Ochelari de soare Guess

Ochelari de soare Guess originali cu modele fashion, potriviți atât la ieșirile în oraș, cât și la evenimentele mondene. Comandă-ți perechea preferată de ochelari de soare la prețuri accesibile din colecția pentru femei și bărbați, cât și unisex. Vei găsi perechi cu lentile polarizate, protecție UV și variante de rame diverse, de la cat eye chic, la cele ovale vintage sau monolentilă. Probează ochelarii de soare online, cu oglinda noastră virtuală sau în showroomul opticii noastre.

Care sunt caracteristicile ochelarilor de soare Guess?

Ochelarii de soare Guess ies în evidență ca brand de lux și sunt mereu în ton cu tendințele din modă:

  • Sunt rezistenți - Ramele ochelarilor de soare Guess sunt fabricate din materiale foarte rezistente și îți vor proteja ochii și fața. Construcția solidă, dar flexibilă îi ajută reziste și celor mai puternice impacturi, așa că pot fi folosiți și la activitățile outdoor.
  • Modele originale de rame - Brandul Guess folosește rame cu un design atipic, care iese în evidență. Ochelarii de soare Guess au rame diverse, de la cat eye chic, la cele ovale vintage sau monolentilă.
  • Protecție UV - Toate modelele de ochelari de soare Guess protejează ochii de razele nocive ale soarelui și sunt potriviți pentru zilele însorite. Lentilele din polycarbonate oferă o protecție optimă pentru ochii tăi.

Alege-ți și tu perechea potrivită stilului tău dintre zecile de modele Guess sau modele de la alte branduri renumite, de ochelari de soare damă și ochelari de soare bărbați.
Ochelari de soare Guess

Ai vizualizat 48 produse din 318.