0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergi la coș

Lentile de contact albastre

Perechile de lentile de contact sunt opțiunea ideală dacă suferi de probleme de vedere și nu mai vrei să porți ochelari. În acest fel, îmbini utilul cu plăcutul, și te bucuri de o schimbare de look, dar și de flexibilitate în mișcare. Mai mult, pentru un plus de personalitate și stil, poți opta pentru modelele de lentile de contact albastre cu dioptrie, ușor de aplicat și de întreținut.

Care sunt avantajele perechilor de lentile de contact albastre?

  • Au un aspect estetic plăcut - Fiind lentile de contact colorate, scopul de a corecta vederea se împletește cu cel pur estetic. Fie că ai ochi albaștri sau ți-ai dorit mereu să îi ai astfel, poți opta acum pentru o pereche de lentile de contact albastre, într-o paletă variată de nuanțe care îți vor scoate în evidență trăsăturile.
  • Reduc starea de disconfort - Spre deosebire de perechile clasice de ochelari de soare, lentilele de contact un se aburesc și nici nu se murdăresc, la atingere. În plus, te scapă de greutatea ramelor care, în unele situații, alunecă sau trebuie ajustate la un specialist.
  • Permit purtarea ochelarilor de soare - Cu ajutorul lentilelor de contact albastre sau clasice, poți purta orice tip de pereche de ochelari de soare, fără dioptrii.
  • Conferă un grad sporit de flexibilitate - Acest aspect este deosebit de important mai ales în situația în care ai un stil de viață activ și practici un sport. De la ski la gimnastică, uiți de grija ochelarilor și te bucuri de mișcare.

Pentru siguranța ta și a perechii de lentile de contact albastre, asigură-te că folosești și o soluție pentru lentile de contact. Mai mult, descopera intreaga colectie de lentile de contact colorate de pe site si alege perechea care ti se potriveste.

Mai multe informații
Ai vizualizat 48 produse din 64.
Top