0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergi la coș

Ochelari de soare Gucci

Colecțiile de ochelari de soare Gucci oferă o gamă de modele care vizează combinarea stilului cu nevoile sofisticate, caracterizate de elemente iconice inconfundabile. Stilul ochelarilor de soare Gucci se caracterizeaza prin rame elegante si usoare, forme supradimensionate, folosind cele mai bune materiale din industrie, fiind un brand de „Super-Luxury” ce incorporeaza atentia la detalii. Alege-ți și tu perechea preferată dintre zeci de modele fashion, de ochelari de soare damă și bărbați, cât și unisex. Probează-i online, cu oglinda noastră virtuală sau în showroom-ul opticii noastre.

Ce caracteristici au ochelarii de soare Gucci?

  • Elegantă și stil - Modelele de ochelari Gucci îmbină designuri simple și la modă pentru a crea modele care nu se vor demoda niciodată. Colecțiile de ochelari de soare Gucci oferă o gamă de modele care vizează combinarea stilului cu nevoile sofisticate, caracterizate de elemente iconice inconfundabile. Stilul ochelarilor de soare Gucci se caracterizează prin rame elegante și ușoare și forme supradimensionate.
  • Calitate - Ochelarii de soare Gucci sunt construiți din cele mai bune materiale, sunt rezistenți și ușori, iar atenția mare la detalii care este acordată în tot procesul de manufactură face din modelele de ochelari Gucci adevărate lucrări de artă care abia așteaptă să fie purtate.
  • Protecție UV - Toate modelele de ochelari de soare Gucci protejează ochii de razele nocive ale soarelui, au un filtru de protecție UV de 400 și sunt potrivite să-ți protejeze ochii în cele mai însorite zile.

Ochelari de soare Gucci
Mai multe informații
Ai vizualizat 48 produse din 216.
Top