Picături oftalmice HYLO-COMOD 10 ml

69.00 Lei
100% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere 1 buc. luni 27.3. Selectează parametrii
69.00 Lei
Ridicare din punctele Easybox / Packeta de la 5.99 Lei
Ridicare din showroom - Galati (Shopping City) Gratuit
Ridicare din showroom - Sun Plaza Gratuit
Ridicare din Videt Delfinului (Pantelimon 245, bl.51, parter) Gratuit
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
Ridicare din showroom - Calea Dorobanților 126-130 Gratuit
Ridicare din showroom - Brândușelor 2-4 (vis-a-vis de Mall Vitan) Gratuit
Hylo-Comodconține acid hialuronic, o substanță naturală pentru organismul uman. Această substanță are capacitatea de a crea un film stabil și uniform timp indelungat pe suprafața ochiului. Ochii sunt protejați împotriva deshidratării și a iritațiilor, timp îndelungat.
Purtarea lentilelor de contact, atat dure cât și moi, este acum mai comodă și confortabilă, iar depunerile proteice sunt ținute la distanță.

Caracteristici - Picături oftalmice HYLO-COMOD 10 ml

Producători: Ursapharm
Volum: 10 ml
Valabil după desigilare: 6 luni
Conservanți: Nu
Conține hialuronat de sodiu: Da
Poate fi utilizat cu lentile de contact: Da
Dispozitiv medical: Da
O alternativă
inteligentă

Picături oftalmice Gelone Drops 10 ml

  • formează un film protector pe ochi
  • previne sindromul ochiului uscat
  • potrivit pentru ochii sensibili
  • poate fi utilizat și cu lentile
Preț: 12.00 Lei
O alternativă
inteligentă

Comentarii (9)

Giorgiana

Putem pune picăturile în ochi în timp ce avem și lentilele sau acestea trebuiesc scoase înainte de a pune picăturile? Mulțumesc!

info@videt.ro

Bună ziua!

Picături oftalmice HYLO-COMOD 10 ml pot fi utilizate în timp ce purtați lentilele de contact.

O zi minunată!

Radu Vasile

Mulțumesc pentru amabilitatea dumneavoastra de a-mi răspunde. Problema a aparut odata cu plianul primit de la medicul oftamolog in vederea achizitionarii produsului HYLO COMOD. Sunt foarte multumit de modul cum acționează produsul dumneavoastra. Va multumesc

Radu Vasile

Gasim pe piata ( in farmaciile noastre) produsul HYLO COMOD cu aceiasi compozitie , substanta activă și cantitate la preturi diferite respectiv 49 lei si 61 lei dar in ambalaj diferit . In afara de aspectul ambalajului, mai există și alta explicație? Va multumesc.

info@videt.ro

Bună Radu,

Noi comercializăm picăturile oftalmice HYLO-COMOD 10 ml în ambalajul prezentat pe site-ul nostru. De multe ori întâlnim aceelași produs care se comercializează în mai multe variante de prezentare și dacă are acelasi producator, denumire, cu aceiasi compozitie, substanta activă și cantitate diferența este doar de abalaj.

O zi frumoasă Mihaela - Echipa Videt.ro

Anonymous

Excelent !!

Daniela Ralița

Bună ziua, îmi puteți spune daca aceste picături pot fi folosite și pentru întreținerea lentilelor de contact sau pentru curățarea lor?

info@videt.ro

Bună Daniela,

Picăturile oftamice nu ajută la curățarea sau dezinfectarea lentilelor de contact, rolul acestora este de a hidrata și lubrifia, pentru a curăța și dezinfecta în profunzime lentilele de contact trebuie să utilizezi soluțiile speciale, pe care le găsești aici: https://www.videt.ro/…contact.html

Zi frumoasă!

Simona Macovei

E foarte bun dar pentru lemtile dure foarte bune sunt picaturile hyabak sunt fără conservanti si fffbune pentru cei cu lentile dure folosesc si eu hyabak

Dobrescu Corina

Buna seara, ma intereseaza daca Hylo-comod poate fi folosit imediat ce am pus lentila de contact. Mentionez ca fiica mea are lentile dure si pana acum foloseam lacrimi artificiale Comfort Shield. Avand in vedere ca aplicam lentila inainte de culcare exista vreo posibilitate sa avem vreo reactie adversa in timpul somnului de la picaturi. Am citit pe net ca trebuie sa asteptam un interval de 30 min intre momentul cand am plicat lentila si hylo-comod ca sa apara o reactie de intoleranta intre picaturi si solutiile de igiena a lentilor, pb este ca fiica mea nu rezista 30 min, are nevoie imediata de lubrifiere. Ar putea afecta vederea o posibila reactie adversa avand in vedere ca ea poarta lentile 10 ore ? Multumesc

info@videt.ro

Bună ziua,

În prospectul picăturilor oftalmice Hylo Comod este specificat :

*Pentru evitarea reacțiilor de intoleranță ce pot proveni datorită interacțiunii dintre produsele de igienă oculară a lentilelor de contact și HYLO-COMOD®, se recomandă un interval de 30 de minute de la aplicarea lentilelor de contact până la folosirea picăturilor.

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați medicul dumneavoastră oftalmolog, din păcate eshop-ul nostru nu comercializează lentile de contact dure și nu deținem foarte multe informații în legătură cu aceste produse.

Zi frumoasă!

mihuti ionela maria

am cumparat 2 flacoane de hyloo-comod si pe unul scrie''mostra nu se vinde'' .pot sa-mi pun in ochi solutia ?

info@videt.ro

Bună Ionela,

Te rugăm să iei legătura cu cei de la care ai cumpărat un produs *mostră. E-shop-ul nostru nu comercializează produse mostră ( acestea doar se oferă gratuit clientului pentru testare).

O zi plăcută.

Cristina

Se poate folosi si daca ai lentila aplicata?

info@videt.ro

Bună Cristina,

Picături oftalmice HYLO-COMOD 10 ml se pot utiliza direct peste lentilele de contact când acestea sunt aplicate pe ochi.

O zi plăcută!