Ochelari cu lentile pentru protecție calculator

Dacă petreci mai mult de 4h în fața unui ecran (fie că este laptop sau telefon) ochelarii cu protecție PC si filtru de lumină albastră te pot ajuta să eviți sindromul ochilor obosiți. Expunerea la lumină albastră îți afectează nu doar sănătatea ochilor, ci și calitatea somnului, sau poate cauza dureri de cap, așa că oftalmologii recomandă să te protejezi. La Videt găsești astfel de modele de ochelari cu filtru protector atat fără, cat și cu dioptrii!

De ce ai nevoie de ochelari cu lentile de protecție?

Lumina albastră a ecranelor dispozitivelor inteligente afectează vederea pe termen lung. Poate nu îți dai seama de cât de mult timp petreci în fața monitorului și a telefonului mobil, dar orele se adună și generează dureri la nivelul ochilor, oboseală și roșeață. Dacă lucrezi într-un domeniu care impune contactul cu un ecran aproximativ 8 ore pe zi, este recomandat să porți o pereche de ochelari protecție calculator.

Ce este lumina albastră?

Termenul se referă la totalitatea dispozitivelor care generează lumină, fiind vorba atât de corpurile de iluminat, cât și de telefoane, PC-uri, televizoare și așa mai departe. Lumina albastră nu este un concept nou, datorat dezvoltării tehnologiei, ci este cunoscut de peste zeci de ani, deoarece soarele este principala sursă naturală responsabilă de lumina albastră. Tocmai din acest motiv se recomandă și purtarea de ochelari de soare cu protecție împotriva razelor UV.

Prin ce diferă lentilele de protecție?

Spre deosebire de lentilele clasice, cele de protecție vin la pachet cu un filtru special conceput să blocheze absorbția de lumină albastră, atât de nocivă pentru sănătatea oculară.

Se pot combina mai multe tratamente de lentile?

Răspunsul este da. Poți opta pentru lentile de protecție în combinație cu cele prescrise de către medicul oftalmolog pentru a trata probleme precum miopia, astigmatismul etc. De asemenea, îți poți asigura vederea și cu filtre antireflex, antistatic, hidrofob, oleofob sau UV.

Care sunt beneficiile purtării acestor lentile de protecție?

Nu îți vei mai simți ochii obosiți după o zi de lucru în fața calculatorului, starea de bine se va îmbunătăți, iar somnul va fi mult mai odihnitor. Pe scurt, scapi de grija sindromului ochilor obosiți și te poți bucura la capacitate maximă de viață.

Dacă petreci mult timp în fața monitoarelor și ecranelor, protejează-ți vederea cu o pereche de ochelari cu lentile de protecție. Poți să alegi dintr-o gamă variată de rame de ochelari de vedere, în zeci de culori, forme și de la diferite branduri pentru a-ți accesoriza până în cele mai mici detalii ținuta.

Ai vizualizat 48 produse din 57.