0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergi la coș

Ochelari de soare Ray-Ban

Ochelari de soare Ray-Ban originali, cu diverse modele și stiluri consacrate (Aviator, Wayfarer, Clubmaster, Erika, Justin, Chris, Caravan sau altele) pe care îi poți purta indiferent de vârstă sau de forma feței, iar stilul simplist, dar cool îți va da încredere să-i asortezi rapid la orice outfit. Poți opta pentru o pereche de ochelari de soare Ray-Ban polarizați sau cu alt tip de lentilă, gradient sau oglindă. Alege din zecile de modele de ochelari de soare Ray-Ban sau verifică întreaga colecție de ochelari de soare pentru damă, ochelari pentru bărbați. Îți livrăm rapid ochelarii de soare, iar dacă te răzgândești poți face retur gratuit. Poți proba ochelarii de soare Ray-Ban online, prin proba virtuală, la diferite modele de ochelari sau în showroom-ul nostru.

Cele mai populare stiluri de ochelari de soare Ray-Ban

În colecția de ochelari de soare Ray-Ban, ai o diversitate extraordinară de modele stilate și cool de unde poți alege. Fie că preferi ochelari de soare cu lentile clasice, polarizate sau tip oglindă, fie modele cu rame moderne, ușor de purtat și din materiale de calitate precum acetat, metal sau cu accente de piele, alege stilul care să ți se potrivească cel mai bine. Mai jos sunt trei dintre cele mai populare modele de ochelari de soare Ray-Ban:

Ochelari de soare Ray-Ban Aviator

Ochelarii de soare aviator Ray-Ban reprezintă primul model al brandului, unul dintre modelele sale iconice, iar longevitatea lor arată cât de mult sunt îndrăgiți. Sunt foarte practici, ușor de purtat și eleganți prin liniile lor fine. Acest stil are o lentilă rotunjită, mai lată în partea de sus, prinsă pe o ramă subțire metalică, cu bară dublă, paralelă cu puntea nazală. Ochelarii de soare Ray-Ban Aviator propune mai multe stiluri inspirate de modelul original: Original, Cockpit, General sau Shooter. Poți alege variante mai rotunde sau mai pătrățoase, cu popularele lentile de tip oglindă, dar și lentile graduate sau colorate, toate cu rame din metal subțire.

Ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer

Modelul de ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer este în topul celor mai celebri ochelari de soare dintotdeauna, purtat de marile vedete de la Hollywood începând cu anii ‘50, oferind un vibe creativ și iconic. Wayferer este ceva mai îndrăzneț decât modelul Aviator, datorită lentilelor trapezoidale și a ramelor dintr-un plastic masiv, care ies rapid în evidență. Acest tip de ramă complimentează cel mai bine fețele rotunde și poate fi purtat cu aproape orice ținută de zi sau de seară, într-un stil casual, elegant și cool.

Ochelari de soare Ray-Ban Clubmaster

Acești ochelari de soare Ray-Ban fac parte dintre modelele hipster ce amintesc de stilul cool al generației beat, un model foarte popular care încă atrage iubitorii de modă retro.Ochelarii de soare Ray-Ban Clubmaster sunt inconfundabili, datorită trăsăturilor lor specifice: rame speciale care atrag atenția asupra liniei sprâncenelor, mai îngroșate în partea de sus, denumite și rame browline.

Ray-Ban a creat și alte modele de ochelari de soare pentru femei, pentru bărbați sau unisex, precum: Ray-Ban Erika, Ray-Ban Justin, Ray-Ban Caravan, Ray-Ban Chris, Ray-Ban Cat Eye, Ray-Ban rotunzi, Ray-Ban hexagonali, Ray-Ban Jackie Ohh, Ray-Ban Predator, Ray-Ban Active Lifestyle, Ray-Ban Carbon Fibre.

Ochelari de soare Ray-ban
Mai multe informații
Ai vizualizat 48 produse din 639.

Cum știi dacă ochelarii de soare Ray-Ban sunt originali?

Ochelarii Ray-Ban originali sunt disponibili doar pe site-ul oficial Ray Ban sau în magazinele specializate din întreaga lume. Videt.ro este reseller oficial Ray-Ban și magazin certificat în România – poți verifica prezența noastră în localizatorul de magazine certificate, pe site-ul oficial Ray-Ban. Află din ghidul nostru Ray-Ban Originali vs Fake cum să verifici dacă ochelarii de soare sunt autentici. Probează online cu oglinda noastră virtuală din cele peste 400 de modele sau vino în showroom-ul opticii noastre.

Care sunt cele mai populare stiluri de ochelari de soare Ray-Ban?

În colecția de ochelari de soare Ray-Ban, ai o diversitate extraordinară de modele stilate și cool de unde poți alege. Fie că preferi ochelari de soare cu lentile clasice, polarizate sau tip oglindă, fie modele cu rame moderne, ușor de purtat și din materiale de calitate precum acetat, metal sau cu accente de piele.

Care sunt cele mai cautate modele Ray-Ban?

Top 5 cele mai cautate modele Ray-Ban sunt: Wayfarer, Aviator, Clubmaster, New Wayfarer si Round Metal.

Ce formă de ochelari Ray-Ban mi se potrivește?

Ochelarii cu ramele rotunde, precum Ray-Ban Round Metal, sau clasicul Aviator se potrivesc perfect cu orice formă a feței. Pentru forma feței rotundă sau pătrată, poți opta și pentru ochelarii cu ramă dreptunghiulară, precum classicul Ray-Ban Wayfarer. Ramele pătrate se vor potrivi în mod special celor cu fața în formă de diamant sau ovală. Vezi pe site intreaga colectie de rame ochelari Ray Ban din cele mai recente colectii.

Top