MyDay daily disposable (90 lentile)

347.00 Lei
100% recomandă
Livrare gratuită la acest produs
În stoc
Data estimată de expediere vineri 26.4. Selectează parametrii
Adaugă parametrii și pentru celălalt ochi
Livrare gratuită la acest produs
347.00 Lei

Descrierea lentilelor zilnice de unică folosință MyDay®

Lentilele zilnice de unică folosință CooperVision MyDay® sunt fabricate din silicon hidrogel. Materialul are o permeabilitate ridicată la oxigen și vă puteți bucura de o purtare sănătoasă și ușurință în utilizare.
Lentilele de unică folosință MyDay® nu au nevoie de accesorii suplimentare . Începi să porți aceste lentile zilnice dimineața, le arunci seara și începi a doua zi cu o nouă pereche de lentile.
Pentru ca lentilele să fie ușor de manevrat, acestea au o ușoară tentă de culoare, albastru deschis.

Puteți achiziționa lentilele MyDay® de unică folosință într-un pachet de 30 de lentile.

Aquaform® - o combinație de tehnologii în materialul lentilei

Lentilele zilnice MyDay® au un material excepțional cu care se pot lăuda doar lentilele CooperVision. Acest lucru se datorează tehnologiei brevetate Aquaform® . Această tehnologie combină câteva îmbunătățiri speciale ale materialului care fac ca lentilele MyDay® să fie extrem de confortabile și plăcute:

  • Lentilele au o respirabilitate ridicată și vă asigură că o cantitate optimă de oxigen este lăsată să treacă prin materialul lentilei. Acest lucru asigură confortul în purtare, iar ochii nu sunt iritați, menținând întotdeauna un aspect sănătos.
  • Tehnologia Aquaform® asigură, de asemenea, umectabilitatea lentilelor . Nu este doar un tratament de suprafață care dispare în timpul purtării, Aquaform® blochează umiditatea în interiorul lentilelor. Lentilele MyDay® au o suprafață perfect netedă și rămân hidratate chiar și după ore lungi de purtare .
  • Nu în ultimul rând, tehnologia Aquaform® oferă lentilelor margini perfect netede și subțiri . Contactul dintre lentilă și pleoape este menținut la minimum, astfel încât marginile lentilei să nu irite interiorul pleoapei.

Filtru UV

Lentilele MyDay® zilnice au filtru UV , care protejează ochii de razele UV dăunătoare. Acest lucru împiedică 85% din razele UVA și 96% din razele UVB să pătrundă în materialul lentilei.
Deoarece lentilele de contact nu acoperă întreaga suprafață a ochiului, asigurați-vă că le combinați întotdeauna cu ochelarii de soare preferați. Abia atunci ochii vor fi protejați 100% împotriva razelor UV.

Caracteristici - MyDay daily disposable (90 lentile)

Producători: CooperVision
Rază de curbură: 8.40
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 90 lentile
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Permeabialitatea oxigenului: 100 Dk/t
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Nivel de apă: 54%
Dioptrie: de la -12.00 la +8.00
Numele produsului: MyDay daily disposable
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Materialul lentilelor: Stenfilcon A
Filtru UV: Da
Dispozitiv medical: Da

Alte persoane au achiziționat și

Comentarii

Aveți întrebări?