Ochelari de soare Oakley

Alege o pereche de ochelari de soare Oakley originali, pentru femei sau bărbați, de o durabilitate remarcabilă, claritate foarte bună și confort ridicat. Oakley este un brand de ochelari sport renumit, care pune accent la fel de mult pe calitate cât și pe design. Tocmai din acest motiv sunt preferați de sportivi an de an, așa că te pot însoți și pe tine la alergat, în drumeții sau oricând ești în mișcare pe bicicletă, deoarece poti achizitiona o pereche de ochelari ciclism. Poti proba ochelarii de soare online, cu oglinda noastră virtuală sau în showroom-ul opticii noastre. Îți livrăm rapid ochelarii de soare Oakley, iar dacă te răzgândești poți face retur gratuit.

Ce caracteristici au ochelarii de soare Oakley?

Claritate nemaivăzută - Oakley High Definition Optics (HDO) este o tehnologie folosită de companie pentru a optimiza siguranța și performanța lentilelor. Tehnologia vine ca răspuns la cerințele tot mai ridicate ale atleților de top care au nevoie de o optică care să le permită să vadă clar chiar și cele mai mici detalii.

Polarizare de calitate - Lentilele polarizate elimină razele de lumină horizontale care sunt reflectate de diferite suprafețe, dar nu toate lentilele polarizate sunt construite la fel. Lentile HDPolarized de la Oakley sunt construite cu precizie și oferă o claritate sporită față de celelalte tipuri de lentile polarizate de pe piață, ambele lentile sunt construite împreună pentru a alinia axele de polarizare și pentru a bloca orice reflexie a soarelui.

Rezistente la impact - Toate lentilele Oakley sunt testate în circumstanțe extreme pentru a garanta o protecție împotriva unui impact puternic. Acestea sunt fabricate din Plutonite, un material durabil și pur, care permite creare unor lentile clare și foarte rezistente.

Zac Efron, Robert Downey JR, Michael Jordan, Tiger Woods și Jessica Biel sunt doar câteva dintre vedetele care poartă cu mândrie modelele de ochelari de soare Oakley. Alege-ți și tu perechea potrivită stilului tău dintre zeci de modele Oakley sau modele de la alte branduri renumite, de ochelari de soare damă și ochelari de soare bărbați.


Ochelari de soare Oakley
Ai vizualizat 48 produse din 155.