Ochelari de vedere Crullé - clip-on

Ochelarii de vedere cu clip-on sunt o opțiune excelentă pentru cei care au nevoie de ochelari cu dioptrii pentru corectarea vederii, dar vor să se bucure și de beneficiile ochelarilor de soare, 2-în-1.

Avantaje rame ochelari clip on

  • Ochelari 2-în-1. Ramele de ochelari clip-on oferă posibilitatea de a li se atașa un cadru adițional cu lentile de soare, peste cele cu dioptrii, pentru protecție împotriva razelor ultraviolete, așadar nu este nevoie să renunți la niciunul dintre ochelari. Lentilele de protecție solară se pot atașa peste ochelarii de vedere, în funcție de model, printr-un sistem magnetic sau printr-un sistem de prindere pe puntea nazală.
  • Gama variată de modele. Ramele de ochelari cu clip-on sunt disponibile în stiluri și modele atât pentru femei, cât și pentru bărbați, și sunt mai accesibile ca preț decât ochelarii de soare cu dioptrii. Printre brandurile prezente pe site-ul nostru care oferă în colecțiile lor și modele de rame ochelari cu clip-on pentru dama și pentru bărbați sunt Crulle, Polaroid, Polar, Havaianas.
  • Protecție UV. Ramele de ochelari clip-on sunt disponibile într-o varietate de culori, mărimi și forme. Mai mult, lentilele de soare care se atașează peste ochelarii de vedere au diferite tipuri de protecție UV.

Poți explora opțiunile de rame ochelari de vedere clip on care să ți se potrivească cel mai bine folosind serviciul nostru de probă online sau vizitându-ne în showroom-ul nostru din București.

1

Alege-ți rama

Găsește-ți rama potrivită din cele peste 2000 de modele disponibile pe site. Probeaz-o virtual înainte de a o cumpăra.
2

Adaugă lentilele

Pentru rama selectată, poți introduce parametrii lentilelor, conform prescripției tale. Totul online, simplu și ușor!
3

Pregătim ochelarii pentru tine

Optometriștii noștri vor verifica comanda ta, apoi ochelarii vor intra la montaj.
4

Îți livrăm ochelarii acasă

Vei primi noii tăi ochelari acasă, în 3-14 zile, în funcție de lentilele pentru care ai optat.
Ai vizualizat 48 produse din 87.