Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 2x360 ml

 • Disponibil > 1000 buc.
 • Livrare GRATUITĂ

  Metoda de livrare

  FanCourier FanCourier – Național
  Servicii de curierat rapid
  Acoperire națională – 0 km suplimentari
  Ramburs (numerar)
  GRATUIT

  ShowRoom
  Ridicare din Showroom – București
  Calea Dorobanților, nr 126–130, sector 1, București
  Luni – Vineri, 10.00 – 18.00
  Plata Magazin
  Showroom Card
  GRATUIT GRATUIT

 • Cadouri la peste 250 Lei
attributesPrimary

1 buc. joi 22.8.

blank

102.00 Lei

Metoda de livrare

FanCourier FanCourier – Național
Servicii de curierat rapid
Acoperire națională – 0 km suplimentari
Ramburs (numerar)
GRATUIT

ShowRoom
Ridicare din Showroom – București
Calea Dorobanților, nr 126–130, sector 1, București
Luni – Vineri, 10.00 – 18.00
Plata Magazin
Showroom Card
GRATUIT GRATUIT


Nr. voturi 130

Comentarii

Adaugă comentariu

Florea Rodica

Buna ziua! Am citit ca aceasta solutie nu trebuie folosita pentru clatirea si curatarea lentilelor in mana. Este suficienta doar clatirea lor in acest dispozitiv pentru a folosi lentila in siguranta? Si dupa perioada de neutralizare le putem aplica direct pe ochi sau mai trebuie clatite cu altceva? Multumesc

info@videt.ro

Bună Rodica,

Soluția AO SEPT PLUS HydraGlyde nu se utilizează pentru clătirea sau curățarea lentilelor în palmă, datorită conținutului de peroxid este suficient să adaugi lentilele în suportul special ce însoțește cutia de soluție și lentilele tale sunt curățate și deproteinizate complet. După neutralizarea peroxidului, proces ce durează minim 6 ore, soluția AO SEPT PLUS HydraGlyde devine soluție salină, iar lentilele tale nu trebuie să fie clătite cu o altă soluție ci sunt pregătite pentru port.

Zi frumoasă!

Postolache Laurențiu

ESTE CEL MAI BUN PRODUS DE PE PIAȚĂ. (ATENȚIE LA CELE MINIM 6 ORE)!!!O FOLOSESC DE 20 DE ANI >>> SATISFACȚIE MAXIMĂ

Liliana

Buna, mie mi se pare cea mai buna solutie EVER ! O folosesc de ceva timp si nu numai ca imi curata lentilele extraordinar de bine, de am impresia ca lentilele mele sunt noi, noute non stop, ci si le pot purta o zi intreaga fara sa imi aduc aminte ca le am pe ochi. Sunt fantastice !

Vasile

Cititi cu MARE ATENTIE Instructiunile !!! NU este ca solutiile obisnuite pentru lentile de contact !!! Lentilele trebuie sa stea MINIM 6 ore in solutia aceasta si DOAR in recipientul special !!! apoi se pot pune la ochi ! Nu inteleg de ce nu este specificat FOARTE CLAR acest aspect !!!

info@videt.ro

Bună Vasile,

Soluția AO SEPT PLUS HydraGlyde este o soluție pe bază de peroxid și așa cum ai specificat și tu, are nevoie de o utilizare specifică.

Înainte de a utiliza această soluție vă recomandăm să citiți cu atenție prospectul și instrucțiunile pe care le primiți în colet împreună cu soluția AO SEPT PLUS HydraGlyde.

O zi frumoasă!

Ady

De ce nu se mai învârte discul de la noile recipiente?

info@videt.ro

Bună Ady,

Partea de jos a recipientului din soluția AO SEPT PLUS HydraGlyde reprezintă catalizatorul suportului (acesta nu se învârte), el are rolul de a neutraliza peroxidul din soluție.

O zi frumoasă!

Suhareanu Sandra Maria

Buna seara! Sunt foarte multumita de acest produs, imi curata lentilele extraordinar de bine, iar recipientul ma ajuta mult sa le prind fara a le scapa sau fara a le murdari. Insa, am o intrebare, de cate ori se poate folosi reicipientul? Am pus lentilele in solutie, iar dupa 20 de minute, au disparut bulele, de obicei procesul dura mai mult. Recipientul a fost folosit de vreo 20 de ori, insa nu e tocita “rotita” de jos. Ce ar trebui sa fac?

Maria

Nu as recomanda nimanui. Irita ochiul e acid.

info@videt.ro

Bună Maria,

Soluția AO SEPT PLUS HydraGlyde este pe bază de peroxid, de aceea utilizarea ei implică multă atenție și respectarea pașilor indicați de producător, pași ce se regăsesc în toate coletele ce conțin această soluție.

O zi frumoasă!

Bejan Daniel

Buna ziua, Am comandat aceasta solutie in varianta de 90 ml, insa instructiunile m-au bulversat putin: 1. Inteleg bine ca aceasta solutie nu trebuie folosita pentru clatirea lentilelor in mana? Se mai intampla ca la incercarea de a le aplica pe ochi sa scap lentila in chiuveta. Cu ce sa o clatesc in acest caz inainte de a o aplica pe ochi? 2. Daca pana acum am folosit Solo Care Aqua pentru curatarea si depozitarea setului actual de lentile, este vreo problema daca o sa incep sa folosesc AO Sept pentru acest set?

Alina

Buna seara, As vrea sa va cer si eu sfatul in legatura cu lentilele de contact. Eu am lentile Air Optix plus HydraGlyde Alcon a Novartis company si as vrea sa va intreb ce tip de solutie am nevoie? Este obligatoriu sa folosesc Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde? eu am avut la inceput acest tip de solutie si apoi am schimbat cu Opti-free pure moist, cu al doilea tip de solutie nu imi este prea bine, se inroseste ochiul si nu il pot tine deschis. Va multumesc frumos.

info@videt.ro

Bună Alina,

Lentilele Air Optix HydraGlyde trebuie utilizate cu soluția Opti-free PureMoist sau Aosept Plus Hydraglyde pentru a se păstra agentul comun de lubrifiere.

Este posibil ca soluția Opti-free Puremoist să nu fie compatibilă cu ochii tăi, sau poți fi alergică la un ingredient din compoziție.

Te rugăm să nu folosești o soluție ce îți înroșește ochii și să mergi la medicul tău oftalmolog pentru un consult.

O zi plăcută!

Dia

Buna ziua!! După câteva utilizări atunci cand introduc aodiscul in soluție se realizeaza o spuma intensă astfel încât se elimina chiar si pe orifixiul de pe capac. Am incercat clătirea recipientului cu ser fiziologic cum scrie in prospect însă se intampla acelasi lucru poate chiar si mai rau. Ma puteti ajuta va rog cu o soluție la această problema? Va multumesc !!

info@videt.ro

Bună Dia,

Situația expusă de tine se poate realiza din trei motive:

 1. Lentilele dumneavoastră de contact au intrat în contact cu altă soluție de întreținere și așa cum este specificat în prospectul soluției, nu trebuie să curățați în combinație lentilele de contact cu altă soluție de întreținere, deoarece orice reziduu de soluție poate provoca reacție de efervescență, iar soluția se va revărsa din recipient.
 2. Suportul Aodisc sau agentul catalitic ce se regăseste în suportul AODISC să prezinte defecte:

Soluția Aosept Plus Hydraglyde conține un recipient cu AODISC. Soluția AOSEPT PLUS Hydraglyde se folosește, împreună și întotdeauna, cu recipientul AODISC. În scopul de a neutraliza complet soluția este necesar un un agent catalitic care este prezent în soluția AO Sept Plus HydraGlyde® sub forma de AODISC. Acest ingredient de neutralizare este conținut în suportul special care este inclus în cutia soluției.

3. Marcajul existent pe suportul AODISC a fost depășit: Suportul AODISC prezintă un marcaj, umpleti recipientul cu solutie AOSEPT PLUS Hydraglyde exact până la semn, nu trebuie să umpleți sub sau peste deoarece soluția se va revărsa din recipient.

O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

cristi

daca am pus lentilele cu solutie...direct...fara neutralizare...cum pot repara...ochiul iritat? multumesc!

Eli

Buna ziua, nu imi este foarte clar folosirea acestei solutii? Lentila trebuie sa stea minim 6 ore in solutie apoi se poate pune pe ochi? La nota de mai sus faceti referire la o arsura a ochiului...pe mine ma intereseaza sa stiu daca dupa dezinfectare o pot pune imediat pe ochi? Multumesc

info@videt.ro

Bună Eli,

Soluția AoSEPT Plus Hydraglyde are în compoziție peroxid, lentilele trebuie să stea în soluție minim 6 ore pentru ca peroxidul să fie neutralizat, după care lentila poate fi aplicată pe ochi fără a necesita o clătire suplimentară cu o altă soluție de întreținere. Ți-am trimis pe email-ul tău prospectul acestui produs pentru a afla cât mai multe informații.

O zi plăcută Echipa Videt.ro

Soluția pentru lentile de contact AO SEPT PLUS HydraGlyde®

AO Sept Plus HydraGlyde® este o soluție pe bază peroxid de hidrogen destinată dezinfectării tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Agentul de hidratare Moisturizing HydraGlyde® oferă lentilelor hidratarea necesară pe tot parcursul purtării lor. Fiecare pachet conține un recipient cu AODISC. Soluția AOSEPT PLUS se folosește, împreună și întotdeauna, cu recipientul AODISC.

Hidratare de lungă durată

Agentul de hidratare HydraGlyde® aderă la suprafața lentilei formând o peliculă care previne uscarea ei, lentila rămânând umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor.

Cum acționează soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Agentul activ de curățare din soluția AO Sept Plus HydraGlyde® formează o soluție de peroxid de hidrogen cu o concentrație de 3%.

Faza de dezinfectare

Peroxidul de hidrogen are proprietățile unui acid diluat, astfel îndepărtează eficient depozitele de pe lentile și microorganismele nedorite. Contactul direct dintre peroxid și țesuturile sensibile ale ochiului ar putea duce la arsuri asă că este nevoie ca dezinfectarea să dureze un timp mai îndelungat, suficient pentru neutralizarea peroxidului.

Faza de neutralizare

În scopul de a neutraliza complet soluția este necesar un un agent catalitic care este prezent în soluția AO Sept Plus HydraGlyde® sub forma de AODISC. Acest ingredient de neutralizare este conținut în suportul special care este inclus în cutia soluției.

Cum se folosește corect soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Lentilele de contact trebuie să fie plasate în suportul special umplut cu soluție până la limita maximă indicată pe recipient. Lentilele trebuie să fie depozitate în suportul cu soluție timp de cel puțin 6 ore, timp necesar pentru neutralizarea completă a soluției. Lentilele pot fi stocate timp de până la 2 săptămâni în aceeași soluție. După acest timp, soluția trebuie să fie înlocuită cu una proaspătă.
 

Notă: La dezinfectarea lentilelor de contact cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® este esențial să se aștepte un timp suficient de lung până la neutralizarea completă a soluției pentru a preveni arsura ochilor- vă sfătuim să consultați, de asemenea, instrucțiunile conținute de cutia cu soluție.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Caracteristici

Producători: Alcon
Tipul soluției: Peroxid
Volum: 2x360 ml
Termen de valabilitate: minim 16 de luni
Valabil după desigilare: 3 luni