Ochelari de soare Polaroid

Ochelarii de soare Polaroid îi poți purta atât la o ținută sport, dar și la una casual sau elegantă, având la dispoziție o gamă largă de modele pentru bărbați și femei în forme geometrice, aviator, stilul double bridge și multe altele. Probează ochelari de soare Polaroid originali online, cu oglinda noastră virtuală sau în showroom-ul opticii noastre.

Una dintre cele mai cunoscute mărci de ochelari de soare este Polaroid datorită combinației reușite dintre inovație și calitate. Ochelarii Polaroid sunt, până în ziua de astăzi, una dintre cele mai de seamă referințe în materie de ochelari de soare cu protecție de polarizare și împotriva razelor UV.

Caracteristici ochelari Polaroid

Din colecția de ochelari de soare pentru bărbați Polaroid fac parte modelele cu lentile gradient, oglinda sau cele cu lentile polarizate. Tehnologia pe care o aplică lentilelor polarizate îți conferă protecție UV și claritate maximă. Lentilele polarizate reduc strălucirea cauzată de reflectarea luminii pe diverse suprafețe, de aceea ochelarii de soare Polaroid sunt recomandați pentru activitățile în aer liber sau pentru condus. Atunci când soarele este puternic și razele lui cad pe o suprafață plană sau pe zăpadă, lumina se reflectă și creează o strălucire foarte incomodă pentru ochi, reducând vizibilitatea. Lentilele polarizate filtrează foarte bine aceste reflexii și oferă claritate mai bună și vizibilitate în spațiu. În plus, la colecția de ochelari de soare pentru femei se adaugă și modele de ochelari cu rame supradimensionate sau cat eye.

Ochelari de soare Polaroid/>
				</div>
				<div class= Mai multe informații