Lentile de contact gri - cu dioptrie

Lentilele de contact gri sunt optiunea ideala pentru a completa costumul de Halloween sau pentru o schimbare radicala de look. Pe videt.ro iti punem la dispozitie o gama variata de lentile gri cu dioptrie sau fara, de la cele mai cunoscute branduri si care prezinta un nivel ridicat de calitate si de confort.

Caracteristici lentile de contact gri

  • Pigment puternic, potrivit pentru orice tip de iris. Lentilele de contact gri ies in evidenta si contureaza trasaturi atat pentru persoanele cu ochi deschisi la culoare, cat si pentru cei cu ochi negri sau caprui. De asemenea, pe site sunt disponibile mai multe nuante de gri pentru un rezultat si un efect surprinzator.
  • Material testat, bland cu ochii. Aceste lentile de contact gri sunt confectionate din materiale sigure pentru sanatate, cum ar fi hydrogelul sau silicon-hydrogelul. Acestea permit oxigenarea la nivelul ochiului, sunt usor de aplicat si nu reprezinta un disconfort.
  • Lentile de contact gri lunare, trimestriale sau de unica folosinta. In functie de preferinte si de nevoi poti opta pentru lentile de unica folosinta sau care pot fi purtate de mai multe ori. In cazul celor trimestriale sau lunare este important sa respecti conditiile de igiena, curatare si depozitare conform instructiunilor primite.
  • Calitate premium de la cele mai cunoscute branduri. Indiferent de brandul pe care il alegi, calitatea atinge cele mai inalte standarde. Toate perechile de lentile de contact gri sunt testate in prealabil pentru ca tu sa te bucuri de un produs sigur si confortabil pe tot parcursul zilei.
  • Protectie UV. Majoritatea perechilor de lentile de contact gri de pe site prezinta o bariera UV, pentru a preveni radiatiile solare sa afecteze sanatatea oculara.

Descopera pe videt.ro intreaga colectie de lentile de contact si alege in functie de nevoi si de preferinte o pereche de lentile de contact gri, cu dioptrii pentru efecte deosebite.

Mai multe informații Mai puține informații