Ochelari de soare femei

Previzualizare probă model
Ai vizualizat 24 produse din 3642. Vezi mai multe produse

Rame specifice ochelarilor de soare damă

Există mai multe stiluri larg cunoscute de rame pentru ochelarii de soare de dama, iar in funcție de asta poți opta pentru o pereche de:

Pe langa aceste modele, mai gasiti si ochelari de soare Shield dama sau cu rame browline, pantos, butterfly sau modele extravagante.

Ce ochelari de soare damă să alegi in funcție de forma feței

Alege stilul ramei în funcție de forma feței tale, pentru a complimenta cel mai bine trăsăturile tale fizice. Așadar, în funcție de forma feței, este recomandat să încerci anumite stiluri de ochelari de soare dama- mai jos găsești un scurt ghid care să te ajute în alegerea perechii perfecte pentru tine:

  • Ovală: ochelarii de soare cu ramele pătrate sau rectangulare sunt cele mai recomandate, însă femeile cu fața în formă ovală pot purta o varietate mai mare de stiluri, deoarece trăsăturile sunt mai armonizate.
  • Rotundă: ochelarii de soare cu ramele de tip cat-eye (ochi de pisică), Wayfarer, ramele pătrate și rectangulare sunt cele mai potrivite femeilor pentru a complimenta o formă rotundă a feței.
  • Pătrată: femeile cu o formă pătrată a feței își pot pune cel mai bine în valoare trăsăturile feței cu ochelari de soare în forme rotunde sau ovale, precum și ochelarii cu brațe subțiri.
  • Inimă: fețele în formă de inimă sunt cel mai bine puse în evidență de ochelari de soare cu rame tip cat eye (ochi de pisică) și clubmaster. Mai mult, este recomandat ca ochelarii să fie rotunjiți în partea de jos pentru a echilibra vizual bărbia mai îngustă.
  • Diamant: sunt recomandati ochelarii de soare cu rame care pun în evidență o singură trăsătură a feței. Poți alege ochelari de soare supradimensionati, care să mascheze obrajii lați, rame cu semi-cadru care să contrasteze cu bărbia îngustă sau chiar ochelarii de soare de tip cat-eye, care să evidențieze pomeții.

Nu doar stilul sau forma ramelor contează, ci te poți orienta și în funcție de materialul din care sunt făcuți ochelarii de soare. Ramele ochelarilor de soare de dama pot fi realizați din plastic, din metal, aceste două categorii fiind și cele mai populare, dar se pot realiza și din alte materiale, precum siliconul sau lemnul.