Ray-Ban Original Aviator RB3025 - 004/78 POL

Polarizare Femei Bărbați

Ochelari de soare Ray-Ban Original Aviator cu toc și lavetă incluse.


Dimensiuni ochelari Care este mărimea mea?
132 mm
Alte dimensiuni
14 mm
135 mm
47 mm 55 mm
În stoc
Data expedierii: 1 - 2 săptămâni
Preț
748.99 Lei 711.54 Lei Reducere -5%
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 711.54 Lei

Ochelarii de soare Ray-Ban Original Aviator sunt potriviți atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Rama Metalică este de culoare argintie, și se asortează perfect cu lentilele din sticlă de culoare albastru-gri, Colorate în degrade, Polarizate ce abosorb 100% radiațiile UV dăunătoare și elimină reflexiile supărătoare. Ochelarii vin însoțiți de tocul și laveta acestora.

Despre Ray-Ban

Brandul american Ray-Ban a creat primul model de ochelari originali tocmai în 1936, iar de atunci s-a consacrat pe această piață datorită designurilor sale elegante care au trecut cu brio testul timpului, precum clasicele Wayfarer sau Aviator. Astfel, modelele de rame Ray-Ban vor satisface chiar și cele mai exigente gusturi, acestea acoperind toate stilurile și formele, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.


Despre acești ochelari

Ochelarii tip pilot sau aviator sunt modelul perfect pentru orice tip de față. Ramele gri reprezintă o alegere foarte bună, fiind versatili și potrivindu-se de minune cu mai multe stiluri, coafuri sau culori ale pielii. Lentilele de culoare gri combat lumina supărătoare și sunt alegerea perfectă pentru îmbunătățirea percepției culorilor. Lentilele cu filtru blue light sau cele albastre reprezintă o alegere ideală atunci când ești în căutarea unor ochelari care să filtreze și să reducă din luminozitate. Lentilele cu efect gradient pornesc cu o culoare mai închisă în partea de sus a lentilei și se deschid progresiv spre partea de jos a acesteia. Acest efect nu este doar foarte la modă, ci și o alegere ideală de ochelari pentru condus, permițând o imagine mai clară și blocând lumina strălucitoare din partea de sus. Ochelarii cu lentile polarizate conțin un filtru special care blochează reflecțiile de lumină intensă, reducând astfel lumina supărătoare și oferind mai multă protecție. Ochelarii pentru condus sunt alegerea perfectă pentru șoferi. Aceștia conțin un filtru de polarizare special, care ajută la reducerea luminii obositoare și a razelor de soare puternice. Materialul din metal reprezintă o alegere durabilă și îți vor oferi un look elegant și stilat, mereu în pas cu tendințele. Vrei să vezi dacă acest model ți se potrivește perfect? Probează-i virtual!