Livrarea și plata produselor


Costuri livrare

Livrarea este gratuită dacă valoarea comenzii depășește suma de 199 Ron.

Dacă valoarea comenzii este mai mică de 199 Ron, costul de livrare prin curier este de 11.99 Ron pentru orice localitate din țară, 5.99 Ron (inclusiv TVA) pentru livrarea în punctele Packeta, respectiv 9.99 Ron pentru livrarea în punctele Easybox.

Modalități de livrare:

  • Livrare la adresa ta (FANCourier și Sameday)
  • Ridicare din punctele Easybox / Packeta
  • Ridicare din Showroom-urile Videt


Livrare produselor se efectuează exclusiv prin intermediul firmelor de curierat rapid, iar aria de acoperire este națională. Produsele pot fi livrate oriunde în România, fără kilometri suplimentari.
Noavidet S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.
Produsele marcate cu „Livrare Gratuită” beneficiază de livrare gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii, atât prin curier, cât și în punctele de livrare Packeta.


Pentru ridicare comenzilor din Showroom-urile Videt din București este necesar ca plata să fie efectuată integral, indiferent de metoda de plată aleasă (online la plasarea comenzii sau cash/card în Showroom). Astfel, probarea ochelarilor se poate realiza doar după achitarea integrală a comenzii. Nu se percepe taxa de livrare, indiferent de valoare produselor/co­menzii. Vă rugăm să așteptați mail-ul de confirmare, dar si email-ul prin care te anunțăm că este gata pregătit de ridicare comanda ta.


Ambalare colete

Produsele livrate prin curier vor fi ambalate în cutii din carton rezistente la șocuri. Dacă la primirea coletului, acesta prezintă găuri, rupturi, sau conținutul acesteia pare rupt/deteriorat, vă recomandăm să refuzați primirea lui și să ne contactați telefonic sau prin intermediul mail-ului pentru a verifica starea coletului.

Produsele comandate vor veni însoțite de factura în original, certificatul de garanție/confor­mitate și alte materiale informative sau publicitare. Dacă factura sau unul dintre produse lipsește din colet, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin intermediul mail-ului pentru a verifica situația și a remedia problema.

Timpul de livrare

Timpul de livrare se calculează pornind de la timpul de expediere și adăugând 1-2 zile lucrătoare.

Exemplu: Dacă pe pagina produsului este afișat ca termen de expediere chiar ziua în care plasați comanda, atunci livrarea se va efectua în 1-2 zile lucrătoare.


Termenul de livrare este cel comunicat pe pagina produsului. Acesta este valabil de la data la care a fost efectuată confirmarea comenzii și include timpul în care comanda este procesată, produsele ajung în sediul nostru, dacă nu sunt în stocul propriu, și sunt predate curierului.

Timpul total de livrare poate fi influențat de diferiți factori externi companiei Noavidet SRL, cum ar fi curieri, furnizori etc.


Modalitățile de plată

Pentru comenzile efectuate online

  • Ramburs
  • Plata online
  • Klarna

Klarna este un serviciu de plată care facilitează plățile electronice pe internet. Ca să poți plăti produsele cu această metodă de plată, trebuie să instalezi aplicația Klarna.

În cazul în care Cumpărătorul alege această metodă de plată, el/ea va gestiona plata produselor în aplicația Klarna.


Pentru comenzile efectuate sau ridicate din Showroom

  • Numerar
  • Plata cu cardul (POS)
  • Plata online în momentul plasării comenzii

Toate plățile vor fi executate într-un mod sigur și securizat. Datele transmise vor fi folosite doar pentru a stabili plata și nu vor fi comunicate către terți.