PureVision 2 (6 lentile)

 • Disponibil > 1000 buc.
 • Livrare GRATUITĂ

  Metoda de livrare

  FanCourier FanCourier – Național
  Servicii de curierat rapid
  Acoperire națională – 0 km suplimentari
  Ramburs (numerar)
  GRATUIT

  ShowRoom
  Ridicare din Showroom – București
  Calea Dorobanților, nr 126–130, sector 1, București
  Luni – Vineri, 10.00 – 18.00
  Plata Magazin
  Showroom Card
  GRATUIT GRATUIT

 • Garanție 365
  Garanția Videt.ro: Timp de 365 de zile îți garantăm schimbarea produsului! Mai multe informații...
 • Cadouri la peste 250 Lei
attributesPrimary

joi 22.8.

cleaner
blank
Adaugă
22 Lei

151.00 Lei

Metoda de livrare

FanCourier FanCourier – Național
Servicii de curierat rapid
Acoperire națională – 0 km suplimentari
Ramburs (numerar)
GRATUIT

ShowRoom
Ridicare din Showroom – București
Calea Dorobanților, nr 126–130, sector 1, București
Luni – Vineri, 10.00 – 18.00
Plata Magazin
Showroom Card
GRATUIT GRATUIT


Nr. voturi 39

TopVue Air (6 lentile)

Încearcă o alternativă inteligentă!

TopVue Air beneficiază de o transmisibilitate mare a oxigenului și de un nivel ridicat de apă. Tehnologia nouă de producție este o garanție a confortului ridicat.

Preț: 99.00 Lei
Economisește: 52.00 Lei
Mergi la produs
Garantie banii inapoi
Dacă lentilele de contact nu se ridică la nivelul așteptărilor dvs., puteți returna în termen de 60 zile de la livrare, cel mult 4 lentile nefolosite pentru returnarea integrală a banilor.
TOPUL lentilelor lunare
Datorită confortului ridicat din timpul purtării și a prețului avantajos, aceste lentile au devenit rapid cele mai bine vândute lentile lunare.

Comentarii

Adaugă comentariu

Alexandru

Bună ziua. Vă rog să îmi spuneți după cat timp este recomandat sa fie scoase de pe ochi ?

info@videt.ro

Bună Alexandru,

Lentilele de contact Purevision 2 se pot utiliza și cu port extins( doar la recomandarea medicului tău oftalmolog), portul extins reprezintă 6 zile port continuu, iar a 7 a zi lentilele se îndepărtează de pe ochi și se adaugă în soluție pentru curățare și dezinfectare.

Zi frumoasă!

Valeria damachianu

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pentru lentilele Bausch@Lomb se poate folosi ca solutie de intretinere AOSept sau se recomanda o solutie de la aceeasi firma si care ar fi aceasta . Multumesc

info@videt.ro

Bună Valeria,

Lentilele Purevision2 se pot utiliza cu soluția AoSept, vă rugăm să citiți cu atenție prospectul înainte de a utiliza orice soluție pe bază de peroxid.

O zi plăcută!

mady

am fost la consult oftalmologic: am ochelari OD: -9,5 cu 0,25 cyl si OD: -9,5 cu 0,75 cyl. purtand de f multi ani ochelari si fiind dioptrie asa mare am dorit si conversie pt lentile de contact. am facut la cabinet proba cu o lentila -8,5 cu diametrul 14,2. pentru prima experienta de acest fel a fost binisor, dar totusi simteam un disconfort (poate mi-ar trebui cu diametrul de 14). pe reteta scrie doar -8,5 diaoptria. deci, eu ce lentile ar trebui sa mi iau? daca nu mi-a spus raza de curbura si diametrul? ma duc la alta consultatie? multumesc

info@videt.ro

Bună Mady,

Ce tip de disconfort simți? Disconfortul este din primul moment în care aplici lentile pe ochi sau apare după câteva ore de port? Pentru a te putea ajuta cu un răspuns cât mai exact ne poți contacta telefonic la nr de telefon: 0733 348 395.

Dacă medicul tău nu a specificat raza de curbură pe rețetă, aceasta se regăseșțe pe biletul emis de dioptron(ne poți trimite prescripția pe email).

O zi frumoasă!

Goleș Madalina

Acestea sunt și de zi, dar și de noapte?

info@videt.ro

Bună Mădălina,

Lentilele Purevision 2 se pot utiliza și cu port continuu, dar doar la recomandarea medicului tău oftalmolog

O zi frumoasă!

Cristi

Buna.ziua am.achizitionat aceste lentile vad perfect cu ele la distanta vederea de aproape insa este neclara . Aveti idee de la ce ar putea fi.Multumesc

info@videt.ro

Bună Cristi,

Dacă întâmpini această problemă există probabilitatea ca dioptria de pe lentila de contact să fie potrivită pentru distanță, dar prea putenică pentru aproape, astfel să îți afecteze vederea de aproape. Sfatul nostru este să mergi la medicul tău oftalmolog pentru un nou consult oftalmolog, doar acesta îți poate clarifica situația în detaliu. O zi bună, Echipa Videt.ro

Carmen

Buna ziua..doesc sa fac comanda la lentile de contact..dioptria mea este de -2 (cilindru) aveti in stoc?

info@videt.ro

Bună Carmen, rețeta este pentru ochelari, aceasta diferă de rețeta specială pentru lentile de contact. Îți recomandăm să efectuezi un consult special pentru lentile de contact pentru a ți se face transpoziția rețetei actuale (transformarea rețetei de ochelari în rețetă pentru lentile de contact) și pentru a ți se determina raza de curbură. Dorim să îți reamintim că lentilele de contact sunt dispozitive medicale și doar medicul oftalmolog poate să îți recomande lentilele optime necesităților tale. O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

Cosmina

Buna ziua! Daca comand o cutie de lentile PureVision2, primesc si o solutie? Multumesc!

info@videt.ro

Bună Cosmina,

Pentru a comanda pachetul special Purevision 2 + Soluția Gelone 360 ml, te rugăm să accesezi următorul link – https://www.videt.ro/…gelone-360ml .

O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

Andreeaa

Buna ziua, as dori lentile de contact dar am OD sfere -1.75 , cilindru -1 si OS sfere -2, cilindru -0.5. Daca se pot face, cat costa si in cat timp ajung de la comandare. Multumesc!

info@videt.ro

Bună Andreea, Rețeta furnizată de tine este pentru ochelari, aceasta diferă de rețeta specială pentru lentile de contact. Îți recomandăm să efectuezi un consult special pentru lentile de contact pentru a ți se face transpoziția rețetei actuale(transfor­marea rețetei de ochelari în rețetă pentru lentile de contact) și pentru a ți se determina raza de curbură. Dorim să îți reamintim că lentilele de contact sunt dispozitive medicale și doar medicul oftalmolog poate să îți recomande lentilele optime necesităților tale. O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

Geambasu Luciana

Bună ziua.Eu am ochelari cu cilindru cu următoarele măsurători. Îmi puteți face lentile de Contact? OD Cyl -1,5 cu axa 180 și OS Cyl -0,75 axa 0 cu DP 59 .Multumesc

info@videt.ro

Bună Luciana,

Rețeta furnizată de tine este pentru ochelari, aceasta diferă de rețeta specială pentru lentile de contact.

Îți recomandăm să efectuezi un consult special pentru lentile de contact pentru a ți se face transpoziția rețetei actuale(transfor­marea rețetei de ochelari în rețetă pentru lentile de contact) și pentru a ți se determina raza de curbură. Dorim să îți reamintim că lentilele de contact sunt dispozitive medicale și doar medicul oftalmolog poate să îți recomande lentilele optime necesităților tale.

O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

Ana

Buna ziua. Port ochelari cu dioptria -0,5 (sfera) si am intrebat la un magazin de optica medicala daca imi pot achizitiona lentile de contact. Raspunsul a fost unul negativ, motivand faptul ca lentilele de contact trebuie sa aiba o dioptrie mai mica decat la ochelari, iar acestea pornesc de la -0,75. Care este sfatul dvs?

info@videt.ro

Bună Ana,

Lentilele de contact se fabrică începând cu dioptrie sferică de –0.25, mai mult dioptria de ochelari se păstrează pe lentile de contact până la (+) și respectiv (-) 3.00. Dorim să îți reamintim că înainte de a purta lentile de contact trebuie să realizezi un consult special pentru acestea – pentru a afla parametrii suplimentari – precum raza de curbură, iar în urma discuției cu medicul tău acesta să îți recomande lentilele optime necesităților tale.

O zi frumoasă Echipa Videt.ro

Timar Mirela

Buna ziua. As dori sa stiu daca exista lentile de contact cu dioptrii ( eu am miopie forte) colorate si care este pretul acestora?

info@videt.ro

Bună ziua,

Există lentile de contact colorate cu dioptrie, le găsiți pe site-ul nostru accesând următorul link: https://www.videt.ro/…olorate.html

O zi plăcută Echipa Videt.ro

Firescu Mariana

Bună ziua, Dacă am dioptrii diferite pot comanda cutia de 6 lentile, s au trebuie sa comand cutii de câte 3 lentile fiecare cu dioptria respectiva?

info@videt.ro

Bună ziua,

Lentilele Purevision 2 conțin 6 lentile cu aceeași dioptrie, dacă aveți dioptrii diferite trebuie să achiziționați 2 cutii. Acestea vă vor ajunge pe o perioadă de 6 luni.

O zi frumoasă Echipa Videt.ro

Serban

O cutie de 6 lentile ajung 3 luni ?

info@videt.ro

Bună ziua,

Dacă aveți aceeași dioptrie la amândoi ochii, o cutie de 6 lentile PureVision 2 – vă ajunge 3 luni de zile. O zi plăcută Echipa Videt.ro

adi

30 de zile?.... Perechea pe care o port acum, o am de 90 de zile si sunt perfecte. De dau jos in fiecare seara, solutie noua si tin foarte mult

info@videt.ro

Bună ziua,

Ne bucurăm că sunteți mulțumit de produsul PureVision2, dar vă recomandăm să nu mai depășiți durata de utilizare recomandată, de 30 de zile. Din momentul desigilării, la primul contact cu aerul, lentila începe să se degradeze treptat. După depășirea timpului de 30 de zile, proprietatea lentilei de a transmite oxigen către cornee, scade sub limita impusă, iar utilizarea lentilei în continuare reprezintă un risc major. O zi plăcută Echipa Videt.ro

nicoleta

Buna ziua, ma intereseaza sa achizitionez lentile de contact cu purtare zi noapte (30zile) colorate(verzi). Aveti aceasta varianta? Va multumesc!

info@videt.ro

Bună ziua,

În acest moment nu există pe piață lentilele de contact colorate ce se pot utiliza 30 de zile port continuu( zi și noapte).

O primăvară frumoasă Echipa Videt.ro

VERGINICA STEFAN

Buna ziua Va spun ca inca nu au sosit nici pe 07.01.2017 lentilele ce sa fac eu fac alta comanda cei de la fan curiernu sunt seriosi multumesc

Daniela

O continuare a mesajului de mai jos , tin sa mentionez ca am aceasi cutie cu lentile acasa luata de la cabinetul de oftalmologie si mi sa zis de catre doctora sa le port 2 luni. Acestea le pot purta la fel ? Adica 2 luni fiecare pereche ?

Daniela

Buna ziua va rog sa imi spune-ti si mie daca pot purta aceste lentile doar ziua timp de 2 luni ? Va multumesc , si astept raspuns.

info@videt.ro

Bună ziua,

Lentilele Purevision 2 sunt fabricate special pentru a asigura timp de 30 de zile și nopți(Portul pe timpul nopții este realizat doar la recomandarea medicului dumneavoastră oftalmolog) o vedere impecabilă. Indiferent că le utilizați doar pe timpul zilei, timpul de utilizare nu se prelungește, rămânând 30 de zile de la desigilare. O seară bună Echipa Videt.ro

VERGINICA STEFAN

Buna ziua Va rog sa-mi spuneti si mie daca pot sa le tin si noaptea ,folosesc aceste lentila de 5 ani dar le dau jos seara, va multumesc astept un raspuns

info@videt.ro

Bună ziua,

Lentilele Purevision 2 permit portul continuu( zi și noapte) datorită nivelului de oxigenare ridicat, dar acest mode de purtare ( continuu )se realizează doar la recomandarea medicului dumneavoastră oftalmolog.

O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

Auras

Bună ziua, Am o nelămurire, am văzut ca sunt 6 lentile asta înseamnă ca sunt 3 perechii si fiecare pereche se folosește 30 de zile în total 90 de zile de folosire ?sau toate cele 6 lentile trebuiesc folosit în 30 de zile?

info@videt.ro

Bună ziua, Lentilele Purevision 2 sunt în set de 6 lentile/cutie cu aceeași dioptrie. Aceste lentile au fost aprobate pentru utilizare timp de 30 de zile. Specialistul dvs. oftalmolog vă v-a recomanda timpul de purtare potrivit pentru dvs. O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

Buna ziua,daca am dioptriile:-7,5 /-8 imi sunt de folos aceste lentile?

info@videt.ro

Bună ziua,

Dacă aveți un consult special pentru lentile de contact, iar prescripția mediciul este de –7.5, –8 pentru lentile de contact, atunci puteți alege lentilele Purevision 2 ce se fabrică cu dioptria maximă de –12.00

O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

Ana maria

Buna seara eu am comandat lentile PureVision,6buc si mi sa spus de unde leam luat k imi ajung 12luni ...este adevarat ?

info@videt.ro

Bună ziua,

Lentilele Purevision sunt fabricate special pentru a asigura timp de 30 de zile si nopti o vedere impecabila si confort la purtare.

O zi frumoasă! Echipa Videt.ro

PureVision 2 (6 lentile) + soluție Gelone 360 ml

Preț per pachet: 173 Lei
Salvează: 10 Lei
Livrare: GRATUITĂ

PureVision 2

sunt lentile de contact lunare, produse de compania Bausch and Lomb.
Sunt cele mai subțiri lentile de contact din lume, din silicon-hidrogel, special create cu tehnologia High Definition™ Optics pentru purtătorii care suferă de neajunsul de contrast și pentru cei cu o imagine neclară când luminozitatea nu este puternicǎ.

Tehnologia ComfortMoist

menține umedă suprafaţa lentilei, asigurând astfel un confort ridicat pe timpul întregii zile – asigură un flux crescut de oxigen la nivelul ochiului, oferind o senzație atât de normală și de naturală, încât aproape că nu simți ca porți lentile de contact!

Notă:

Există două versiuni de cutii pentru lentilele de contact Purevision 2 – etichetate în colțul din dreapta jos și fără această mențíune. În ambele cazuri, este același produs.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Caracteristici

Producători: Bausch and Lomb
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.00
Număr lentile pe cutie: 6 lentile
Permeabialitatea oxigenului: 130 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Termen de valabilitate: minim 32 de luni
Nivel de apă: 36%
Materialul lentilelor: Balafilcon A
Dioptrie: de la -12.00 la +6.00
Filtru UV: Nu
Pot dormi cu lentilele acestea?: Da