Lentile noi pentru ochelarii tăi vechi

Toate lentilele noastre includ următoarele tratamente:

de la 39 Lei

Asigură-te că ai o rețetă recentă de ochelari

Trebuie să ai o rețetă nouă de ochelari, înainte de a comanda înlocuirea lentilelor. Aceasta este singurul mod în care putem garanta că te vei putea bucura de o vedere clară cu noile tale lentile. Este ideal ca rețeta să nu fie mai veche de 6 luni.

Comandă înocuirea lentilelor

Dacă ai deja o rețetă recentă de ochelari, poți comanda înlocuirea lentilelor.

1. Specifică pentru ce tip de ramă de ochelari dorești înlocuirea lentilelor. Ochelarii tăi pot fi cu ramă întreagă, semi-ramă sau fără ramă.

2. Trimite-ne o poză după rețetă sau introdu parametrii. Încarcă-ți rețeta în contul tău sau introdu parametrii din rețetă.

3. Alege-ți lentilele
Poți alege lentile monofocale (de distanță sau de apropiere) sau multifocale. Poți adăuga lentile fotocromatice sau cu alte tratamente speciale, precum filtru de lumină albastră, lentile de soare cu dioptrii sau lentile pentru condus.

4. Completează adresa de livrare și așteaptă emailul de confirmare

Trimite-ne ochelarii

După plasarea comenzii de inlocuire de lentile, vei primi un email cu instrucțiuni despre cum ne poți expedia ochelarii pe care dorești să montăm noile lentile. Te rugăm să incluzi și numărul de comandă.

Acordă-ne timpul necesar pentru procesarea comenzii

Îți vom trimite un email de confirmare imediat ce intrăm în posesia ochelarilor tăi. Din acel moment, vom avea nevoie între 3-14 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii de înlocuire a lentilelor de vedere. Apoi îți vom expedia ochelarii cu noile lentile montate.

Bucură-te de vechii tăi ochelari, cu lentile noi!

Comandă lentile de ochelari