0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergi la coș

Ochelari de vedere Crullé

Brandul Crullé oferă rame de ochelari ieftine, accesibile, în stiluri moderne și diverse, care se potrivesc oricăror preferințe estetice, fie că ești în căutarea unui look casual, cotidian, fie că ai un stil mai expresiv și orientat spre cele mai noi trenduri din modă. La Videt, avem peste 300 de modele de ochelari de vedere Crullé, atat rame ochelari vedere pentru dama, pentru barbati, dar și copii, pe care îi poți proba online și să vezi care model ți se potrivește cel mai bine. Mai mult, la comenzile online beneficiezi de livrare rapidă și retur gratuit, chiar și pentru ochelarii cu dioptrii, cu lentile montate, în cazul în care nu îți vin bine sau nu te simți confortabil cu ei.

Modele rame ochelari de vedere Crullé

Ramele de ochelari Crullé sunt disponibile într-o varietate de forme, pentru femei, bărbați și copii. Printre modelele noastre de ochelari de vedere ieftini se numără:

  • Rame rotunde sau ovale
  • Rame dreptunghiulare sau pătrate
  • Rame de tip cat-eye
  • Rame de tip browline
  • Rame de tip aviator/pilot
  • Rame de tip Pantos
  • Rame supradimensionate

De ce sunt ochelarii de vedere Crullé mai ieftini?

Brandul de ochelari de soare Crullé a fost infiintat, in 2018 pentru a acoperi nevoia consumatorilor nostri de produse calitative fara a plati pentru branduri licentiate. Indiferent de stilul adoptat, în colecția Crullé vei găsi rame de ochelari de vedere ieftine, pentru toate buzunarele, dar fără să faci rabat de la calitate sau aspect, realizate din plastic sau din metal, într-o diversitate de culori, pentru toate gusturile. Ochelarii de vedere Crullé se identifica cu consumatorii generatiei „X” care nu cauta in special branduri, dar vor ca imaginea lor sa fie in ton cu ultimele tendinte. Pe lângă ramele clasice pentru ochelarii de vedere, brandul a creat o colecție întreagă de rame ochelari clip on si ochelari de soare ieftini, dar si perechi de ochelari fara rame sau ochelari PC.

alt
Mai multe informații
1

Alege-ți rama

Găsește-ți rama potrivită din cele peste 2000 de modele disponibile pe site. Probeaz-o virtual înainte de a o cumpăra.
2

Adaugă lentilele

Pentru rama selectată, poți introduce parametrii lentilelor, conform prescripției tale. Totul online, simplu și ușor!
3

Pregătim ochelarii pentru tine

Optometriștii noștri vor verifica comanda ta, apoi ochelarii vor intra la montaj.
4

Îți livrăm ochelarii acasă

Vei primi noii tăi ochelari acasă, în 3-14 zile, în funcție de lentilele pentru care ai optat.
Ai vizualizat 48 produse din 556.
Top