă.

Laim-Care Peroxide este disponibilă și în următoarele ambalaje:
360 ml
2x 360 ml
Această soluție poate fi utilizată numai în termen de 2 luni de la deschidere.

Notă importantă

Soluțiile de curățare cu peroxid nu sunt potrivite pentru lentilele de contact colorate sau craydeoarece acestea ar deteriora culorile lentilelor. Peroxidul trebuie folosit numai pentru a curăța lentilele de contact transparente.

Caracteristici - Soluție Laim-Care Peroxide 3x 360 ml

Producători: Esoform
Tipul soluției: Peroxid
Volum: 3x360 ml
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Valabil după desigilare: 2 luni
Conservanți: Nu
Dispozitiv medical: Da

Comentarii