0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergi la coș

Ochelari sport

Ochelari sport special concepuți pentru activitățile in aer liber care îți acoperă și îți protejează ochii mai bine decât ochelarii obișnuiți. Probează-i online, cu oglinda noastră virtuală sau în showroom-ul opticii noastre. Poti alege o pereche de ochelari sport originali de la branduri precum Polaroid, Adidas sau Oakley.

Categorii ochelari sport

Ochelarii sport au proprietăți care îi fac să fie mai potriviți pentru anumite activități. Este recomandat să îi alegi în funcție de activitatea pe care urmează să o desfășori, de aceea îți oferim:

Cum alegi ochelarii sport

Ochelarii sport cu cel mai ridicat filtru de protecție împotriva razelor UV vor avea inscripționat procentajul 100% sau simbolul UV400 sau poți opta pentru ochelarii de soare polarizați. Ochelarii sport polarizați sunt o necesitate mai ales când practici sporturi de iarnă, protecția ochilor este foarte importantă cu ochelarii de soare potriviți, deoarece lumina puternică pe care zăpada o reflectă chiar și într-o zi în care soarele nu este foarte vizibil. Ochelarii pot acționa ca un scut și împotriva particulelor de praf purtate de vânt sau, dacă petreci timp pe plajă, împotriva nisipului. Majoritatea ramelor ochelarilor sport sunt realizați din plastic pentru ca au o rezistență bună la impact și oferă siguranță la purtare, sunt ușori și mai confortabili.

Lentile pentru ochelarii sport

În funcție de culoare, lentilele pot avea proprietăți care le fac să fie mai potrivite pentru anumite activități în aer liber, în special cele polarizate, de exemplu:

  • lentilele gri sunt ideale pentru pescuit
  • lentilele roșii sunt recomandate pentru sportivii care se antrenează în locuri cu mult soare
  • lentilele cu tonuri de verde sau albastru pentru cei care practică sporturi precum golf sau tenis

De asemenea, poti opta si pentru o pereche de ochelari de soare universala, pentru barbati sau dama si care sa aiba protectie UV sau o anumita culoare a lentilelor.

Mai multe informații
Ai vizualizat 48 produse din 233.
Top