Soluție Gelone 4 x 360 ml

139.00 Lei
99% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere joi 25.7. Selectează parametrii
Ridicare personală - din Showroom-uri sau Easybox/Packeta de la 5.99 Lei
Ridicare din showroom - Cluj - Iulius Mall Gratuit
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
* Sidebar: Free delivery for orders over 199.00 Lei
139.00 Lei

Soluție multifuncțională Gelone

Gelone este o soluție multifuncțională pentru curățarea și păstrarea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Datorită compoziției sale unice, creată prin combinarea substanțelor de dezinfectare și a Acidului Hialuronic, soluția Gelone este potrivită pentru cei mai sensibili ochi.


Substanțele de curățare ale soluției, împreună cu suportul antibacterial cu ioni de argint, creează un mediu ideal pentru dezinfectare. Acidul hialuronic asigură flexibilitate, finețe și umezire pentru lentile și pentru purtători. Soluția vine ambalată într-un recipient de 360 ml cu un suport antibacterian pentru lentile de contact.


Soluție potrivită pentru ochi sensibili
Soluția de întreținere Gelone este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv cele din silicon hidrogel și lentile de contact colorate. Este un produs gentil cu ochii și mărește lubrifierea lentilelor, de aceea este ideală pentru ochi foarte sensibili.


Proprietățile de lubrifiere ale soluției sunt în special recomandate persoanelor care suferă de alergii sau de sindromul ochiului uscat. Această soluție de întreținere reduce roșeața ochilor cauzată de purtarea îndelungată a lentilelor de contact. Când folosești această soluție, lentilele de contact rămân fine și confortabile, chiar și la sfârșitul zilei.


Un sistem eficient de curățare
Combinația dintre substanțele de curățare și suportul antibacterian face ca soluția Gelone să fie o soluție de dezinfectare efcientă, care îndepărtează toate tipurile de depuneri, inclusiv praf și bacterii.


Suportul antibacterian
Suportul antibacterian care vine împreună cu recipientul de soluție Gelone este tratat cu un amestec special de ioni de argint. Acești ioni împiedică aderarea bacteriilor pe suprafața interioară a suportului, ajutând la menținerea unui mediu steril pentru păstrarea lentilelor de contact.


Soluția Gelone conține Hialuronat de Sodiu
Hialuronatul de Sodiu (Acidul Hialuronic) este componentă majoră a soluției Gelone. Este o substanță naturală a corpului uman și este compatibilă cu mediul intern al ochilor.


Beneficii și caracteristici biologice ale Acidului Hialuronic
• Poate reține apă de până la 1000 de ori cât greutatea lui, fapt ceea ce îl face un agent de hidratare excelent
• Efect anti-inflamator
• Efect antibacterian și antiviral
• Ajută la refacerea țetusului de piele, regenerarea celulelor și reduce apariția cicatricelor.


Produsul este disponibil în flacoane de 360 ml și 100 ml.

Caracteristici - Soluție Gelone 4 x 360 ml

Producători: Esoform
Tipul soluției: Universali
Volum: 4x360 ml
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Valabil după desigilare: 3 luni
Conține hialuronat de sodiu: Da
Conservanți: Da
Dispozitiv medical: Da

Comentarii (1)

Aveți întrebări?
Stan Iustina

Cea mai buna soluție pentru lentile!!! O folosesc de aproximativ 2 ani, timp in care am mai testat și alte firme, dar am rămas doar pe Gelone! Desinfecteaza, degresează foarte bine(folosesc fond de ten și machiaj in fiecare zi), păstrează lentilele foarte hidratate. Recomand cu mare drag!

info@videt.ro

Bună ziua!

Ne pare bine că lentilele pe care le utilizezi au o compatibilitate mare cu soluția multifuncțională Gelone.

O zi frumoasă!