Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml

73.00 Lei
98% recomandă
Atenție! Această soluție este peroxid. Vă rugăm să urmați instrucțiunile de utilizare!
Data estimată de expediere Selectează parametrii
Ridicare din punctele Easybox / Packeta de la 5.99 Lei
Ridicare din showroom - Cluj - Iulius Mall Gratuit
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
* Sidebar: Free delivery for orders over 199.00 Lei
73.00 Lei

Soluția pentru lentile de contact AO SEPT PLUS HydraGlyde®

AO Sept Plus HydraGlyde® este o soluție pe bază peroxid de hidrogen destinată dezinfectării tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Agentul de hidratare Moisturizing HydraGlyde® oferă lentilelor hidratarea necesară pe tot parcursul purtării lor. Fiecare pachet conține un recipient cu AODISC. Soluția AOSEPT PLUS se folosește, împreună și întotdeauna, cu recipientul AODISC.

Hidratare de lungă durată

Agentul de hidratare HydraGlyde® aderă la suprafața lentilei formând o peliculă care previne uscarea ei, lentila rămânând umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor.

Cum acționează soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Agentul activ de curățare din soluția AO Sept Plus HydraGlyde® formează o soluție de peroxid de hidrogen cu o concentrație de 3%.

Faza de dezinfectare

Peroxidul de hidrogen are proprietățile unui acid diluat, astfel îndepărtează eficient depozitele de pe lentile și microorganismele nedorite. Contactul direct dintre peroxid și țesuturile sensibile ale ochiului ar putea duce la arsuri asă că este nevoie ca dezinfectarea să dureze un timp mai îndelungat, suficient pentru neutralizarea peroxidului.

Faza de neutralizare

În scopul de a neutraliza complet soluția este necesar un un agent catalitic care este prezent în soluția AO Sept Plus HydraGlyde® sub forma de AODISC. Acest ingredient de neutralizare este conținut în suportul special care este inclus în cutia soluției.

Cum se folosește corect soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Lentilele de contact trebuie să fie plasate în suportul special umplut cu soluție până la limita maximă indicată pe recipient. Lentilele trebuie să fie depozitate în suportul cu soluție timp de cel puțin 6 ore, timp necesar pentru neutralizarea completă a soluției. Lentilele pot fi stocate timp de până la 2 săptămâni în aceeași soluție. După acest timp, soluția trebuie să fie înlocuită cu una proaspătă.

Notă: La dezinfectarea lentilelor de contact cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® este esențial să se aștepte un timp suficient de lung până la neutralizarea completă a soluției pentru a preveni arsura ochilor- vă sfătuim să consultați, de asemenea, instrucțiunile conținute de cutia cu soluție.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Caracteristici - Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml

Producători: Alcon
Tipul soluției: Peroxid
Volum: 360 ml
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Valabil după desigilare: 3 luni
Conservanți: Nu
Dispozitiv medical: Da

O alternativă
inteligentă

Soluție Laim-Care Peroxide 360 ml

  • Soluție de peroxid
  • Dezinfectarea perfectă a lentilelor
  • Casetă specială pentru lentile inclusă
Preț: 64.99 Lei

Comentarii (5)

Aveți întrebări?
Madalina

Buna ziua. Soluția este compatibila cu lentilele Acuvue oasys bilunare? Ca după ce am utilizat-o, vederea nu mai este așa clară cu aceste lentile.

info@videt.ro

Bună ziua!

Soluția AO SEPT PLUS Hydraglyde este compatibilă inclusiv cu lentilele Acuvue Oasys.

Însă este recomandată în special pentru lentilele de la Alcon, având o compatibilitate mai mare cu acestea.

O zi frumoasă!

florea liliana

Bună ziua. Lentilele se pot introduce de mai multe ori în aceeași soluție sau pentru fiecare noua purtare trebuie schimbata soluția din recipientul de dezinfecție?

info@videt.ro

Bună ziua!

Vă informăm că de fiecare dată când introduceți lentilele în suport este important să schimbați soluția din interiorul suportului.

O zi frumoasă!

Flavius

Super bun

info@videt.ro

Bună ziua!

Ne bucurăm că aveți o mare compatibilitate cu această soluție pentru întreținerea lentilelor.

Cu toate acestea, este de recomandat ca înainte de achiziționarea lentilelor sau a soluției, să luați legătura cu medicul dumneavoastră pentru a verifica ce produse vi se potrivesc cel mai bine.

Această soluție este pe bază peroxid de hidrogen și nu este recomandată tuturor persoanelor.

Utilizarea ei în mod necorespunzător poate duce la afectarea calității lentilelor și a vederii.

O zi frumoasă!

Lavinia Pricopie

Buna ziua! Suportul pentru curatarea lentilelor este dublu ca la cele clasice L/R? Port dioptrii diferite si as dori sa stiu daca se pot pune ambele lentile la curatat in acelasi timp fara sa le incurc intre ele. Nu e foarte clar din imaginile prezentate. Multumesc.

info@videt.ro

Buna Lavinia,

Suportul pentru lentile se utilizeaza pentru ambele lentile si se pot pune ambele lentile. Trebuie să deschideti recipientul marcat cu “L”, plasati lentila stanga pe suprafata special amenajata. Inchideti recipientul avand grija sa nu prindeti lentila. Repetati procedura cu lentila dreapta., plasand-o pe suprafata special amenajata marcata cu “R”.

Solutia AOSEPT PLUS si recipientul AOSEPT PLUS cu AODISC trebuie intotdeauna utilizate impreuna.

Pentru utilizare corecta si sigura trebuie sa cititi si sa respectati instructiunile.

O zi frumoasă,

Mihaela - echipa videt.ro

Florea Rodica

Buna ziua! Am citit ca aceasta solutie nu trebuie folosita pentru clatirea si curatarea lentilelor in mana. Este suficienta doar clatirea lor in acest dispozitiv pentru a folosi lentila in siguranta? Si dupa perioada de neutralizare le putem aplica direct pe ochi sau mai trebuie clatite cu altceva? Multumesc

info@videt.ro

Bună Rodica,

Soluția AO SEPT PLUS HydraGlyde nu se utilizează pentru clătirea sau curățarea lentilelor în palmă, datorită conținutului de peroxid este suficient să adaugi lentilele în suportul special ce însoțește cutia de soluție și lentilele tale sunt curățate și deproteinizate complet. După neutralizarea peroxidului, proces ce durează minim 6 ore, soluția AO SEPT PLUS HydraGlyde devine soluție salină, iar lentilele tale nu trebuie să fie clătite cu o altă soluție ci sunt pregătite pentru port.

Zi frumoasă!