0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergi la coș

Livrare și retur gratuite

1. Livrare gratuită

Toate comenzile pe Videt.ro au livrare gratuită oriunde pe teritorul României, în aria de acoperire FANCourier sau Sameday, dacă valoare lor depășește 219 lei.

2. Retur gratuit în 30 de zile.

Orice comandă plasată în magazinul online Videt poate fi returnată în 30 de zile de la primirea acesteia, fără invocarea unui motiv. Vă rugăm țineți cont însă de următoarele prevederi:

a. Ochelari de vedere

  • chiar dacă ați comandat rame de ochelari cu tot cu lentile de vedere montate, puteți să returnați produsele în 30 de zile
  • sigiliul cu care vin ramele, ce permit însă probarea acestora fără probleme, nu trebuie rupt/deteriorat.

b. Ochelari de soare

  • sigiliul cu care vin ochelarii de soare, ce permit însă probarea acestora fără probleme, nu trebuie rupt/deteriorat.

c. Lentile de contact

  • Toate lentilele din interiorul cutiei trebuie să fie sigilate. Lentilele de contact sunt rapid degradabile după desigilare, nu sunt transmisibile, și nu se vând la bucată (blister). Cutia de lentile de contact reprezintă un kit, un întreg, iar odată desigilată o lentilă (blister) din interiorul acesteia se consideră produsul (cutia de lentile) consumat, ce nu se mai poate readuce la starea iniţială cu toate lentilele sigilate în interior, lentile din același lot ca cel înscris pe cutie și cu același termen de valabilitate.

3. Retur gratuit chiar și cu lentilele montate

Comandă-ți online ochelarii de vedere compleți (ramă+lentile) de pe Videt.ro și ai retur gratuit chiar și cu lentilele montate! Indiferent de ce dioptrii ai ales, indiferent de personalizarea lentilelor, returul este gratuit!

Pași de urmat:

  1. Transmiteti solicitarea dumneavoastră pe contact@videt.ro, specificați numărul comenzii, produsele returnate, contul bancar unde doriți să vi se restituie suma, adresa de unde se preia coletul si un interval orar de minimum 3 ore.
  2. Ambalați coletul și predați-l curierului fără a achita nicio suma de bani.
  3. În termen de 14 zile primiți banii în cont.

Pentru detalii complete vizitați pagina: https://www.videt.ro/…erciale.html

Comentarii

Pages comments: Reply to # - Anulează
Top