0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergi la coș

Ochelari de vedere Guess

Ochelarii de vedere GUESS fac parte dintr-o extensie a brandului către zona de eyewear, care include și ochelari de soare, propunând modele contemporane, trendy, în ton cu cele mai recente trenduri din fashion, păstrând în același timp și elemente clasice, cum ar fi anumite forme de ramă. Acestea sunt adeseori îmbinate stilistic cu o paletă cromatică modernă și îndrăzneață, fiind fidele esenței brandului GUESS.


Brandul GUESS datează de la începutul anilor ‘80, mai exact din anul 1981, când frații Marciano au schimbat peisajul romantic din sudul Franței pentru a se lansa în industria modei americane. Aici, au reușit să aducă un suflu nou în fashion printr-o abordare inovatoare a hainelor din denim, printr-un stil tineresc, seducător și glamour.

Tipuri de rame ochelari GUESS

Pe Videt.ro găsești o largă paletă de ochelari de vedere GUESS, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cu ramă completă sau cu semi-ramă, din metal sau din plastic - peste 170 de modele din care poți alege.

Forme de rame de ochelari GUESS

În colecția de rame ochelari GUESS ai o varietate de modele din care poți alege, în funcție de stilul personal și forma feței, astfel încât să te complimenteze și să îți ofere confortul de care ai nevoie:

  • Dreptunghiular
  • Pilot
  • Rotund
  • Pătrat
  • Cat Eye
  • Pantos
  • Browline
  • Oval / Elipsă

Descoperă pe Videt.ro toate modelele de ochelari de vedere GUESS. Probează online sau vino în showroom și descoperă perechea de ochelari de vedere dama sau barbati care ți se potrivește stilului și formei feței.

Ochelari de soare Guess
Mai multe informații
1

Alege-ți rama

Găsește-ți rama potrivită din cele peste 2000 de modele disponibile pe site. Probeaz-o virtual înainte de a o cumpăra.
2

Adaugă lentilele

Pentru rama selectată, poți introduce parametrii lentilelor, conform prescripției tale. Totul online, simplu și ușor!
3

Pregătim ochelarii pentru tine

Optometriștii noștri vor verifica comanda ta, apoi ochelarii vor intra la montaj.
4

Îți livrăm ochelarii acasă

Vei primi noii tăi ochelari acasă, în 3-14 zile, în funcție de lentilele pentru care ai optat.
Ai vizualizat 48 produse din 114.
Top