Ochelari de vedere Calvin Klein

Descoperă colecția de ochelari de vedere Calvin Klein, originali, în stiluri actuale și la modă. Probează virtual ochelarii de vedere pentru damă sau ramele pentru bărbați preferate sau vino în showroomul opticii noastre ca să-ți găsești ramele potrivite.

De ce sa alegi rame de ochelari de vedere Calvin Klein?

Brandul Calvin Klein este un brand premium, fondat în 1968, în New York. A cunoscut succesul imediat de la primele lansări de produse, impresionând prin creativitate, inovații și calitate. Acest lucru este susținut în continuare de criticii de modă, care acordă calificativul pozitiv la fiecare produs nou lansat. Ochelarii de vedere Calvin Klein ies în evidență printr-un aer versatil, fashion, modern, dar și prin calitate la cele mai înalte standarde.

Ce caracteristici au ochelarii de vedere Calvin Klein?

  • Design chic - Modelele de ochelari de vedere Calvin Klein surprind prin formele neconvenționale, combinațiile îndrăznețe de culori și printurile deosebite. În plus, stilul casual se îmbină cu rafinamentul și detaliile specifice brandului, aducând mai aproape de tine perechi de rame versatile, care se pot purta în orice tip de stil și ținută.
  • Materiale și calitate premium - Ochelarii de vedere Calvin Klein sunt atenți lucrați, iar acest lucru este vizibil la nivelul detaliilor. Mai mult, se folosesc doar materiale atent selecționate care ating toate standardele de calitate. În acest fel, ramele vor fi rezistente și își vor păstra aspectul nou pentru o perioadă îndelungată de timp.
  • Gama variata de modele - de la rame de ochelari de vedere de tip cat eye, la rame clasice dreptunghiulare, cei de la Calvin Klein aduc mai aproape de tine un catalog variat de produse din care să alegi exact produsul care ți se potrivește.
1

Alege-ți rama

Găsește-ți rama potrivită din cele peste 2000 de modele disponibile pe site. Probeaz-o virtual înainte de a o cumpăra.
2

Adaugă lentilele

Pentru rama selectată, poți introduce parametrii lentilelor, conform prescripției tale. Totul online, simplu și ușor!
3

Pregătim ochelarii pentru tine

Optometriștii noștri vor verifica comanda ta, apoi ochelarii vor intra la montaj.
4

Îți livrăm ochelarii acasă

Vei primi noii tăi ochelari acasă, în 3-14 zile, în funcție de lentilele pentru care ai optat.
Ai vizualizat 48 produse din 150.