PureVision 2 (6 lentile)

149 Ron

Disponibil > 1000 buc. Garanție 365

Garanția Videt.ro: Timp de 365 de zile îți garantăm schimbarea produsului! Mai multe informații...

attributesPrimary

joi 30. 3.

cleaner
blank

Nr. voturi 129

PureVision 2

sunt lentile de contact lunare, produse de compania Bausch and Lomb.
Sunt cele mai subțiri lentile de contact din lume, din silicon-hidrogel, special create cu tehnologia High Definition™ Optics pentru purtătorii care suferă de neajunsul de contrast și pentru cei cu o imagine neclară când luminozitatea nu este puternicǎ.

Tehnologia ComfortMoist

menține umedă suprafaţa lentilei, asigurând astfel un confort ridicat pe timpul întregii zile – asigură un flux crescut de oxigen la nivelul ochiului, oferind o senzație atât de normală și de naturală, încât aproape că nu simți ca porți lentile de contact!

Notă:

Există două versiuni de cutii pentru lentilele de contact Purevision 2 – etichetate în colțul din dreapta jos și fără această mențíune. În ambele cazuri, este același produs.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Caracteristici

Dioptrii: de la +6.00 până la -12.00
Termen de valabilitate: minim 32 de luni
Frecvența de înlocuire: 1-30 de zile, în funcție de recomandarea medicului dvs. specialist
Material: Balafilcon A
Pot dormi cu lentilele acestea?: Da
Nivel de apă: 36%
Transmisibilitate oxigen: 130 Dk/t
Diametru: 14.0
Filtru UV: Nu
Cantitate: 6 lentile
Producător: Bausch and Lomb
Curbură: 8.6

Comentarii

Adaugă comentariu

nicoleta

Buna ziua, ma intereseaza sa achizitionez lentile de contact cu purtare zi noapte (30zile) colorate(verzi). Aveti aceasta varianta? Va multumesc!

info@videt.ro

Bună ziua,

În acest moment nu există pe piață lentilele de contact colorate ce se pot utiliza 30 de zile port continuu( zi și noapte).

O primăvară frumoasă Echipa Videt.ro

VERGINICA STEFAN

Buna ziua Va spun ca inca nu au sosit nici pe 07.01.2017 lentilele ce sa fac eu fac alta comanda cei de la fan curiernu sunt seriosi multumesc

Daniela

O continuare a mesajului de mai jos , tin sa mentionez ca am aceasi cutie cu lentile acasa luata de la cabinetul de oftalmologie si mi sa zis de catre doctora sa le port 2 luni. Acestea le pot purta la fel ? Adica 2 luni fiecare pereche ?

Daniela

Buna ziua va rog sa imi spune-ti si mie daca pot purta aceste lentile doar ziua timp de 2 luni ? Va multumesc , si astept raspuns.

info@videt.ro

Bună ziua,

Lentilele Purevision 2 sunt fabricate special pentru a asigura timp de 30 de zile și nopți(Portul pe timpul nopții este realizat doar la recomandarea medicului dumneavoastră oftalmolog) o vedere impecabilă. Indiferent că le utilizați doar pe timpul zilei, timpul de utilizare nu se prelungește, rămânând 30 de zile de la desigilare. O seară bună Echipa Videt.ro

VERGINICA STEFAN

Buna ziua Va rog sa-mi spuneti si mie daca pot sa le tin si noaptea ,folosesc aceste lentila de 5 ani dar le dau jos seara, va multumesc astept un raspuns

info@videt.ro

Bună ziua,

Lentilele Purevision 2 permit portul continuu( zi și noapte) datorită nivelului de oxigenare ridicat, dar acest mode de purtare ( continuu )se realizează doar la recomandarea medicului dumneavoastră oftalmolog.

O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

Auras

Bună ziua, Am o nelămurire, am văzut ca sunt 6 lentile asta înseamnă ca sunt 3 perechii si fiecare pereche se folosește 30 de zile în total 90 de zile de folosire ?sau toate cele 6 lentile trebuiesc folosit în 30 de zile?

info@videt.ro

Bună ziua, Lentilele Purevision 2 sunt în set de 6 lentile/cutie cu aceeași dioptrie. Aceste lentile au fost aprobate pentru utilizare timp de 30 de zile. Specialistul dvs. oftalmolog vă v-a recomanda timpul de purtare potrivit pentru dvs. O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

Buna ziua,daca am dioptriile:-7,5 /-8 imi sunt de folos aceste lentile?

info@videt.ro

Bună ziua,

Dacă aveți un consult special pentru lentile de contact, iar prescripția mediciul este de –7.5, –8 pentru lentile de contact, atunci puteți alege lentilele Purevision 2 ce se fabrică cu dioptria maximă de –12.00

O zi frumoasă, Echipa Videt.ro

Ana maria

Buna seara eu am comandat lentile PureVision,6buc si mi sa spus de unde leam luat k imi ajung 12luni ...este adevarat ?

info@videt.ro

Bună ziua,

Lentilele Purevision sunt fabricate special pentru a asigura timp de 30 de zile si nopti o vedere impecabila si confort la purtare.

O zi frumoasă! Echipa Videt.ro