PureVision 2 for Presbyopia (3 lentile)

PRP: 175.00 Lei 124.99 Lei
Diferență: 50.01 Lei
93% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere miercuri 26.6. Selectează parametrii
Adaugă parametrii și pentru celălalt ochi
Adaugă 34.99 Lei 29.99 Lei
Ridicare personală - din Showroom-uri sau Easybox/Packeta de la 5.99 Lei
Showroom Bucuresti Sun Plaza Gratuit
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
* Sidebar: Free delivery for orders over 199.00 Lei
PRP: 175.00 Lei 124.99 Lei
Diferență: 50.01 Lei

Pachete speciale

Lentile de contact Purevision 2 for Presbyopia pentru presbiopie

Purevision 2 for Presbyopia, de la producătorul Bausch and Lomb, sunt lentile de contact lunare destinate corecției presbiopiei. Această afecțiune apare ca un prim semn al îmbătrânirii și afectează vederea de apropiere.

Materialul de fabricație

Lentilele Purevision 2 for Presbyopia sunt fabricate din silicon hidrogel, material care asigură hidatarea eficientă a corneei. Prin urmare, producatorul recomandă aceste lentile nu doar pentru portul zilnic (cu dezinfectare de zi cu zi) ci și pentru portul extins (nu este nevoie să se înlăture lentila pe timpul nopții). Pentru portul extins este recomandat să cereți înainte sfatul medicului specialist.

Confort în purtare

Datorită designului special creeat pe trei zone Purevision 2 for Presbyopia oferă o vedere clară la toate distanțele. Tehnologia ComfortMoist garantează confort în purtare de la prima clipire.
Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Caracteristici - PureVision 2 for Presbyopia (3 lentile)

Producători: Bausch and Lomb
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.00
Număr lentile pe cutie: 3 lentile
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Permeabialitatea oxigenului: 130 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 36%
Materialul lentilelor: Balafilcon A
Dioptrie: de la -10.00 la +6.00
Add: High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
Filtru UV: Nu
Numele produsului: PureVision 2 for Presbyopia
Pot dormi cu lentilele acestea?: Da
Dispozitiv medical: Da

O alternativă
inteligentă

TopVue Air Multifocal (3 lentile)

  • respirabilitate ridicată
  • Lubrifierea cu hialuronat de sodiu
  • Confort pe toată durata zilei
  • Garanție banii inapoi
Preț: 97.00 Lei

Alte persoane au achiziționat și

Comentarii (2)

Aveți întrebări?
Toma Adriana

Am cumparat aceste lentile-pentru a incerca si altceva in locul lentilelor Topvue-Air multifocal( pe care le folosesc de 3-4 ani, dar uneori le simt cam dure);intr-adevar pe acestea le simt mai moi, dar din pacate aditia low -nu este suficienta- ( foloseam top vue -4,50 cu aditie +1,50 iar la pure vision 2 am achizitionat -4,50 cu aditie low(+0,75-+1,50), dar la citit nu sunt ok- simt nevoia unui ochelar-deci clar nu ajunge aditia la -3 in zona de scris/citit. Concluzia mea este ca la Top vue aditia scade dioptria prea mult la distanta( pentru ca nu vad foarte departe), dar e perfecta la citit iar la Pure Vision 2- vad mult mai bine la distanta, dar nu sunt utile la citit. Din pacate fac acelasi lucru ca si lentilele simple pentru miopie peste care adaugam ochelarii la citit. Din punctul meu de vedere nu sunt ceea ce trebuie!

info@videt.ro

Bună ziua!

Ne pare rău să știm că nu ați avut o experiență plăcută cu aceste lentile.

Discutând despre dispozitive medicale, recomandarea noastră înainte să achiziționați un anumit brand este să vă adresați medicului pentru a vă oferi lentile de probă.

Astfel verificați gradul de compatibilitate cu produsul.

Ulterior, dacă observați că vedeți bine cu tipul de lentile de probă și nu simțiți vreun disconfort, puteți continua cu plasarea unei comenzi pe site.

O zi frumoasă!

Plăiașu Teodora

Bună seara! Vă rog să mă ajutați să cumpăr corect aceste lentile. Port ochelari cu lentile progresive, distanță +2,5, aproape +4. Ce lentile de contact trebuie să cumpăr? Mulțumesc!

info@videt.ro

Bună ziua!

Dacă doriți să vă achiziționați lentile de contact trebuie să faceți și un test de adaptare pe tipul de lentila comandat(se verifica dioptria, se face conversia dioptriilor de pe ochelari pe lentile de contact și ar trebui să primiți și lentile de probă).

Sunt mai multe opțiuni și noi recomandăm achiziționarea lor după ce faceți și o consultație cu lentile de probă, unde se urmărește centrarea lentilei, mobilitatea ei, precum și gradul de confort.

O zi frumoasă!