Ochelari ciclism

Ochelari ciclism special concepuți pentru sportivi, meniți să acopere și să protejeze ochii, mult mai mai bine decât o pereche de ochelari obișnuiți. Probează-i online, cu oglinda noastră virtuală sau în showroom-ul opticii noastre. Poti alege o pereche de ochelari sport originali de la branduri precum Adidas sau Oakley.

Tipuri de rame pentru ochelari ciclism

Ochelarii de bicicletă pot fi cu ramă sau fără ramă. Ochelarii cu ramă sunt potriviți pentru cicliștii de șosea sau pentru cei care practică mountain bike-ul, iar cei fără ramă sunt mai potriviți pentru cursele de mare viteză, pentru cicliștii de time-trial, deoarece lipsa ramei ajută vizibilitatea atunci când se merge pe bicicletă într-o poziție aerodinamică, mai agresivă.

Ochelarii de ciclism cu rame din plastic reprezintă o alegere durabilă, fiind atât rezistenți, cât și ușori. Poți opta pentru o pereche de ochelari monolentilă care sunt recomandați în mod special celor care practica ciclismul, dar sunt potriviți la majoritatea sporturilor desfășurate în aer liber.

Culori lentile pentru ochelarii de ciclism

În ceea ce privește lentilele, poți alege ochelari pentru ciclism cu:

  • lentile roșii pentru ca îmbunătățesc vederea în profunzime și reduc oboseala acumulată la nivelul ochilor. Sunt potrivite pentru zilele cele mai însorite, acest tip de lentilă blochează majoritatea razelor soarelui și îți permit să mergi pe bicicletă chiar și în condiți de soare puternic. Sunt multe culori disponibile pentru acest tip de lentilă, așa că nu o să ai o problemă în a găsi culoarea potrivită pentru tine
  • lentilele verzi reduc luminozitatea
  • lentilele gri care pot imbunătăți percepția culorilor.
  • lentilele galbene sau portocalii - Sunt potrivite pentru condiții de luminozitate scăzută, la apus sau la răsărit. Acestea captează toate razele de lumină și te ajută să vezi mai bine terenul cu care trebuie să te confrunți.
Ai vizualizat toate produsele cu filtrele selectate. Dacă dorești să vezi și alte produse, selectează alte filtre.