Campanie Lentile protectie PC

Sărbătorește împreună cu noi Ziua Mondială a Vederii!


lentile cu protectie pc gratuite

Profită acum și programează-te online

Campania se desfășoară în perioada 10 – 12 Octombrie.

*Oferta cuprinde o pereche de lentile TOKAI Blue Coating cu protecție PC CADOU, în valoare de 249 lei și CONSULT OPTOMETRIC GRATUIT

Tokai este una dintre marile firme producătoare de lentile pentru ochelari japoneze. Marca s-a remarcat prin lentilele aeriene de calitate la un preț excelent. Datorită stocului mare de produse din România livrarea produselor se face chiar și în 24 ore. În Europa, lentilele Tokai sunt produse în fabrica proprie din Belgia.

Tokai Blue Coating (TBC)

Lentile aeriene monofocale pentru ochelari, cu tratament performant și protecție împotriva luminii albastre

Proprietățile lentilei:

  • Protecție PC – protecție împotriva luminii albastre-violete rezulatată de monitoare (calculator, televizor, etc.)
  • Protecție UV 400
  • Tratament antireflex – permite blocarea reflexiei luminii pe suprafața lentilei, imaginea obținută fiind mai clară și mai odihnitoare.
  • Tratament oleofob și hidrofob – efect de respingere al oricărui tip de lichid (apă, grăsime sau ulei), astfel lentila rămâne curată pentru un timp îndelungat.
  • Tratament de durificare – protejează împotriva zgârieturilor și prelungește durata de viață a lentilelor.

*Oferta este valabilă la achiziționarea oricărei rame din Optica Videt sau de pe magazinul online www.videt.ro

în perioada 10 – 12 Octombrie.

Lentilele TOKAI Blue Coating din campanie au Indice de refracție 1,50, indicele standard de grosime, recomandat pentru dioptrii cu valori cuprinse între –2.00 și +2.00, dar putem realiza pe orice lentilă de stoc cu până la –6.00 dioptrie sferică și +2.00 dioptrie cilindrică și până la +6.00 dioptrie sferică cu –2.00 dioptrie cilindrică, diametru de 70 mm, valoarea cumulată a dioptriei sferice și a dioptriei cilindrice nu poate să depășească valoarea maximă de –6.00 respectiv +6.00, și doar pentru rame cu cadru complet. Acest tip de lentile nu este recomandată pe o ramă cu prindere pe fir sau una cu prindere pe capse.