0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergi la coș

Ochelari de soare Cat-eye

Descoperă noua colecție de ochelari de soare cat eye pentru femei. Feminini și moderni, purtați chiar și de Marilyn Monroe și multe alte vedete în tendințe, acest tip de rama ochelari cat eye cu aer vintage îți întinerește chipul datorită formei lor clasice și elegante. Modelul de ochelari de soare dama tip cat-eye se potriveste oricărui tip de față și avantajează în special fețele în formă de inimă sau pătrată. Sunt un accesoriu fashion de designer pe care te poți baza mereu, pentru că sunt la modă sezon de sezon.

Caracteristici ochelari de soare Cat Eye

  • Modele elegante, în pas cu tendințele. Perechile de ochelari de soare Cat Eye (sau ochi de pisică) îmbină liniile clasice cu cele moderne punând astfel bazele unor accesorii menite să îți scoată în evidență trăsăturile, iar forma acestor rame se potrivește mai multor tipuri de fețe.
  • Lentile care blochează razele UV. Pe lângă scopul estetic, o pereche de ochelari de soare Cat Eye te protejează de razele nocive ale soarelui. Astfel, lentilele sunt tratate cu ultimele inovații pentru a împiedica pătrunderea razelor UV la nivelul ochilor: lentile gradient, oglindă sau polarizate sunt opțiunile pentru care poți să optezi când îți alegi perechea de ochelari.
  • Materiale rezistente. Indiferent că alegi o pereche confecționată din plastic sau din metal, ramele sunt proiectate să reziste la uzură cum ar fi mici șocuri sau zgârieturi.
  • Paletă variată de opțiuni. Pe site aducem mai aproape de tine o gamă variată de ochelari de soare Cat Eye, în zeci de culori și imprimeuri pe ramă. În plus, poți proba simplu și rapid zeci de perechi prin funcția de probă virtuală ca să te asiguri că rama aleasă ți se potrivește și îți conturează trăsăturile de minune.

De la ce branduri poti alege ochelari de soare Cat Eye?

Îți punem la dispoziție o gamă variată de modele de ochelari de soare Cat Eye, de la cele mai cunoscute branduri:

Mai multe informații
Ai vizualizat 48 produse din 557.
Top