MyDay daily disposable toric (30 lenses)

199.00 Lei
100% recomandă
Livrare gratuită la acest produs
În stoc
Data estimată de expediere vineri 26.4. Selectează parametrii
Adaugă parametrii și pentru celălalt ochi
Livrare gratuită la acest produs
199.00 Lei

Descrierea lentilelor zilnice de unică folosință MyDay® daily disposable toric

Lentilele zilnice de unică folosință CooperVision MyDay® daily disposable toric sunt fabricate din silicon hidrogel. Materialul are o permeabilitate ridicată la oxigen și vă puteți bucura de o purtare sănătoasă și ușurință în utilizare.

Aquaform® - o combinație de tehnologii în materialul lentilei

Lentilele zilnice MyDay® daily disposable toric au un material excepțional cu care se pot lăuda doar lentilele CooperVision. Acest lucru se datorează tehnologiei brevetate Aquaform® . Această tehnologie combină câteva îmbunătățiri speciale ale materialului care fac ca lentilele MyDay® daily disposable toric să fie extrem de confortabile și plăcute:

  • Lentilele au o respirabilitate ridicată și vă asigură că o cantitate optimă de oxigen este lăsată să treacă prin materialul lentilei. Acest lucru asigură confortul în purtare, iar ochii nu sunt iritați, menținând întotdeauna un aspect sănătos.
  • Tehnologia Aquaform® asigură, de asemenea, umectabilitatea lentilelor . Nu este doar un tratament de suprafață care dispare în timpul purtării, Aquaform® blochează umiditatea în interiorul lentilelor. Lentilele MyDay® daily disposable toric au o suprafață perfect netedă și rămân hidratate chiar și după ore lungi de purtare .
  • Nu în ultimul rând, tehnologia Aquaform® oferă lentilelor margini perfect netede și subțiri . Contactul dintre lentilă și pleoape este menținut la minimum, astfel încât marginile lentilei să nu irite interiorul pleoapei.

Filtru UV

Lentilele MyDay® daily disposable toric zilnice au filtru UV , care protejează ochii de razele UV dăunătoare. Acest lucru împiedică 85% din razele UVA și 96% din razele UVB să pătrundă în materialul lentilei.
Deoarece lentilele de contact nu acoperă întreaga suprafață a ochiului, asigurați-vă că le combinați întotdeauna cu ochelarii de soare preferați. Abia atunci ochii vor fi protejați 100% împotriva razelor UV.

Caracteristici - MyDay daily disposable toric (30 lenses)

Producători: CooperVision
Diametru: 14.50
Rază de curbură: 8.60
Număr lentile pe cutie: 30 lentile
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Nivel de apă: 54%
Permeabialitatea oxigenului: 80 Dk/t
Dioptrie cilindrică: de la -0.75 la -2.25
Dioptrie: de la -10.00 la +8.00
Numele produsului: MyDay daily disposable toric
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Materialul lentilelor: Stenfilcon A
Filtru UV: Da
Dispozitiv medical: Da

Alte persoane au achiziționat și

Comentarii

Aveți întrebări?