0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergi la coș

Ochelari de vedere Ray-Ban

Ramele de ochelari Ray Ban sunt printre cele mai cunoscute și apreciate în materie de design și calitate. Brandul a fost fondat în 1936 și continuă să impresioneze prin colecțiile în pas cu tendințele impuse de marile case de modă. Pe site ți-am pregătit o gamă largă de modele de rame Ray Ban, în forme îndrăznețe, extravagante sau clasice, cum ar fi aviator, clubmaster, ovale, rectangulare. Toate perechile sunt caracterizate de mult stil și un aer modern, care îți vor scoate în evidență trăsăturile feței și îți vor oferi ținutei un plus de personalitate, indiferent de ocazie.

Caracteristici rame ochelari Ray Ban

  • Materiale rezistente în timp. Ramele de ochelari Ray Ban sunt confecționate din plastic sau metal premium. Aceste materiale sunt rezistente la șocurile mecanice și sunt concepute să reziste în fața micilor șocuri de zi cu zi.
  • Gama largă de opțiuni, în pas cu tendințele. Brandul Ray Ban propune modele de rame potrivite pentru femei, bărbați și copiii de toate vârstele. În plus, poți opta pentru o ramă completă, semi-ramă sau modele subtile fără rame, toate moderne și atente la cele mai mici detalii.
  • Zeci de modele cu probă online. Pe videt.ro ai posibilitatea să probezi perechile preferate de rame ochelari Ray Ban prin intermediul oglinzii virtuale. Grație tehnologiei de ultimă generație, experiența va fi similară cu cea dintr-o optică adevărată.

Clasificare modele de rame Ray Ban

În funcție de preferințe și de fizionomia feței este important să alegi rama de ochelari Ray Ban în funcție de forma acesteia. Pe site ți-am pregătit un Ghid complet pentru ochelarii de vedere ca tu să faci alegerea potrivită. Printre cele mai cunoscute și îndrăgite forme enumerăm:

  • Forme clasice - rame pătrate, dreptunghiulare, rotunde, ovale
  • Aviator (Pilot)
  • Rame ochelari Cat Eye (Ochi de pisică)
  • Pantos
  • Browline

Descoperă pe videt.ro modelele de rame ochelari Ray Ban din cele mai recente colecții la prețuri accesibile. Probează ochelarii simplu și rapid, online, prin funcția de probă virtuală sau vino în showroom-ul opticii noastre. Pe lângă modelele de rame, verifică și întreaga colecție de ochelari de soare Ray Ban disponibilă pe site.

Ochelari de vedere Ray-ban
Mai multe informații
1

Alege-ți rama

Găsește-ți rama potrivită din cele peste 2000 de modele disponibile pe site. Probeaz-o virtual înainte de a o cumpăra.
2

Adaugă lentilele

Pentru rama selectată, poți introduce parametrii lentilelor, conform prescripției tale. Totul online, simplu și ușor!
3

Pregătim ochelarii pentru tine

Optometriștii noștri vor verifica comanda ta, apoi ochelarii vor intra la montaj.
4

Îți livrăm ochelarii acasă

Vei primi noii tăi ochelari acasă, în 3-14 zile, în funcție de lentilele pentru care ai optat.
Ai vizualizat 48 produse din 370.
Top