0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergi la coș

Ochelari de soare Hawkers

Colectia de ochelari de soare Hawkers aduce zeci de modele moderne si diverse, cu lentile in diferite culori. Combinand designurile moderne cu tehnologia lentilelor pentru ochelarii de soare, compania aduce un produs la moda, la un pret avantajos. Îți livrăm rapid ochelarii de soare Hawkers, iar dacă te răzgândești poți face retur gratuit. Poți proba ochelarii de soare online, prin proba virtuală, la diferite modele de ochelari sau în showroom-ul nostru.

Despre Hawkers

Hawkers este un brand spaniol cu​ sediul în Elche, specializat pe ochelari de soare. Hawkers a fost fondat în decembrie 2013 si lansat datorita unei campanii de succes pe renumita platforma de crowdfunding KickStarter. Brandul Hawkers a reusit in doar cativa ani sa devina un must have al noii generatii de cumparatori.

Caracteristici ochelari de soare Hawkers

Atat modelele de ochelari de soare de dama, cat si ochelarii pentru barbati ofera culori indraznete si rame realizate din materiale durabile. Ramele ochelarilor de soare Hawkers sunt fabricate din materiale foarte rezistente și îți vor proteja ochii și fața. Construcția solidă, dar flexibilă îi ajută reziste și celor mai puternice impacturi, așa că pot fi folosiți și la activitățile outdoor. Avand o varietate de forme, inclusiv patrate, rotunde, fluture si multe altele, exista o pereche de ochelari de soare Hawkers pentru orice stil. Mai mult, toate lentilele ochelarilor Hawkers ofera protectie UV400, astfel ca esti protejat de razele ultraviolete.

Ochelari de soare Hawkers cu protecție UV400

Radiațiile ultraviolete (UVA și UVB) sunt principalul factor dăunător care poate afecta sănătatea ochilor atunci când ne expunem la soare, precum și sănătatea pielii. La nivelul ochilor, efectele razelor solare UV pot fi sub forma unor probleme temporare sau mai serioase. În zilele de vară cu soare puternic, condusul vehiculului devine mai facil și mai sigur dacă purtăm ochelari de soare, deoarece ne îmbunătățește viziunea și blochează și razele puternice de soare. Astfel, dacă alegi să porți o pereche de ochelari de soare Hawkers poți să previ anumite afecțiuni oftalmologice cauzate de radiațiile UV și să conduci în siguranță.

Mai multe informații
Ai vizualizat 48 produse din 91.

Ce tipuri de ochelari de soare Hawkers există?

Având o varietate de forme, inclusiv pătrate, rotunde, fluture și multe altele, există o pereche de ochelari de soare Hawkers pentru orice stil.

Ochelarii de soare Hawkers au protecție UV?

Toate lentilele ochelarilor de soare Hawkers oferă protectie UV400, astfel ca ești protejat de razele ultraviolete.

Ochelarii de soare Hawkers sunt rezistenți?

Ramele ochelarilor de soare Hawkers sunt fabricate din materiale foarte rezistente și îți vor proteja ochii și fața. Construcția solidă, dar flexibilă îi ajută reziste și celor mai puternice impacturi, așa că pot fi folosiți și la activitățile outdoor.

Top