-40%

Ochelari protecție PC Crullé 9200 C2

Femei Bărbați
Dimensiuni ochelari Care este mărimea mea?
136 mm
Alte dimensiuni
15 mm
140 mm
46 mm 55 mm
În stoc
Data expedierii: vineri 3.2.

Lentilele conțin filtrul pentru lumina albastră și este inclus în prețul lentilelor.

168.97 Lei 101.38 Lei Reducere -40%

De ce ochelari cu protecție împotriva luminii albastre?

Trăim înconjurați de ecrane digitale, petrecând, în medie, mai mult de 9 ore pe zi în fața acestor device-uri digitale. Toate aceste device-uri (laptopuri, telefoane smart, TV, tablete) emit lumină albastră, iar din moment ce ochii noștri nu sunt protejați împotriva supra-expunerii, această lumină poate fi dăunătoare.

Ce este lumina albastră?

Cea mai importantă sursă de lumină albastră din mediul exterior este soarele, iar în mediul interior sursele de lumină albastră sunt variate: corpuri de iluminat artificial (becurile fluorescente sau led), ecrane digitale (laptopuri, telefoane smart, TV, tablete).

Cum funcționează și tratamente

Aceste lentile au un tratament special pentru persoanele care petrec mai mult de 4 ore în fața device-urilor digitale (laptopuri, telefoane smart, TV, tablete), care blochează lumina albastră nocivă, protejând ochii împotriva efectelor dăunătoare ale acesteia.

Pe lângă acest tratament, mai sunt incluse alte 5 tratamente, pentru a asigura un confort maxim indiferent de activitate și condiții de iluminare:

Filtru UV - Blochează 100% razele UV.

Antireflex - Reflexii minimizate și claritate fără egal, indiferent dacă ești afară sau în interior.

Durificare - Sunt mai rezistente la zgârieturi involuntare.

Antistatic - Praful și murdăria aderă mai greu pe suprafața lentilelor. Astfel, curățarea ochelarilor devine mai ușoară.

Hidrofob/Oleofob - Apa și alte lichide nu aderă la suprafața lentilelor, se aburesc mai greu și se dezaburesc mai rapid față de lentilele convenționale.

Beneficii

  1. 1. Blochează lumina albastră nocivă;
  2. 2. Reduce oboseala ochilor;
  3. 3. Îmbunătățirea somnului;
  4. 4. Îmbunătățirea contrastului vizual;
  5. 5. Îmbunătățirea stării de bine 😊

 

Cui îi sunt adresați?

Lentilele cu protecție împotriva luminii albastre sunt recomandate tuturor categoriilor de vârstă, indiferent de activitatea profesională:

  • ● Copiilor și adolescenţilor pentru că ochii lor sunt mult mai sensibili la razele UV și lumina albastră;
  • ● Persoanelor active care petrec mult timp afară;
  • ● Persoanele care folosesc mai mult de 4 ore pe zi computerul, dispozitivele mobile sau televizorul;
  • ● Persoanelor în vârstă, mai ales celor care au suferit o operaţie de cataractă.

Despre Crullé

Indiferent că ești în căutarea unui look de zi cu zi sau vrei un model care să îți satisfacă și cele mai îndrăznețe gusturi, ochelarii Crullé sunt alegerea ideală. Acestea sunt disponibile în mai multe forme și culori, astfel că o pereche de rame Crullé sunt perfecte, indiferent de gusturi, iar prețul este unul foarte accesibil.


Despre acești ochelari

Ochelarii tip pilot sau aviator sunt modelul perfect pentru orice tip de față. Ramele maro se potrivesc de minune cu părul șaten sau brunet și sunt alegerea ideală pentru a obține ținute clasice, de zi cu zi. Materialul din metal reprezintă o alegere durabilă și îți vor oferi un look elegant și stilat, mereu în pas cu tendințele. Vrei să vezi dacă acest model ți se potrivește perfect? Probează-i virtual!